her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



13.02.2010

AŞKIMIZIN HİKAYESİ -2-


İki genç yürek kırılmış ayakta öyle kala kalmışlardı. Adam genç kızın gözlerine bakarken onun hüznünü anlamıştı. Ama ne yapıp edip onu bir kahve içmeye ikna etmesi gerekiyordu.

''Tamam haklısın bu kadar sinirleneceğini bilemezdim. Lütfen en azından bir kahve içelim sonra ne istersen onu yaparsın'' dedi adam.
Genç kızın içinde ki heyecan gitmişti. soğuk bir su gibiydi. Ama geri çevirmedi bu daveti...


O lüks şık arabaya bindiler. Ve sahil yoluna doğru gitmeye başladılar. Bebek sahiline gelmişlerdi. Adam sahilde denize sıfır bir yere park etti arabayı. Arabanın içi sıcacık, Dışarıda ki soğuktan camlar buharlıydı. Deniz ise mavisini yitirmiş yemyeşildi. Etrafta birçok araba vardı. Dışarıdan gelen biri o buharlı camları tıkladı. Adam camı açtı.
''Sıcak birşeyler içmek ister misiniz? diye sordu sahildeki seyyar çaycılardan biri.
Adam, bize iki sütlü kahve getir'' dedi.
Kahveler geldiğinde sohbet de sıcaklaşmaya başlamıştı. Az önce yaşanan tatsızlık unutulmuştu.
Birbilerini tanıyıp arada şakalaşıp gülüşmeye başlamışlardı bile.
Ama genç kız için hayalini kurduğu gibi değildi hiç birşey. Bu buluşma daha romantik olmalıydı. Beklentileri suya düşmüştü genç kızın. Saatler olmuştu buluşalı ama bu özel güne dair ne bir konuşma nede bir söz yoktu adamdan. O gün özel bir gündü aslında. o cumartesi günü 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜYDÜ. Ya, adam bu günden habersizdi, yada genç kızı sevgilisi gibi görmüyordu. Adam iyi hoştu, ama bu özel günü unutan bir adama 1 paun bile veremezdi.
Hani bazen herşey beklentinizden farklı gelişir ve hayal kırıklığına uğrarsınız ya genç kız tamda bu haldeydi.Ama hayal kırıklığını belli etmiyor. sohbete tebessümle devam ediyordu.Neredeyse hava kararmak üzereydi. Gitme vakti gelmişti.

''Artık beni eve bırakır mısın? Annem birazdan aramaya başlar'' dedi genç kız
Adam başını salladı ''Tamam'' dedi.
Yol boyunca fazla konuşmadılar. Adam da zaten çok konuşan biri değildi. sakin hatta içine kapanıktı. Yola devam ederken adam geldikleri yolu kullanmadı. daha başka bir yol güzargahından gitmeye başladı. Genç kız şaşırmıştı.
''Bizim geldiğimiz yol bu değil.Nereye gidiyoruz?'' diye sordu genç kız direksiyon başında ki adama.
Adam, İstifini bozmadı. ''Bir yere uğramam gerekiyor sakıncası yoksa. Fazla uzun sürmez. Yakın zaten. Bir müşteriye uğrayıp alacak tahsil etmem lazım''dedi. Genç kız bunda bir sakınca görmedi.
Tamam dercesine başını salladı...

Araba durmuştu.Camlar buharlı olduğu için arabanın tamda nerde durduğunu farketmedi genç kız.
Genç kız, çantasını açtı ve Sevgililer günü için yanında duran aşık olduğu adama vermek üzere aldığı hediye paketini gördü.. Bu gün beklediği gibi olmasa da bu hediyeyi Yanında ki bu adama vermeliydi...


