her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.04.2010

SON DURUM!


Hepinize merhabalar.
Şuan evimdeyim. Bilgisayarımın başındayım. Karşı koltukta annem uzanıyor. Annemi benim eve aldım. Hafta içi kardeşlerim çalıştığı için, annem evde yalnız kalacaktı. Malum by pass ameliyatı sonrası çok iyi bakım gerekiyo. Yemesi ve içmesi düzenli olması gerekiyor. yatırıp kaldıran birinin olması gerekiyor annemin başında. Oğlumun da ana sınıfına uzunca bir zaman ara verdiğim için artık eve dönme vakti gelmişti. Annemi kendi evime gelmesi için ikna etim.


Şimdi biraz daha huzurluyum. Ara ara fırsat buldukça nete girersem sadece by pass ameliyatı ile ilgili yazıları okuyorum. Faydalı ne varsa uygulmaya çalışıyorum. Ameliyat sonrası bakım çok önemliymiş. Yani anlayacağınız yarı Doktor oldum çıktım. hatim ettim tüm tıp makalelerini. Daha öncede demiştim. iç bacaklardan ve ayak bileklerinden damar alındığı için kesi yerleri çok. Gögüs kafesi daha yeni kaynamaya başladığı için ağrılı. Asıl kötü olan, annemin psikolojik olarak sıkıntılı olması. Çok huzursuz, çok sinirli ve gergin. Hiç iyileşmeyecek sanıyor. bütün enerjisini kaybetti. yürümesi nefes alması yemesi içmesi iyi ama ameliyat psikolojisi onu bayağı yıprattı. Sürekli sıkılıyor. Şimdi bile '' İpekkk Annecimmm yine sıkıntı bastı bana'' dedi. Şimdi dedi saniye olmadı hemen yazdım. :)
Bu ara da Haykırış abim de hastalanmış yine Yeni haber aldım. Çok üzüldüm, geçtiğimiz aylarda oda annem gibi bir damar ameliyatı geçirmişti. Keşke bir haber alabilsem kendisinden hatta uzun uzun sohbet etme imkanım olasa da ameliyat sonrası yaşadıklarını anlatsa bana. Umarım iyidir. Umarım sağlık problemi yoktur. Varsa da en kısa zamanda sağlığına kavuşur İnşallah.
Bu arada, beni bu zor günlerimde yalnız bırakmayan, sürekli arayıp soran bana moral veren canım dostum,
Ebrulime çok teşekkür ederim.
Değerli ağabeyim, Recep Altun'a, Onuncu köyün adamı'na,
Birmilyonkalem aileme, Şebnem hanıma, Ness'e Efsaya, Erkan bal'a
Nevbahar'a,
Derkenar'a,
Güneşimin oğlun'a,
cemo,
mia
yaşamın kıyısında,
beyazkkelebek
Ateş böcüğüm,
Dalgaları aşmak
ece
değişik tadlar,
tijencim.
nilay,
tuğba
Deliler teknesi,
tuana
Ruşen,
Nefise,
Lekadro,
Zeuğma
Ebru- kırmızı saçlı acemi yazar.
Nehircce.
İsmini unuttuklarım varsa beni affedin. Hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepiniziden razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız. Tek tek cevap yazamadım kusuruma bakmayın. İnanın bir bardak çayı bile ayakta alel ecele içtiğimi biliyorum. Zamanla yarıştım. Affedin güzel yazılarınızı okuyamadım.
Yazacak çok şey var ama şimdilik bu kadar. Hepinizi çok seviyorum çok özledim. Görüşeceğiz. paylaşacak çok şey var. Şimdilik Hoşçakalın.
Kocaman sevgilerle.

11 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

Bu günlere çok şükür kardeşim. İnşallah bundan sonra gün günden çok daha iyi olacaktır annemiz.

nehircce dedi ki...

Canım gözün aydın diyorum, inşallah bundan sonrası daha hızlı gelişir ve anneciğin eski sağlığına kavuşur.Zor bir ameliyat bir yakınım oldu geçtiğimiz senelerde..Şuan gayet sağlıklı..İyi beslendiğini ve kısa kısa sıksık yürüyüş yaptığını hatırlıyorum.Allah şifalar versin sevgiler.

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Acil şifalar ve yğksek moral dilerim. Meleklerimi size gönderdim, sevgiler

Unknown dedi ki...

Sevgili arkadaşım tekrardan çok geçmiş olsun annene,ALLAH,ın izniyle en kısa zamanda yine eski sağlığına kavuşur.senin ve tüm ailenin acısını paylaşır sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.saygılarımla.

Puzzle. dedi ki...

En kısa zamanda acil şifalar dilerim,kalben dualarımız sizinle.

Newbahar dedi ki...

Nasıl bir bağdır bu..
İçimizden birinin rahatsızlığı, sevdikleri ile ilgili hastalıklar hepimizi etkiliyor ve meraklandırıyor. Daha doğrusu endişelendiriyor.
Annene tekrardan çok geçmiş olsun. Zor günler ama atlatacak Allahın izniyle.
Bu arada Haykırış beyden sen bi haber aldın mı?
En son o sabah yazdığı son yazıdan sonra 5 gün geçti aradan ve haber alamamak beni üzüyor.
Ne olur eşiyle veya kendisiyle konuşursan benide bilgilendir ve özellikle selamlarımı ilet.
Eve dönmene sevindim.
Sevgiler

NiLaY dedi ki...

tekrardan çok çok çok geçmiş olsun, Allah sağlık ve sıhhat versin anneciğine de onunla ilgilen siz evlatlarına da.. acil şifalar diliyorum..

Deliler Teknesi dedi ki...

Annene tekrar geçmiş olsun... Şu ana kadar işlerin yolunda gitmiş olmasına sevindim... Umarım bundan sonrası daha iyi ve kolay olur... Dualarım sizin için... Selam ve sevgiler.

Asuman Yelen dedi ki...

SEvgili Kelebek,
Annenize geçmiş olsun. Şimdi haberim oldu. Umarım artık daha iyidir.
Haykırış Bey' i ben de çok merak ediyorum. İnşallah ters bir şey yoktur orada da. 5 gündür ses çıkmadı.
Tüm dostlara ve sevdiklerine şifalar diliyorum.
Sevgiler....

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Yeniden çok geçmiş olsun ve umarım daha iyidir annen. Bu tür ameliyatların bir hafta sonrası hızlı iyileşme olur. Hele ki böyle duyarlı çocukların elinde.
Sevgiler...

sedeferdi dedi ki...

Merhaba..Ben az önce yorumları karıştırdım.Sanırım başkasına göndereceğim yorum size geldi.Çok özür dilerim.Annenize sağlık,şifa diliyorum..Çok geçmiş olsun