her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.01.2010

BEN Kİ; (MİM) ?




Rüyalarım gerçektir benim, hepsi ayrı bir hikâyedir. Ayrı bir dünyam vardır, her gece onlarla yeniden doğarım.
Sabahlarım çekilmezdir. Rüyalarımın dünyasından ayrıldığım için sinirliyimdir. Sabahları beni en çok mutlu eden şey Beyaz peynirimdir.
Ben bu yıllara ait değilim, 60’lı yılların devrimcisi gibi hissederim kendimi.
%40’ım erkektir benim, Hem de eski İstanbul Külhanbeylerindenim.
Bazen Büyük Ada’nın, yalı çapkınıyım. Ceviz rengi Antiklarla doludur hayallerim. Gramafon’da Çalan musiki en sevdiğim.
Ahmet kaya’cı, Zülfü Livaneli’ci, Selda Bağcan’cı Suavi’ci Olabilirim.
Ana avrat küfür de ederim içimden bazen, Kime ne bundan?
Ama ben Roman kültürün de büyümüş Çingene bir Siyah bir kelebeğim, halka küpelerimden asla vazgeçmem. Aslımı inkâr etmem, edenleri de ihraç ederim kendimden.
Aynaya bakmayı sevmem. Baktığımda bir tek gözlerimi görür Bir onları severim. İçimden çağırırım bazen sevdiklerimi, çekim gücüyle beklediklerimi görebilirim.
Belki de bu resim gibi dallı budaklı, karmakarşığım
Kim bilir?

Sizce yeteri kadar ilginç miyim?

Ebruli’ye, Güneşin oğlu’na, Çelebi74’e bana bu mim’i gönderdikleri beni unutmadıkları için Çokk Teşekkür ederim.
Seviyorum sizi dostlarım.
Yazan: Siyah Kelebek.

8 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

İnsanda herşeyden olabilir, önemli olan insanca olsun tüm olan şeyler, riyasız, samimi, oyunsuz, ve gerçek. Sizinkilerde sıcacık ve insanca..insan önce kendine yakıştırmalı güzel şeyleri ve o güzel şeyleri yaşama çabası olmalı insanda. Ve önemli olan hayat göre, insanına göre davranabilmektir, insan olmak sahte bir iyilik meleği olmaktan çok daha önce gelmelidir, özü, sözü yaşamı iç dünyası güzel bir insan..
Çok güzeldi Siyah Kelebek, sanki farklı fırtınalarda gördüm ben yazında..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

onuncu köyün adamı: Gören gözlerinize, hisseden ruhunuza, Duygularını döken ellerinize sağlık Efendim.

mutfakcini dedi ki...

İçinden çağırdın beni,çekim gücünle geldim hemen ;) Yüzümde gülümsemeyle okudum yazdıklarını.Sıcacıksın..İçimi ısıttın yazdıklarınla..Bak gidemiyorum ,takıldım kaldım,öyyleee bakıyorum sayfana :)Teşekkürler canım..Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. MİM ile ilgili kendinizi anlatan açıklamaları da okudum. Hz. Mevlana'nın : "ya olduğun gibi, ya da göründüğün gibi ol!" felsefesi parelelinde destursuz ve de yüreklice bir anlatım olmuş. Sizi tebrik ederim.

Unknown dedi ki...

hayatı dünüyle,bu günüyle ve yarınıyla yaşıyorsan ve bundan mutluluk duyuyorsan,insanca yaşamanın hazzını da alıyorsan başka hiç bir şeyin önemi yoktur.herşeyden önce iyi bir insan,iyi bir arkadaş,ailenede iyi bir eş iyi bir anne olabiliyormusun.yeter be arkadaşım.ben sende bu saydıklarımı gördüğüm için galiba böyle değerlendirdim.umarım hayatın hep böyle güzel olur.sevgili arkadaşım.ben siyah kelebeği böyle gördüm.umarım yanılmamışımdır.sevgiyle,mutlulukla kal.sevgili siyah kelebek.

Zeugma dedi ki...

Harikasın...
Yetenekli,yüreği sevgi dolu, aslını inkar etmeyen, samimi, sıcacık, duygulusu, mükemmel bir karmasın sen..
Yazın olağanüstü olmuş ...
Seni sevmeyecek biri düşünemiyorum..
Hep böyle kal sevgili kelebeğim..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ebruli: Canım sın Sende sıcacıksın. Çok tatlı sevgi dolu anlayabilen bir insansın asıl ben sana teşekkür ederim.

Recep altun: Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşlarım benim 7 özelliğim anlatmamı istemiş bende 7 değil ama olabilidnce anlatmaya çalıştım. Ben buyum işte Doğrumla yanlışımla. Kabul edenlerden Allah razı olsun efendim. Teşekkürler.

Lekodro: Doğru dedin dostum. Hayatı dünü ile bu günü ile yaşıyorum yarını düşünmek bile istemiyorum. İnsan karşısındaki insanı nasıl görmek isterse o dur aslında. Bende aynen senin dediğin gibiym. İyi bir eş mükemmel olmaya çalışan bir anne. Dinleyen, anlayan bir dost ve arkadaş. Ama arada böyle kendimi ifade etmeye çalışan kalem dostuyum. SEvdiler canım arkadaşım

umursamaz dedi ki...

ne güzel de anlatmıssın, bi duruluk bi sadelık var yazıda.. belki de gercektede oylesın..
ilk kez boyle bir mim okudum, kendını anlatan..