Hediye paketini çıkarıdı genç kız çantasından ve yanındaki adama uzattı.
''Bu gün sevgililer günü ama bu hediyeyi sevgililer günü için değilde bu günün, bu buluşmanın anısına almanı istiyorum'' dedi utangaçbir tavırla.
Adam, ''Dur!'' dedi genç kıza.
''Bu günün hedeyesini ilk ben vermek istiyorum sana''
Genç kız şok üstüne şok yaşıyordu. Bu güne özel tek kelime bile söylemeyen adam birde hediye mi almıştı? .Hayır almamıştı tabi ki ama şimdi alacaktı. Adam, genç kızın elini tuttu ve arabadan indirdi.
Arabayı park ettikleri yerin hemen karşısında bir dükkan vardı. Kız o telaş ve heyecandan ne olduğunu nereye, hangi dükkana götürüldüğünü bile fark etmemişti.

Adam baştan beri planlıydı. Tüm suskunluk, vurdum duymalık ve umursamazlık oyununu sergilemişti. Adamın genç kızı götürdüğü dükkan bir kuyumcuydu...


Adam genç kızım elini hiç bırakmamıştı ve söze başladı.
''Ben çok konuşan bir adam değilim. Kendimi ifade edemem. Güzel kelimeler seçemem.
Bu gün SEVGİLİLER GÜNÜ biliyorum. Belki en başta yapmam gerekeni en sonda yapıyorum.
Bunun içinde senden özür diliyorum. Bundan sonra ki yıllarda tüm sevgililer gününü ben hep seninle geçirmek istiyorum. Eğer kabul edersen bu kuyumcudan söz yüzüklerimizi takıp öyle çıkmak istiyorum'' dedi.




Image and video hosting by TinyPic



Genç kız bu güne özel tüm beklentilerini yitirmişken, yine beklenmedik bir anda evlenme teklifi almıştı. Genç kız içinde hissetiği güven ve rahatlık duygusuyla hiç tereddüt etmedi. Zarif, şık bir o kadarda sade ve güzel iki söz yüzüğünü taktılar parmaklarına o kuyumcuda.
Yüzüklerin iç kısmınıda isimlerini yazdırdılar. Kırmızı bir kurdele ile bağladılar yüzükleri ve kuyumcu kesti oracıkta sözlerini.




Image and video hosting by TinyPic



Ve şimdi onlar 7 yıllık evliler 2 çocukları ve mutlu bir evlilikleri var. İşte bu hikayenin kahramanları bu resimdeler.

Kızın adı İpek. Adamın adı Muhammet Ali. Bu resimdeki ve bu hikayenin baş kahramanı ben ve eşim...


HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. HİÇ UMMADIĞINIZ BİR ANDA, UMULMADIK SÜPRİZLERE GEÇSİN BU GÜNÜNÜZ.
VE BURDAN EŞİME SESLENİYORUM.



KOCACIMMMMMMMMMM SENİ TIPKI 7 YIL ÖNCESİNDE OLDUĞU GİBİ HÂLÂ ÇOKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMM.
ÖMRÜM YETTİKÇE BUNDAN SONRAKİ YILLARDA DA SEVGİLİLER GÜNÜNÜ BEN HEP SENİNLE GEÇİRMEK İSTİYORUM.


SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..

-SON-



Image and video hosting by TinyPic
Hikaye ve yazan: Siyah Kelebek

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar efendim. Size ömür boyu sağlıklı, sıhhatli ve mutluluklar diliyorum. En kötü gününüz, 14 Şubat'ın bir cumartesi günü gibi olsun! Sevgililer gününüz kutlu olsun!

Eşinizin resmini okudum. O mutlaka melek gibi biri olmalı, alçakgönüllü ve hoşgörülü bir muhtereme benziyor. Bence adını alana çekmiş. Tebrik ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

đerkenαя dedi ki...

Esselamü aleyküm..
Sevgili Siyah Kelebek.. Hikayenizin ilk bölümünü 1mkalemde okumuştum :) çok güzeldi.. Yaşamınız hep güzelliklerle dolu olsun, mutluluğunuz baki kalsın..
Baki sevgi ve saygılarımla..

mutfakcini dedi ki...

