her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



27.12.2009

SANAL DÜNYADAN GERÇEĞE ATILAN İLK ADIMLAR ( BULUŞMA)

Sevgili Özge hanımın biz blogger komşularını buluşturma fikri beni çok heyecanlandırdı. Bu gerçekten çok güzel bir fikirdi. Birbirimizi daha yakından görmek, hayal değil gerçek olduğumuzu görmek daha da heyecan vericiydi.

Tereddüt etmeden bu davete katılmayı çok istedim. Eminim ki Özge hanım daha çok istedi. Bu organizasyon için çok emek harcadı. Bütün blog yazarlarını bir araya toplamak ve iletişime geçmek riskli ve zor bir işti. Ve o bunu başardı. Onca işinin arasında bu organizasyona gönül vermesi canla başla çalışması takdire şayandı. Bu daveti aldığımızda, Kimimiz pofuduk kırmızı terliklerimizi çıkardık ayağımızdan, kimimiz mutfak önlüğümüzü attık bir kenara, kimimiz kalemlerimizi, kâğıtlarımızı koyduk çekmeceye, kimimiz iğne ipliklerini bıraktı dikiş kutusuna. Fotoğraf makinesini kapan, kekini yapıp çantasına atan, hediyesini alan tüm blog yazarları soluğu Cevahir Alış Veriş Merkezi 6, katta ki kahve Dünyasında aldık.

Ve bizi sıcak gülümsemesiyle umduğunu bulmanın sevinciyle karşıladı Sevgili Özge Sipahioğlu. Sıcacık karşıladı. Hepimizi elleriyle oturttu koltuklarımıza hep ayaktaydı hiç oturmadı. Masraftan kaçınmadı ve bizlere ismimizin yazdığı bir yaka kartı taktı. Oda yetmedi, tüm blog yazarlarına küçük bir hediye sundu.

ÖZGE HANIMIN BİZLERE SUNDUĞU HEDİYESİ SAYFA AYRICI


Ve birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı verdi tek, tek yüksek sesler kendimizi ve yazarı olduğumuz blogu tanıştırdı.


Bayanların çoğunluk olduğu ve bir de nazar boncuğumuz erkek blog yazarı katılımcısı oldu hepsi birbirinden nezih ve değerli insanlardı. Çok sıcak, çok samimi bir ortamdı. Kahve Dünyasında ki o Buram Buram kahve kokusu halâ burnumda. Hediye çekilişini de unutmamak lazım. Buda güzel bir fikirdi. Hem tanışma anısına, hem de yeni yıl dolayısıyla güzel bir çekiliş düzenlendi. Hepimiz çekilişte çıkan isimlere hediyelerimizi verdik.
Bana Sevgili İçimdeki kelebekler den geldi bu hediye.Hoş bir fulâr Çok teşekkür ederim kendisine bu günün anısına ömür boyu leke bile değdirmeden büyük bir özenle saklayacağım. Benden yani Siyah kelebekten giden hediye ise Beyaz kelebeğe gitti. Tam bir kelebeklere vadisi oldu.  çok ama çok güzel ve anlamlı hiç unutamayacağımız bir toplantı oldu. Gerek ben elimdeki külüstür cep telefonuyla çektiğim resimleri ve bana e mail yoluyla ulaşan resimleri yayınlamaktan dolayı çok mutluyum. Bana bu fotoları yollayan arkadaşıma da çok teşekkür ediyorum.


Nefis Şeyler

ve, Adlarını hatırlamadığım tüm arkadaşlarıma blog yazarı dostlarıma yakınlıkları ve samimiyetlerinden dolayı sonsuz kere teşekkür ediyorum. Nice güzel paylaşımlara dileklerimle Sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Sonsuza kadar başarılarının devamını diliyorum. Yeniden buluşmak dilegiyle.

Not: Saat gece 1: 00 Eşim beni kesmek üzre yazı yeni bitti. iyi geceler şiitttt yavaş kimse uyanmasın. :)) sürç-i lisan ettikse af ola...




15 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu azminden ve başarından dolayı seni tebrik ediyorum sevgili can dostum,inanıyorum ki daha bir çok başarıya imza atacaksın bu azmin ve çalışmalarınla.seni tekrar tekrar kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum.saygılarımla,

ramazan dedi ki...

çok güzel.imrendim.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım ne güzel anlatmışsın Ne güzel bir yazı şeke seninlede fotograf çektirebilseydik ama erken kalkdın canım..Umarım yeniden gelirsin yenide bir buluşmada görüşürüz

buarada değişiktatlar linkim ebruninkiyle karışmış :)

sevgiler

sufi dedi ki...

Ben de imrendim, ama olsun "sanal dünyadan ne buluyorsun?" diyenlere de ders olsun.Tebrikler ve mutluluklar olsun hepinize sevgilerimle.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çok güzel bir gündü gerçekten. Yalnız kalacağımı hiç ummuyordum ama bir çok arkadaşın sıcak ve samimi olması beni rahatlattı doğrusu.

Nilgün Komar dedi ki...

bende seni ve diğer arkadaşlarımı tanıdığıma çok mutlu oldum..
sevgiler..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

lekodro: Çokk teşekkür ederim canım benim

ramazan: Darısı başınıza efendim

Değişiktadlar:Canım oğlum durmadı sıkıldı erken kalmak zorunda kaldım tadı damadığımda kaldı inan umarım yine bir araya geliriz sevgiler. hatamı düzelticem hemen :))

Sufi: çok teşekkür ederim darısı diğer yazar arekadaşların başına

Onuncu köyün adamı: Seni aramızda görmek büyüm bir onurdu nice buluşmalara inşallah

Çelebi74: aynen bende çok onur duydum tşk ederin saol varol

İğne İle İplik dedi ki...

:))) Harika bir gündü, ne kadar keyif aldığımız fotoğraflardan belli oluyor zaten:) Dilerim devamıda dahada büyüyerek gelir. Sizlerle tanıştığıma çok mutluyum, kocaman sevgilerimi yolluyorum:)

Rakunt ideas dedi ki...

Seni tanıdığıma çok sevindim.Resimlerde azda olsa kendimi gördüm:))her zaman beklerim.

Burcu Çalışkan dedi ki...

Keyifli bir günde seninle tanıştığıma bende çok memnun oldum sevgiler

Beyaz Kkelebek dedi ki...

siyah kelebeğim hediyelerin için çok çok teşekkürler tekrardan.seni tanıdığım içinde çok memnun oldum sevgiler :)

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Çok güzel bir gündü. Tanıştığımıza çok memnun oldum arkadaşım. Bundan sonra daha sık görüşeceğiz İnşallah. Sevgilerimle...

ceydabural dedi ki...

ne güzel bir gündü seni tanımak çok güzeldi :)

Zeugma dedi ki...

Büyük şehirde yaşamanın avantajı bu..
Ne heyecanlı olmuştur değil mi kelebeğim.
Özellikle sen çok heyecanlıydın.
Bak gerçekleşmiş. Artık arada tekrarlarsınız:)

Sanal da olsa yürekleri hissedebilmek önemliydi, ama siz bunu birbirinizi görerek pekiştirdiniz.

Sevgiler güzel kelebeğim... :)
Paylaşım için teşekkürler...

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

ben bu buluşmayı görmediiiiim :(
keşke görseydiim :(