her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



28.01.2010

İYİ Kİ VARSINIZ.



Acılarım paylaştıkça azaldı. Eşimin geçirdiği iş kazası beni fazlasıyla üzdü. Bunu sizlerle paylaştım. İnanılmaz güzel yorumlar aldım. Bloğum sizlerle doldu taştı. Tanıyan tanımayan herkes geçmiş olsun dileklerini sundu dualarıyla destek oldular.

Elimden geldiğince blogları ziyaret edip yorumlarına teşekkür ettim. Teknik sorunlar nedeniyle bloğlarına yorum yazamadıklarım oldu. Burada isimlerini tek, veremesem de herkese çok teşekkür ederim.
Özellikle, acımı paylaşıp bloğlarında yayınlayan Onuncu köyün Adamı ve Canım Ebrulime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ebruli bilir bundan birkaç gün önce onun bir yazısına göz yaşları içinde yorum yazmıştım ruh halimin biraz hassas olduğunu yazmıştım. Onun ertesi günü Recep Altun’un Bir şiirini yayınlamıştım kendi bloğumda ve orda da ruhumun gri renge boyanmış olduğunu belirtip içimde garip bir huzursuzluk olduğunu anlatmaya çalışmıştım. Ve hemen akabinde bu talihsiz olay başımıza geldi. Demek ki, Cenabı Allah malum etmiş bana.
Burada hislerimi duygularımı bire bir hiç yalansız riyasız paylaşıyorum. Üzgünsem üzgünlüğü, sevinçliysem de sevinçli halimi yazıp sizlerle paylaşıyorum. Ve bununla ne kadar iyi bir şey yaptığımı da siz dostlar sayesinde anlıyorum.


Tüm yorum yapan arkadaşlarımın destekleri sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Gerek özel E mail yollayan, Her türlü yanındayım diyen tüm dostlarıma, bloglarına acımı paylaşan dostlarıma, duyup bloğuma gelip yorum bırakan tüm okuyucu kalem dostu herkese çok teşekkür ediyorum. Allah Hepinizde razı olsun.

Ayırıca bloglarda teknik sorunlardan dolayı yorum yazmak isteyip yazamayan dostlara da selam olsun. yazmış kadar oldular. varlıklarını yürekten hissettim. Çok teşekkür ederim.



İyi ki varsınız..

Yazan: Siyah Kelebek

28 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

Sevgili Siyah Kelebek önemli olan zor ve kötü günlerdeki dayanışmadır, hayatı lay lay lom yaşarken hiçbirşeyin anlamı tam olarak anlaşılmaz. Sizin ve Ailenizin güzel insanlar olduğunuzu hissediyorum, hayat bu kadar saçma ve tuhafken böyle ailelerin olduğunu bilmekten görmekten mutluluk duyuyorum, ve ters birşey olduğunda yürekten üzülüyorum. Keşke elimden birşey gelse duadan ve iyi dileklerden başka.

Eşinize seslenmek istiyorum. Aziz dostum inşallah bugün daha iyisinizdir inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. İyi gelişmeleri bekliyorum bekliyoruz tüm blog dostları olarak.
Saygı ve selamlar..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sevgili onuncu köyün adamı, Hayyatta en güzel destek en güzel yardım dua dır. Desttekleriniz içi dualarınız için ne kadar teşekkür etsek azdır ailecek. Eşiminde sizlere tüm blog dostlarıan selamları hürmetleri var. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. buralardayım iyi ki varsınız. Sağ olun var olun

Antik/\cı dedi ki...

mrhb ben yeni farkettım bu durumu ve es gecmek ıstemedm her nekadr sessz takıp etsemde ii niyetlerım sizinle beraber cok gecmıs olsun tekrardan güzel yüreğe ve eşinize

sevgiler...

Adsız dedi ki...

Efendim, saygılarımla: Günümüzde artık mum ile aradığımız dost ve dostluklar ne yazık ki azalıyor. Bunun yanında tabi gerçekten dost olmak isteyen ve dostluğunu göstermek için çırpınan insanlar da var. Onları kaybetmemek adına güzel bir dayanışmaydı.

Eşinize tekrar Allah'tan acil şifalar niyazım ile birlikte, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

bilge dedi ki...

merhabalar çok geçmiş olsun diyorum dilerim tez zamanda iyileşir eşiniz allah daha büyük kazalardan esirgesin sevgi dostlukla..

deep dedi ki...

Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum,acılarımız paylaştıkca hafifler en kısa sürede eşinizin iyileşmesini temenni ediyorum...
Sevgilerimle...

ramazan dedi ki...

iyilik haberleri ile ilgili yazınızı dört gözle bekliyoruz.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

canım beni bir ziyaret eedermisin?Sevgiler..

http://www.degisiktatlar.com/2010/01/yeniden-mimbenhurum-ve-deniz.html

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım inan çok üzüldüm.