Canımm,mutluluğunuz bir ömür sürsün.Harika bir yazıydı.Sevgililer Gününde değil marifet,o günü anlamlı kılanda,yani sizde..Her gününüz sevgi dolu geçsin..Gününün Kutlu Olsun canım..sevgiler :)

haykırış dedi ki...

Ben biliyordum zaten hikayenin böylesi bir güzellikle biteceğini çünkü karakızımızın hikayeleri mutlulukla sonlanır.
Rabbimden, acı, keder, hüzün görmeden mutluluk dergahında huzur çadırı içerisinde biricik yavrularınızla birlikte ömür boyu saadetler diliyorum.
Sevgi ve Saygılar

Newbahar dedi ki...

Öylesine hoş bir anlatımla, özel bir günde yapılan evlilik teklifi...

Ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Sevgiler

Unknown dedi ki...

ALLAH bir ömür boyu aynı duygular ve sevgi içersinde mutlu ve huzur dolu bir ömür geçirmenizi nasip etsin sevgili arkadaşım.SEVGİ VE SAYGILAR.

Zeugma dedi ki...

Aaaa???
Ben de kendin kurguluyorsun zannediyordum.
Çok fena sürpriz oldu :)))
Demek kahramanımız genç kız sendin. İlahi kelebeğim :)
Filmlerdeki gibi gerçekten.Ve çok romantik gelişmelermiş. Eşini kutlarım.Tam zamanında durmuş kuyumcunun önünde. başka türlü yapsa bu kadar etkilenmezdin, dimi ama :)))
Yazan ellerine sağlık canım..

Mutluluğunuz sonsuza kadar sürsün..
Sevgi Gününüz kutlu olsun..

mutfakcini dedi ki...

Çok da güzelsin maşaallah.Kara kaş kara göz,gerisi söz ;)Nazlı nazlı da gülümsermişşşş.

Erkan BAL dedi ki...

nice yıllar boyu mutluluklar diliyorum efendim. en derin saygılarımla.

Ateş Böceği dedi ki...

Allah bozmasın umutla sağlıkla .. mutlulukla bir ömür geçsin dilerim :))

MAVİ TUTKU dedi ki...

Harika, bayıldım gerçekten, nazar değmesin allah daim etsin diyorum. BAzı insanlar gördüm hayatımda, daha anlamın, gerçeğin ne olduğunu bilmeyen insanlar, herşeyin sahtesini yaşadığı halde pırlantanın gerçeğine tav olan insanlar. Allah kimseyi bu kadar zavallı etmesin. Hayatınız boyunca yaşamın güzellikleri olsun hep sizinle, hep aynı sıcak, hep aynı saygı ve sevgi dolu bir hayat yaşamanızı diliyorum canı gönülden.

ramazan dedi ki...

"Adam da zaten çok konuşan biri değildi. sakin hatta içine kapanıktı."diyorsunuz.
Lüzumsuz konuşanlara mesafeliyimdir.Yeri geldiğinde gereğini yapanları çok severim.
Sizi yazılarınızdan tanıyorduk zaten.Fizik olarak da bize eşinizi ve kendinizi tanıttınız.Çok yakışmışsınız.Mutluluğunuz ömür boyu sürsün.Güzel bir paylaşım oldu.
Eşinize de sevgi selamlar.

Deliler Teknesi dedi ki...

Çok etkileyici bir hikayeydi... Allah mutluluğunuzu daim eylesin...

papatya dedi ki...

Allah hic ayirmasin.Uzun saglikli mutlu yillar diliyorum sizlere.Sevginiz hic bitmesin.
Sevgilerimle...

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

dostum harika bir hikaye harika bir anlatım ve harika bir son herkese böyle güzel bir sevgi nasip olsun,maşallah diyorum allah mutluluğunuzu bozmasın daim olsun sevginiz (:

sağlıcakla dostum kelebek..