her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



5.04.2010

SENİ ÇOK ÖZLEDİM HEMDE ÇOK




Öyle çok özlüyorum ki seni anlatamam. Öyle çok hasretim ki senli çocukluğuma ne kalemim yeter yazmaya, neden dilimde kelime. Sen vardın bir zamanlar kanınla canınla, seni her zaman göremesemde, bir yerlerde var olduğunu bilmek bile bana cesaret veriyordu. O hiç vazgeçmediğin lacivert süveterin ve kravatınla tam bir İstanbul beyefendisiydin. Hala da öylesin. O sıcasık buğulu bakışların hep üstümüzde. dinmeyen gözyaşlarınla ıslanıyor şimdi rüyalarım.
Canım. Seninle gittiğimiz piknikler yok şimdi. o mis gibi kır kokuları artık yok. Ve biz eskisi gibi değiliz. Bildiğin gibiyiz aslında bıraktığın gibiyiz ama değiliz. Sen gideli 1 yıl olmuş ne çabuk olmuş. Ve ben seni sık sık rüyamda görür oldum.
DÜn gece yine girdin rüyama. Hüzünllüydün elini tuttum öptüm. ağlıyordum... sende ağlıyordun. ağlaştık ayak üstü. Ve senin yolun ayrıldı benden. Özledin mi bizi. özeldin mi? Biz seni çok özledik. Burnumun direği sızlıyor be canım.offff çekiyorum. Ara, ara gizli gizli ağlıyorum. İnan ki senle dolu dolu yaşadım ben çocukluğumu. Sana hasret değilim. Ama özlüyorum seni. Aslında şanslısın biliyor musun?

Bu dünyada hepimizi tüm değer verdiklerini mutlu yuvalarını gördün. Hatta torundan torun bile gördün. Daha dinçtin aslında. Ama yinede içindeki hüzne dayanamadı yüreğin. Ben seni her özlediğimde, kelimeler büyüyor içimde. Çağlıyor, coşuyor sana olan sevgimi ve özlemimi içimde büyütüyorum daha çok.

Çok özlüyorum seni Dedeciğim. Ellerini, bakışlarını, bizi ( torunlarını) görünce tutamadığın gözyaşlarını özlüyorum. O Galata kulesin deki büyük kapılı evdeki yaşanmışlıkları özlüyorum. Biliyorum sende bizi özlüyorsun. Gözün hep buralarda. Merak etme herşey yolunda. Sen rahat uyu oralarda.
Canımmm dedemm hep gel hep ol Rüyalarımda.



Yazan: Sİyah Kelebek

11 yorum:

Deliler Teknesi dedi ki...

Allah'tan gani gani rahmet diliyorum sevgili dedenize... Mekanı cennettir inşallah...

Newbahar dedi ki...

Dede ve torun ilişkisi..
sımsıcak ve bambaşka.
Ben uzaklardaydım her ikisinin de vefat haberini aldığımda.
Yazını okuyunca Siyah Kelebek içim burkuldu.
Ve bende çok özlüyorum. Yine uzaklarda!...

Allah rahmet eylesin.

Ece dedi ki...

:( BEN SADECE OY ÖMRÜM DİYORUM VE ÖMÜR DEDİGİN KAÇ GÜN BE KELEBEK?

Ece dedi ki...

ALLAH DEDENE RAHMET EYLESIN YERI MEKANI CENNET OLSUN

MAVİ TUTKU dedi ki...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Allah Kelebek... Bende büyükbabaannemi çok sverdim onu çok özlüyorum..babaannemin annesi, o da torununun torununu görmüştü. Yanına gittiğimde beni her gördüğünde gözleri dolar aa yavrum gelmiş derdi..onunla sohbet etmeyi çok severdim.
2ay öncede anneannem vefat etti, onunla da ne çok anımız vardı...
Küçükken bir gün şöyle demiştim.."yıllar geçicek büyüklerimiz birer birer gidicek o zaman gittikçe herşey daha tatsızlaşacak" doğru çıktı....
Allah nasip ederde torun görürsek onlara çok iyi dede, b.anne, a.anne olacağız inşallah hepimiz.
Hay Allah dedemi olacağım ben şimdi...

mutfakcini dedi ki...

Ben hiç dede görmedim.Biri memleketten gezmeye geldiğinde karşıdan karşıya geçerken kamyon kazasıyla rahmetli olmuş,diğeri kalp krizi.Talihsiz kayıplar.Babaannemi de hiç görmedim.Anneannemi hatırlıyorum bi tek.Hayal meyal o da..Çok öksürdüğünü,öksürüğünü bastırmak için bir parça ekmek istediğini..Başka da hiç bir anım yok..Olsaydı keşke.Dedeciğine Allah rahmet eylesin..Sevgiler canım..

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

mekanı cennet olsun,
geride bıraktıklarımız ile anılmak güzel şey
bu anılar güzel ise iyi olarak yaşanmışsa geçmiş
sen gibi vefakar dostlar düşte de olsa hatırlayıp kıymet bilebiliyor tanrı bizede hatırlanmak nasip etsin dostum

sağlıcakla...

Zeugma dedi ki...

Offf..N'aptın sen böyle..
Gözlerim doldu..
Döküldükçe dökülmüş yüreğindeki özlem..Ne mutlu ki senin gibi bir torunu olmuş..
Ve eminim o seni görüyor, hissediyor...
Nur içinde yatsın dedeciğin kelebeğim..

Sevgilerimle...

NiLaY dedi ki...

allah rahmet eylesin siyah kelebek ve nur içinde yatsın dedeciğin..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Deliler teknesi: AMin amin çok teşekkür ederim.

Newvahar: Sizin kaybettiklerinize de Allah rahmet eylesin. Hala üzgünüm alışamadım. Çok özlüyorum.


o.K.A: Sizin kaybettiğiniz büyüklerinize de Allahtan rahmet diliyorum. Anne yarısı baba yarısı bambaşka bişey dedeler anneanne babaanneler. Öyle ayrı bir sevgi ki onlar. tarifi yok inanın. Güzel yorumunuza çok teşekkürler.

Ebruli: Biz yaşadık, hemde doya doya öyle güzel gülerimiz geçtiki anlatsam sayfaar yetmez. İşte b yüzden bu özlem

Güneşimin oğlu: Sağ ol can kardeşim. AMin diyelim. İnşallah bizde anımsanmak, hatırlanmak nasip olsun. Sevgiler.

Zeuğma: Napim canım ya. Çok özledim onu. ya anlatmadığım çok detay var dedemle alakalı. Ailem okuyo üzülmesinler diye çok detaya inmeden yazıyorum. Çok detaylı anlatsam dedemi, ağlamaktan komalara girerim burda. Ailede okuyo ancak az bir geçiş yapıyorum. Ama bu kadarı bile inan beni mahfediyo.

Tüm Kaybettiğimiz değerli büyüklerimize, Allahtan rahmet diliyorum.

Nilayım: SAğ ol canım benim Allah razı olsun. Cümlemizin inşallah.

Adsız dedi ki...

Allah rahmet eylesin.Nurlar içinde yatsın dedeniz.Eminim sizi görüyor,her an yanıbaşınızda.Yazınızda çok iyi ifade etmişsiniz özleminizi.sevgilerimle.