Mim için girdim daha yeni öğrendim.

Hatta onuncu adamın blogundan okudum şok oldum.

Canım çok geçmiş olsun.Bu günlerde geçsin tez zamanda eşin sağlığına kavuşsun inşallah.şuan ne oldugunu bile tam bilmeden yazıyorum.İnşallah herşey iyi olacak.Canım kendine iyi bak yazmak istiyorum ama tıkandım yazamıyorum.

haykırış dedi ki...

Ne kazası neler oldu Siyah kelebek kardeşim dur önceki yaılarına bakayım bir hele.

seciloc dedi ki...

allah acil şifalar versin, umarım en kısa zamanda toparlar eşiniz :)

mutfakcini dedi ki...

Canım..Seni gerçek ve yakın bulduğum için her zaman,her koşulda yanında olurum.Gün gelir ağlarız,gün gelir güleriz.Ama birlikte..Birlik olup,paylaşabilmek önemli.Ben de postunda adımı görünce duygulandım ve çok mutlu oldum..Çok zarifsin,çok teşekkür ederim..Ağaç kokan adamına tekrar acil şifalar diliyorum.Çabucak iyileşip en güzel çiçeklerini,meyvelerini vermeye devam etsin..Sen de bahçenizin sorumlusu ,güneşi olarak tüm sıcaklığınla sar sarmala yeşert en baştan ;)Kelebeğim öpüyorum seni,sevgilerimle..

haykırış dedi ki...

Sevgili kardeşim,
Okudum eşiniz beyefendinin geçirdiği kazayı Allah beterinden saklasın o tür ağaçlar kırılmaz, kopmaz ve asla eğilmez bilirim çünkü o ağacın şerbetinde sevgi ve şefkat vardır lütfen metanetli olun yüce Allah'ımdan başka acı ve keder vermemesini diliyorum.
Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Allaha emanet olun.
Sevgi ve saygılarımla

Adsız dedi ki...

canım her zaman yanındayız belkı sanal ama genede destek olmak zor degıl .ıcımızde bır parca sevgı varsa tabıkı...aılenden huzur eksık olmasın arkadasım.Allaha emanet olun.

Stil Direktoru dedi ki...

çok geçmiş olsun allah şifalar versinn..

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Sende iyi ki varsın siyah kelebek...hayat peri masalından ibaret değil ve sıkıntılı anlarda yalnız olmadığını hissetmek kadar güzel bir şey var mı? Tekrar ,eşinin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Sevgiyle kalın

Sevtap dedi ki...

Ne demek canım ya blogcanlar sadece iyi günde değil kötü gündede beraber inşallah birdaha kötü gün görmeyiz.Allah beterinden saklasın.Eniştemizde en kısa zamanda iyileşecektir merak etme.Kucak dolusu sevgiler tatlım

mehbup dedi ki...

çok geçmiş olsun.. saygılarımla.

bir demet feslegen dedi ki...

Çok geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum.
sevgiler..

Kürksever dedi ki...

Geçmiş olsun Siyah Kelebek. Eşine acil şifalar diliyorum. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Ben de Haykırış abimizden duydum. inşallah eşiniz sağsalim ayağa kalkar.Acil şifalar diliyorum Rabbimden.Dualarımız sizinle.sevgilerimle.

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim.. umarım her geçen gün daha da iyiye gidiyordur.. Allah'ımın şefkati üzerinizde olsun..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Bütün yorum yapan arkadaşlarım tanıyan tanımayan farketmez. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim Sağ olun var olun.

sünter dedi ki...

Sevgili siyah kelebek sayfaniza ilk gelisim.
Onun köyün adami´nin sayfasinda görüp geldim.
Esinize ve size büyük gecmis olsun. Keske hic yasanmasa böyle kazalar. Inanin cok üzüldüm. Ama sizinde dediginiz gibi Allah beterinden saklasin insallah.
Sevgiler

Beyaz Kkelebek dedi ki...

canım, çok ama çok geçmiş olsun.ALLAH BETERİNDEN SAKINSIN BİAN ÖNCE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Sen de iyi ki varsın.Daha önce yazmıştım,bir kez
daha geçmiş olsun..........

Zeugma dedi ki...

Sen içinden her geçeni böylesine samimi bir şekilde paylaştıkça biz de seni daha iyi tanıdık ve çok sevdik..
Kendi güzel yüreği güzel kelebeğim; sevgili eşin umarım ve dilerim ki daha iyidir. Yanında senin gibi onu çok seven mükemmel bir eş varken aksi mümkün mü?
Sevgiler gönderiyorum size..

Adsız dedi ki...

Günaygın..Her doğan gün umut, mutluluk getirsin dilerim..Arkadaşım eşinizin başına gelen kazaya çok üzüldüm inan ama olanla ölene çare yok olduğuna göre beterinden korusun Rabbim.Acil şifalar diler geçmiş olsun diyorum selam sevgilerimle..