her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



24.12.2009

ŞİMDİ DEN HOŞ GELDİN.


Gördüm uzaklardan seni geliyorsun. Yaklaşıyorsun yavaş yavaş. Sırtında urban genç bir deli kanlı gibi geliyorsun uzaklardan.

Gel! Bekliyorum seni. Giydim en güzel elbisemi. Taktım yüreğime tüm süslerimi. Yıldızlar koydum, güneşleri taktım, yağmurlarla yıkadım yüreğimi bekliyorum seni.


Hafif bir makyajla kapattım senden öncekilerin yüzümde bıraktığı çizgileri. Senin bırakacağın izlere de yer var yüzümde. Ben çok gördüm senin gibileri. Çok eskittim sen gibileri.


Zor olmayacak senle tanışmak. Hiç zor olmayacak sana alışmak. Tüm yaşantımı şimdide senle bağdaştırmak hiç zor olmayacak. Kuşandım tüm kalkanlarımı zırhlarımı giydim her ihtimale karşı can yeleğimi. boğamaz açık ve derin denizlerin beni.

Sana hazırlıyorum kendimi. Sana da yenilmeyecek bu ruh bu beden. Yaşlandıramaz beni, senin 365 günlük süren.


Hınzır gülüşümle karşılayacağım seni. Güçlü ve kararlı. Sana bağlamıyorum umutlarımı. Hayallerim senle doğmayacak çünkü onlar benim yüreğimde yaşıyor zaten. Sen de gelip geçeceksin öncekiler gibi. Yine ben kalacağım ölene kadar baki. Teslim alamayacaksın giderken, ne beni ne sevdiklerimi. Ben, senden nice sonralara saklıyorum bu bedeni. Misafirimiz olacaksın 365 gün. Yanında getirdiklerin başımız üstüne. Ama eli boş döneceksin ebediyete. Sana ’’ yeni’’ diyorlar. Gel de gör bakalım sen mi daha yenisin yoksa ben mi? Hoş geldin diyeceğim sana gelirken, giderken güle güle. Yüzüme bir çizikte sen atacaksın.


Ne diyelim senin de canın sağ olsun.

kara göründü
Şimdiden hoş geldin 2010 kardeş.

Yazan: Siyah Kelebek

7 yorum:

nehircce dedi ki...

ne güzel olmuş canım inşallahgüzel şeyler getiriyordur bize :))

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş,dilerim herkese ve bu güzide vatana hayırlı uğurlu gelir bu yeni yıl,belki bizden birşeyler alıp götürecek,merdivenden bir basamak daha eksilecek ama bütüb insanlık alemine hayırlar uğurlar getirir 2010 yılı,ellerine yüreğine sağlık sevgili can dostum.

Unknown dedi ki...

inss tüm ınsanlık için ıyı bir yıl olur:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

nehirce: teşekkürler canım amin inşallah

lekadro: aynen dediğin gibi sağlıkla gelsin mutlluk getirsin hepimize

özge: inşallah canım inşallah

Zeugma dedi ki...

Ne güzel bir karşılama böyle :))
Bayıldım valla...
Süper döktürmüşsün yine kelebeğim...

Korksun senden 2010.. Çizik falan atamasın :)
Eline yüreğine, cesaretine sağlık..
Sevgiler...

ramazan dedi ki...

eh işte avunuyoruz böyle,beni yaşlandıramazsın falan diye.365 günlük süre bal gibi yşalandıracak bizi böyle.tabii sonunu görebilirsek.ruhumuz bunu kabullenmese de.
bakan göz kendi yaşlandığını görmez.karşıdan ona bakanlar onun yaşlandığını görür.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

zeuğma: canımsın ya bitanesin sen. :))

Ramazan: İnsan isterse herşeyi başarabilir. yaşlanmanın bile önüne geçebilir. umutlu olmak lazım geçen yılların bizi yıpratmasına izin vermemek lazım. bu yazı bir terapiydi ben ve hepimizi için. benze okuyup kendi üzerimizde uyğulamalıyız. saygılar.