her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



28.04.2010

YORGUN.


kapı komşum, canım arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım, kardeşim az önce 15 günlük bir tatil için köyüne gitti Annesini babasını görmeye. Kayınbabası hasta olduğu için köy havası iyi gelir demiş doktorlar. bu kısa ayrılık şimdiden içime dokundu. Sıkıntılar peşimizi bırakmıyor içim acıyor.

Kendimi güçsüz ve bitkin hissediyorum. kafamda dolaşan onlarca tilki firar etti. Bomboşum. Ellerim buz gibi. Annem de bir kaç gün içinde gidecek evim bomboş kalacak. herkez terk ediyor sanki bu aralar beni. Bilerek isteyerk olmasa da yalnız bırakıylıyorum. Çok uzaklardan gelmiş gibi evime bile yabancı bakıyorum. Baharı yaşayamadım, titriyorum.
Güzel şeyler yazamıyorum. içimden hiç birşey gelmiyor. ÇOK YORGUNUM.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Yorum yazma editörü bu sefer açıldı. Bu aralar herkesin sizi terk ettiğinden yakınarak, baharı yaşayamadığınızı dolayısıyla güzel şeyler yazamadığınızdan ve çok yorgun olduğunuzdan bahsediyorsunuz.

Bu baharın yormadığı kimse kalmadı. Buna artık bir bahar sendromu da diyebiliriz. Bir de sizin gibi sevdiklerinizin evden ayrılmaları da ister istemez insanı etkiliyor.

Bu da gelir, bu da geçer elbette. İnsanoğlu öyle dayanıklı bir varlık ki, bu tür yorgunluklara öyle kolay kolay pabuç bırakmaz.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Ateş Böceği dedi ki...

hangimiz yorgun değiliz ki..!!! ama inan bir süre sonra geçiyor ..düzeliyor düzelmez sandığımız herşey..

geçicek emin ol..!!

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Zaman zaman yaşanır bu tür yorgunluklar, olayların üst üste gelmesi yorgunluğu arttırmış.
Gençlik herşeyin üstesinden gelir, olumlu düşünceler sanırım daha rahatlatacaktır.
Sevgiler...

MAVİ TUTKU dedi ki...

Son zamanlarda eşinin başına gelen, annen ve başka şeylerin seni yormaması mümkünmü. Herşeyin ters gittiği bir dönem bu ve geçecek Allahın izniyle.
Yorgunluk diz boyundan çok daha fazla.... İyi günler ilerde kısmetse..

Deliler Teknesi dedi ki...

Her şey yoluna girer inşallah... Sıkmayın tatlı canınızı... Kısa ayrılıklar olmasa ne tadı olur kavuşmaların... Selam ve sevgiler.

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

değerli kelebek ablam
bakma sen bana yok'um dedim ama dostlarım için varım kendini mahrum bırakma bizlerden yanındayız her zaman sen de farkındasın,bunu bir geçiş dönemi olarak kabul et ve tadını çıkar lütfen olur mu (:

sağlıcakla

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

İnşallah Recep abicim gelsin ve geçsin artık bitsin.


İnşallah ateş böceğim canım. buna da şükür diyelim.


herşey üst üste geldi yaşamın kıyısında dediğin doğru. Benden beyin yorgun düştü artık. Bir sınavdayız inşallah alnımın akıyla çıkarız sevgiler.


İnşallah mezut abi iyi günleri bekliyorum gözlerim yolda. Sanada büyük geçmiş olsun son olaylardan sonra. bir magazin olayı gibi yayılmış ortaya. Flaş flşa flaş şeklinde çok ayıpladım doğrusu. Neyse sende üzülme.

Saol dedliler teknesi çok teşekkür ederin desteğin için.

Canım güneşim oğlu. Biliyorum her zaman yanımdasınız farkındayım. Ama işte ara ara kara bulutlar sarıyor etrafımı ve karamsarlığa düşüyorum bu da geçer inşallah.

Adsız dedi ki...

Merhabalar SiyahKelebek,

Annenizin durumu iyidir inşallah. Bypas ameliyatları pek eskisi gibi ağır olmuyor artık. Ameliyat sonrası enfeksiyon olayına dikkat etmekle birlikte yatıp, kalkmasına da destek olmak gerekiyor. Bir de sağlıklı beslenmesini kendi başına yapamayacağı için, yardımcı olmak gerekiyor.

Allah'a çok şükür kardeşimin durumu iyidir. Bu arada eşinizi unuttuk parmağı nasıl oldu? İnşallah bir sağlık problemi kalmamıştır.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

sedeferdi dedi ki...

selamlar siyah kelebek.onuncu köy adamına bıraktığınız yorum üzerine sizi rahatsız ediyorum.Her insan hata yapar,hata yapmak insani bir şeydir.İnsanları kandırmak,duygularını sömürmek,sizi seven insanları üzmek bir de onları üzülürken izlemek çok başka bir şey.Ölüm insanın başına bir kez gelir ve çok acıtır.Ölümün telafisi,geri dönüşü yoktur.Dolayısıyla böyle hassas bir konuyla ilgili büyük bir yalan söylemek,yalan ortaya çıktıktan sonra özür dilemenin bir analamı yoktur.Mesut Bey ölümünü ilan ettiğinde sözde bloğunun şifresini bilen bir dostu Mesut bey'in çocuklarının babalarının mezarını ziyaret ederken Çekilmiş fotoğraflarını bastı.Bu nasıl bir şeydir,aklım almıyor.Yazıyı bloğunda yazan Gülen benim ikiz kardeşimdir.Biz o dönem annemizi yeni kaybetmiştik ve acımız çok tazeydi.Sebep her ne olursa olsun insanları bu kadar incitmenin ne anlamı olabilir ki?Bu insanlar Mesut Bey'in anısına ortak blog açtılar. Mesut Bey de üzdüğü insanları izledi.Gülen'in öfkesi ölüm gibi acı bir olgunun böyle bir olayda kullanılmasınadır.Siz Gülen'i tanımadığınız için eleştirmişsiniz,benim iyi kalpli kardeşim sosyal sorumluluk projelerinde de görev alır.İnsanlar bir şey yaptığı zaman sonuçlarına katlanmalı..Neyse bu vesile ile bloğunuzu ziyaret etmiş oldum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuk bayramını çocuklara eziyet olsun diye armağan etmediğine eminim.Bu konuda çok haklısınız.Hoşçakalın..