her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



19.01.2010

anadolu da kara bir gün daha !...


19 OCAK

"dünleri , bugünü ve yarınları"


19 ocak dünleri


Postalların gür ve iğrenç sesi ile darbelere tanıklık eden güzel anadolum..Nazım'ı sevdiğinden ayıran,sürgüne yollayan ; postal yüzlü diktatör anadolum!..Deniz’imi Yusuf’umu,Hüseyin’imi darağacına sürükleyen Tanrı’nın bile “evren”i yaratırken tek kusurlu yaratağı; “kenan” ellerinde ki anadolum..Neler yaşadın dünlerin karanlığında neler!..Ahmet’im kökenini temsil ettiği bir ezgi seslendirmek istemesi ile sürgüne gönderen anadolum.. Aziz’im nesin sen dedi, aldı kaleme bu çarpık düzeni mizahi yönüyle, ateist ilan edildi, o da diğer aydınlar gibi karanlıkta kalakaldı ; ateist anadolum..Dünlerimde tarih 18 ocak olmuş bugüne de yakın ; çıkmış akıl hastası bir adam f tipinden , tarzanca konuşmaya çalışmakta ve akabinde anadolumun 5 yıldızlı bir oteline götürülmekte ! Ey güzel anadolum ne de güzel ödüllendiriyorsun bizleri, ne de güzel! Öldüren 5 yıldızda ! Ölen ebedilikte kendine yer bulmuş ,verilmiş birkaç cadde ve sokağa adı, yatmakta sade bir kabristanda, hem de yıldızsız !

19 ocak bugünü
DEVAMI BURADA


Değerli dostum Güneşin oğlu'nun(f.ferdi durusulu) hayranlıkla okuduğum ve bir okadara da içimi sızlatan bir yasısıydı. Tanıtımı benden okuması sizden. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Saygılar sunarım.

4 yorum:

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

emeğine sağlık kelebek dostum,
hüzünlerimizin;
paylaştıkça azaldığı günlerdeyiz,
tşk ederim azalttığınız için sağlıcakla..

Zeugma dedi ki...

Gidip devamını okudum.
Güneşin oğlu çok güzel yazmış gerçekten. Sayende keşfettik blogunu..
Teşekkürler kelebeğim..

Sevgiler...

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım yazılarını büyük bir zevkle okuyorum

Emeğine sağlık

sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Önce, bloğuma yaptığınız ziyaretiniz ve o içten samimi ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Gazeteci ve Yazar Abdi İpekçi'nin katili ve Dini bir lidere suikast girişiminde bulunmuş bu zat'tan rantlanacakları içindir bu kadar yaygara. Rant olmayan, çıkar olmayan, menfaat olmayan yerde işi ne onların. Onların, yazınızda bahsi geçen değerlerle ne işleri olabilir ki, onlardan ne rant sağlayabilirlerdi ki!

İşte memleketimizin değerleri ve değer verdikleri ortadır.

Bu duyarlı paylaşımınız için, kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.