her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.08.2010

YORGUN SAVAŞÇI SAHALARDA.

Hepinize merhabalar Çok özledim sizleri. Bloğumu, yazmayı çok özledim. Daha öncede dediğim gibi yaz aylarını pek sevmem. Hele ki aşırı sıcaklarda çok durgunlaşırım. Aklım durur adeta. Kafam karışır, ruhuum daralır hiç bir işe elimi atamam. Ama artık yavaş yavaş havalar normal seyrine dönmeye başladı. En azından biraz rüzgar esmeye başladı. Durum böyle olunca bende sahalara yavaşça süzülmeye karar verdim. yokluğumda merak edip yorum bırakan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Bu sıkıcı yaz döneminde aslında kayda değer pek bir şey yapmadım ama Oğlumun Sünnetini aradan çıkardım. Ağustos'un 14'de Oğlumu sünnet ettirdik. Evde ailecek ve bir kaç dostumuzla Sünnet kınası yaptık. Ardından eyüp sultan ziyaretimizi yaptık ve hemen haftası oğlumuzu sünnet ettirdik. şimdi bir tek sünnet mevlüdümüz kaldı. O nuda hayırlısıyla bititirsem biraz olsun rahata kavuşacam.
Annem bu yıl ameliyat olduğu için seneye bırtakmıştık sünnet olayını ama beklemeye gerek olmadığına karar verdim. Çok fazla masraf etmekten büyük şahaşalı bir sünnet düğünü yapmaktan kaçındım. ülkemizde bu kadar maddi sıkıntı yaşanırken, insanlar iş aş, para bulamazken, bana büyük paralar hasramak eşime masraf yaptırmak yakışmazdı. Bu nedenle oğlumun sünnetini aceleye getirdim. Küçük bir törenle oğlumun sünnetini hayırlısıyla nihayete erdirdik. Darısı tüm erkek ailelerine İnşallah. Oğlum bu yıl ilkokul 1. sınıfa başlayacak okullar açılmadan da kurtulmak istedim. Sünnet mürüveti bile uğraş verici bir olay. Ve insanın sırtında bir kambur gibi yük oluyor. Fazla tefferuata girmediğim halde çok yoruldum. Ama çok şükür Allah yardım etti.

Annemi merak edenleriniz varsa sağlığı iyi ama morali iyi değil. Artık çalışamıyor eskisi gibi. Yarım insan oldu kadın. malülen emeklilik için gerekli yerlere başvurdular babamla. En azından emekli olursa artık çalışmasına gerek kalmayacak. Paşa paşa maaşını alacak ve geçinecek. Bunu neden paylaştım. Dua istiyorum arkadaşlar. annemin emekli olup rahata çıkması için sizden de Dua istiyorum. Artık çalışmasını istemiyorum. Evinde oturup sağlığına dikkat etmesini istiyorum. Allahımdan tek temennim bu. Duanızı eksik etmeyin.

2010 yılı bana çok iyi gelmedi. Çok sıkıntılar atlattık maddi, manevi, sağlık açısından zor bir sene oldu. Hâlâ da sıkıntılar devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda feraha rahata çıkarız.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve oğlumun bir kaç Sünnet fotosuyla sizleri başbaşa bırakıyorum
























































6 yorum:

nehircce dedi ki...

Canım hayırlı uğurlu olsun :)) darısı bizimkinin başına :)) herşey çok güzel görünüyor yorulmuşsundur tabii ama güzel olmuş her detay..Ayrıca dönmene çok sevindim.sevgiler.

mutfakcini dedi ki...

Canımm hayırlı olsun :)Allah dermansız dert vermesin,geçti hastalık filan kalamdı bak.Sevgilerimle ;)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Hoşgeldin kardeşim, umarım yakında bende sıkıntılarımdan biraz olsun sıyrılabilir yine bir dönüş yaparım.

Sünnet için sevgili yeğenime geçmiş olsun diyorum. Önemli ve yorgunluk verici birşeyi hep birlikte çok güzel bir şekilde atlatmışsınız.

Annene üzüldüm, inşallah gün günden daha iyi olur.

2010 ve son 5sene benim içinde müthiş yorucu, yıkıcı, yıpratıcıydı, rabbim inşallah huzurlu ve insan gibi günleri en kısa zamanda nasip etsin hepimize.

Resimler harika, günler ve ortamlar çok güzel.

Sevgili eşinin de parmağı tamamıyla iyileşti değilmi artık.
Kendisine çok selamlar.
Ailece hepinize sağlık huzur mutluluk dolu günler diliyorum.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

NEHİRCCE: darısı başınıza canım güzel ve yorucu bir işide başarıyla atlattık. Sağ ol yorumun için :)

Ebruli: Evet hayatım çok şükür Allah güzel uğraşlar versin hepimize öpüyorum seni :)

Mesut abicim: Allah şükür büyük olayları atlattık ama zaman daha neler gösterecek bilemeyiz. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Eşim iyi çok şükür eli parmağı düzeldi kabus dolu günleri biraz olsun atlattık. Sanada öutlu mesut afiyet dolu sağlıklı günler dilerim. :)

Adsız dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun. Askerliğini ve de evliliğinide böyle mutlu bir şekilde yapmanız dileğiyle..
Eh artık kocaman adam oldu sayılır..:))
Ayrıca güzel ziyaretine teşekkür ederim...
Saygılar gönderiyorum...


Not: Yazılarında ki güzel anlatımı özlemişim...

Adsız dedi ki...

Allah tamamına erdirsin inşallah!