her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



3.01.2010

YOLU BİRMİLYONKALEM DEN GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..


Kendi sitemin haricinde yazarı olduğum, Birmilyonkalem sitesinde, geçtiğimiz ay, ‘’Engelsin yüreklere sevgilerle’’ isimli yazım, Ayın yazısı kategorinde oylamaya layık görülmüştü. Bu benim için çok büyük bir onurdu. Öncelikler bunu ifade etmek isterim. ‘’Engelsiz yüreklere sevgilerle’’ adlı yazımın, Birmilyonkalem sitesinde, Ayın yazısı Kategorisinde oylamaya sunulması beni oldukça duygulandırdı ve sevindirdi. Buradan Yazarlığını yaptığım 2. Evim Birmilyonkalem üyelerine, yazarlarına ve emekçilerine sonsuz kere teşekkür ediyorum.

Oyalama sonuçlandı ve beni asıl sevindireni ise, Engelsiz yüreklere sevgilerle adlı yazımın, %22 oyla 2. olmasıydı. Yeni bir blog yazarı olarak yazımın 2. Olması beni çok mutlu etti ve bundan çok büyük gurur duydum. Ayın Yazısı kategorisinde yer alan 5 yazıdan birinci çıkan ise, ''Sen Ne güzel Kaşarsın'' isimli yazısıyla Kediye kafa atan psikopat fare oldu. Sevgili arkadaşımı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Birmilyon kalem sitesi bu gönül yolcuğuna bizleri de kabul ettiği için çok mutlu ve gururluyum. Her ne kadar Siyah Kelebek olarak Sitede fazla aktif olarak yer alamasam da elimden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyorum. Eğer eksik kaldığım yerler varsa beni mazur görmelerini diliyorum.
Ayın yazısı seçimlerine benim yazımı da layık görüp kategoriye aldıkları için tüm Editörlerimize teşekkür ediyorum.

Yolu birmilyonkalem sitesinden geçen tüm editörlerimize, yazarlarımıza, okurlarımıza ve emeği geçen herkese Saygı ve Selamlarımı sunuyorum


Ayrıca, bu ay ki ayın yazısı seçimlerinde oylamaya sunulan tüm yazarlarımıza başarılar diliyorum.


Yazan: Siyah Kelebek

8 yorum:

mavzer dedi ki...

tebrik ederim senin adina sevindim

MAVİ TUTKU dedi ki...

Kutluyorum sizi..

mutfakcini dedi ki...

Tebrik ederim canım.Başarıların daim olsun.sevgiler :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR SAĞ OLUN EFENDİM :)

Sevtap dedi ki...

çok güzel canım tebrikler...

Zeugma dedi ki...

Sen duygulu, içten çok güzel bir kalemsin..

Kutlarım kelebeğim..

Sevgilerimle..

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Kutluyorum:)Devamının geleceğinden hiç şüphem yok :)

Sevgiyle...

nehircce dedi ki...

Tebrikler canım daha nice başarılar olsun..sevgiler.