her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



27.12.2009

ÇARŞIYA GİTTİM BİR TANE EVE GELDİM BİN TANE




Çarşıya gittim bir taneydim eve geldim bir baktım bin taneyim. Bir anda çoğaldım. İçimde binlerce ben var. Çoğalıyorum, büyüyorum, zafer, paylaşmakmış. Tokalaşmak, tanışmakmış paylaşmak. Tuşlara basan parmaklar, bu eller geçek ellerle buluştu. Komşularım çoğaldı.

İlk başladığım zaman amatör yazarlığa, kimsecikler yoktu burada. Beni ilk izleyen ilk takip eden Sevgili
İbrahim ortaçtı. Beni bu yazısıyla tanıttı tıklayın lütfen. O gün benim için bir başlangıç oldu. Sonra artıkça arttım çoğaldım kendime yetemez, kendime sığamaz oldum. 1 den 100 e çoğaldım. Şu anda 102 izleyicim takipçim olmuş. Bende bir klişeleşmiş bir deyim kullanayım bari hani blogcuların vazgeçilmez felsefesi. ‘’İzleyici sayısı önemli değil. Kalitesi önemlidir’’ diye. Evet, gerçekten de öyle beni hep takibe alan izleyicilerim kaliteli ve değerli bloğcular oldu. Hiç yorum yazamadan hatta izleyici gadgedinde bulunmayan izleyicim takipçim olduğunu da hissediyorum. Onlar benim görünmez kahramanlarım. Beni ilk günden beri yalnız bırakmayan ilk izleyicim olan İbrahim ortaç’a ( KUYRUK ACISI) teşekkür ediyorum beni cesaretlendiren ve aranıza alan ilk izleyicim oydu. Sağ olsun Var olsun.


Daha sonra bana komşu olan gerek yorumlarıyla, gerek sesiz destekleriyle yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bundan sonra eksilmek istemiyorum daha çoğalmak istiyorum sizlerle. Beni hiç yalnız bırakmayın hep küçük pencerenizden izlemeye devam edin. Paylaştıkça çoğalan nice paylaşımlara.
Yazan Siyah Kelebek

2 yorum:

erkan bal dedi ki...

@siyah kelebek: demek "dalya" dedin sen de:) nice 100 lere. iyi ki geldin, hoşgeldin. demek ilk ben keşfetmişim seni. Ne mutlu bana. Demek ki yetenek avcısıyım:)) Dilerim herşey gönlünce olur her 3 dünya da da:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

AMin ipraham inşallah. hepimizin herşey gönlünce olsun :)