her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



13.02.2010

AŞKIMIZIN HİKAYESİ


Günlerden Cumartesiydi. Genç kız sabaha kadar dönüp durduğu ve hiç uyumadığı yatağından fırladı.
Çok heyecanlıydı. O gün, daha 10 gün önce tanıştığı o adamla yeniden buluşacaktı.
Genç kızın tek düşüncesi annesinden nasıl izin alacığıydı. Genç kız, annesinden daha kolay izin koparabilmek için evin bütün işlerini erken saatte yapmaya koyuldu.
Ev temizliği bitmek üzereyken Telefonu çaldı genç kızın. Arayan buluşacağı adamdı.

Adam, ''Ben falanca cadde'de caminin yanında ki parkın önünde seni bekliyorum'' dedi. Adam, içinde olduğu arabanın markasını ve plaka bilgilerinide verdi. Adam kendi arabasıyla gelmişti. ''Fazla gecikme seni bekliyorum dedi.
Genç kız içinde ki tarifi imkansız heyecanla ne yapacağını bilemez haldeydi. Annesinden izin almak o kadar kolay değildi. Bir sürü şaklabanlık yaparak hatta birazda ağlayarak yalvardı annesine genç kız...


Zorda olsa izini koparmıştı. Bir çırpıda hazılanıp kapıdan çıktı genç kız. Adamın beklediği yer o kadar uzak değildi. Caminin yanında ki parkın önüne geldi genç kız. hava soğuk ve günler öncesinden yağan kar erimişti ama soğuğu hala devam ediyordu. Bakındı etrafına genç kız ama ortada tarif edilen araba yoktu.Cadde'de bir kaç araba vardı ama o araba yoktu. Genç kız kandırıldığını düşündü. Adam gelmemişti. Yada beklemekten sıkılıp gitmişti...

Yapacak tek şey vardı o adamı aramaktı. Telefon çalıyor ama karşı taraf açmıyordu. Genç kızın ümütleri suya düşmüştü. Oysa ne hayaller kurmuştu. Bu defa tamam demişti. O adam doğru adamdı. diğerleri gibi onu üzmeyecek yarı yolda bırakmayacaktı. Ama daha yola çıkmadan kalmıştı yolun ortasıında...

Aradığı telefondan cevap alamayan genç kız telefonu tam kapatmak üzereyken, ''Alo!'' diye açtı telefonu adam. Adamın sesi durgun ve uykuluydu. Genç kız sinirlenmişti.
''Nerdesin sen? Neden açmıyorsun telefonu?''
''Özür dilerim seni beklerken içim geçmiş uyumuşum arabanın içinde'' dedi adam genç kıza.
Genç kız daha çok sinirlenmişti.
''Ne arabası ya ! Burada araba falan yok. Sen benimle dalgamı geçiyorsun'' dedi genç kız. ''Soğuktan dondum beklemekten oysa sen uyuduğunu söylüyorsun'' diye yeniden sert çıkıştı adama genç kız.

Adam cevap vermemişti. ''Konuşsana neden cevap vermiyorsun'' diye bağırdı genç kız.
Bir iki adım ötedeki gri renkte ki şık, lüks arabadan çıkan ve yanına yaklaşan adamı farketmemişti.
''İşte buradayım'' dedi adam. Genç kız şaşırmıştı. ''Nerdeydin ki sen? diye sordu genç kız adama.

Adam az önce çıktığı arabasını gösterdi ''İşte burdaydım. Bu arabanın içinde''
''Ama tarf ettiğin araba bu araba değil ki. ''Sen tarif ettiğin arabanın eski külüstür bir araba olduğunu söylemiştin'' dedi genç kız. ''Daha ilk günden uyuya kaldın, ve bana yalan söyledin bence yol yakınken dönmeliyiz. bir daha görüşmemeliyiz'' dedi genç kız gözleri dolarak.

Adam güldü ama mahçuptu. ''Sadece sana süpriz yapmak istemiştim. Oyasa ki dün gece heyecandan hiç uyumadım. Araba da seni beklerken fanların sıcak hava üflemesinden dolayı mayışmışım ve uyuya kalmışım. Özür dilerim'' dedi adam.Yüzü düşmüştü. Üzülmüştü. Bu kadar tepki göreceğini tahmin etmemişti.
Genç kız bu günü bu buluşmayı böyle hayal etmemişti. çok zaman kaybetmişti. Zaten Annesinden de çok zor izin almıştı. Belkide Annesi izin vermemekte haklıydı. Belkide bu adam genç kız için yanlış İnsandı... ARKASI YARIN...


Yazan: Siyah Kelebek

8 yorum:

mutfakcini dedi ki...

Adam kim? Kız kim ? Kim :)Yarına az kaldı.Bekliyodum,yarını böyle güzel karşılayacağını biliyodum..Merakla bekliyorum ;)sevgiler canım.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ebruli: Bende merakla bekliyorum canım. hikayeyi yazan kişi umarım ki tembel çıkmaz ve devamını yarına yetiştirir. Bende merak ediyorum adam ve genç kızın kim olduğunu.

Bendede sana kocaman sevgiler.

mutfakcini dedi ki...

Başına iç açtım yine,mimlendin canım ;)

Newbahar dedi ki...

80 li yıllarda okuldan gelir gelmez radyoyu açar saat 15 de başlayan arkası yarın kuşağını açardım.
Şimdi de aynı hisleri ve merakı yaşayarak devamını bekliyorum.

Sevgiler

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Newbahar: Bende hatırlıyorum ucundan köşesinden o arkası yarınları. biraz burada da yansıtmak istedim. Devamı yarın gelecek inşallah sevgiler.

Zeugma dedi ki...

Kelebeğim güzel bir aşk romanına soyunmuş bugün:)
Ne de olsa yarın 14 Şubat..
Zamanlama güzel, kurgusu çok güzel..

Kalemine kuvvet canım..
Devamını bekliyorum ...
Sevgiler...

NiLaY dedi ki...

heyecanla bekliyorum yarini :))

Adsız dedi ki...

Merhaba efendim. Arkası yarınının ardından hikayenin (ikinci bölümünü)sonunu okuduktan sonra tekrar birinci bölüme geldim. "Arkası yarınlar"ı sevmiyorum. Benim okuyacağım hikayeler bir solukta okunmalı ve oracıkta son bulmalı, arkası yarınlar bana göre değil.

Güzel bir öyküydü, kaleminize, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın. Eşinize selamlarımı ve tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen.