her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.12.2009

SANAL DÜNYADAN, GERÇEĞE ATILAN İLK ADIMLAR.


Sanal alem hepimizi bir nebze olsun korkutur. Sanal Alemde kurduğumuz küçük dünyamız da, bazen ve çoğu kez pijama terlik salaş halde otururuz o beyaz camın karşısına. Farklı yansırız o beyaz camdan dışarı. Bazımız isimsiz resimsiz bir kahraman, bazımız biz çiçek, bir bebek, bir böcek, bir kelebek olarak dolaşırız sanal dünyanın sokaklarında.

Sanal dünyanın sokaklarından sızan gerçek dünyanın çağıran ışıkları ise korkutur bizi. Ne kadar korkup ürksek de sanal dünya her zaman çeker bizi kendine. Sanal dünyanın, bir çok sokağı, mahallesi ve o mahallede ışıkları yanan bir çok ev var bana göre. Ben de bir yıl önce taşındım Blogger mahallesinde ki, adını Siyah Kelebek koyduğum evime.

İlk başlarda yalnızdım bu evde. Komşularım yoktu. Bir hobi oldu benim için bu ev ve kendi dünyamı yarattım. Siyah Kelebek evim de sayfalara gömüldüm. Yazmak zamanla bir tutkuya dönüştü. Her ne kadar, adı Siyah Kelebek olsa da evimin, ince ince ışıklar sızdı penceremden mahalleye. Bu ışıkları fark edenler oldu. Kapımı tıklattılar ve misafirim oldular. Yazılarımı okuyup, çoğu kez beğenip yorumlarıyla destek oldular. Yazılarım, düşüncelerim zamanla melodik dizelere dönüşmeye başladı ve şiir yazdığımı keşfettim. Blogger mahallesinde ki, Siyah Kelebek evimin penceresinden sızmaya devam etti bu ışıklar ve sizlerle yani komşularımla paylaştım. Bu komşularımdan birisi ise Bir Mimarın Hobisi evinde oturan Özge Sİpahioğlu idi. Ve bizlere bir davette bulundu.

Bütün Blogger mahallesi sakinlerine:’’ Sanal dünyadan çıkalım... bir gün bile olsa gerçek dünyada buluşalım ve tanışalım’’ dedi. -DEVAM EDECEK-

Yazan Siyah Kelebek

7 yorum:

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Ne güzel bir gün oldu. Uamrım böylesine güzel ve sıcak organizasyonlar devam eder. Siteni çok beğendim. Özellikle duygularını kaleme alış biçimini. Yazılarını bundan sonra keyifle bir kitap okur gibi okuyacağım. Tüm güzllikler senin olsun. Güzel hayallerini gerçekleştirmen dileğiyle

sevgiler

Unknown dedi ki...

neyse devamını göreyimde öyle yorum yapayım artık:)

mutfakcini dedi ki...

Tanıştığımıza çok memnun oldum canım :)Harika bir gündü. Tekrar görüşmek dileğiyle.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım Benim Seni tanıdığıma çok memnun oldum.Keşke daha çok konuşabilseydik.Yeniden görüşmek dileğiyle.Sevgiler

Değişiktatlar Meloş


(Buarada yazıların harika olmuş)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Buarada canım zaten izleme listemdeymişsin hakikaten sende yazar olucak potansiyel var.Söylemeden geçemicem yazılarına bayıldım.Siteni dolaşmaya devam ediyorum.Umarım yeniden görüşürüz.sevgiler..

Nilgün Komar dedi ki...

canımm tanıştığımıza çok memnun olduğumu birkezde buradan belirtmek için geldim.. seni izlemeye de aldım.. ayrıca 101.izleyicin oldum.. :))))

100.izleyici kutlaması yapacakmısın.. :)

sevgiler..

Sevtap dedi ki...

Tanıştığıma çok memnun oldum. Çok güzel sıcacık bir gün oldu arkadaşım nice paylaşımlara inşallah sevgiler...