her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



2.02.2010

TEŞEKKÜR EDENLERE BUNU BİZE ULAŞTIRANLARA BİZDE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.


Az önce bir E mail aldım ve çok gururlandım. Ben de Birmilyonkalem yazarı olduğum için üstüme alındım yani. Ama Birmilyonkalem'in sosyal sorumluluk projelerinde daha aktif yazarları var. gerçekten dişini tırnağına takıp, önemli yazışmalar yapan.dört bir yanda duyuru yapan, bizzat yardımda bulunan yazarlarımıza güzel bir armağandı bu.

O köylerde gülen sevinen çocuklarımız olmuş. Bizimde yazar olarak bloglarımız da yayınlamamız duyurmamız bir fayda sağlamışsa ne mutlu bize.
Ben de, buradan Birmilyonkalem yardım kampanyalarında,bizzat yardımda bulunan emek veren emek harcayan, tüm yazarlarımıza teşekkür ediyorum. Eğer ucundan bir parçada bana düşmüşse bu Teşekkür belgesinden ne mutlu bana ne mutlu bize, ne mutlu BİRMİLYONKALEM yazarlarına diyorum.
Editörlerimize, yazarlarımıza, kampanyalarda, yardım projelerinde, tanıtım ve yazışmalarda önemli rol alan değerli yazarlarımıza Saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Yazan: Siyah Kelebek

11 yorum:

haykırış dedi ki...

İnsan yaptığından mutluluk duyup keyif alıyorsa ve karşılığı biliniyorsa yapılan, değerlendirilip övgü duyuluyorsa bundan güzel daha ne olabilir ki.. Başarılar diliyorum size..
Sevgi ve saygılarımla

ramazan dedi ki...

kutluyorum.

Adsız dedi ki...

tebrik ederim canım.

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar: Bir müddet bloğumla ilgilenememiştim. Bu arada son yazım olan “Bir Yudum Sevgi” konulu şiirime yaptığınız ziyarete ve yazdıklarımızı daha bir anlamlı kılan, değer katan ve güzelleştiren o güzel, içten ve samimi yorumunuza çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar: Sizleri bu çalışmanızdan dolayı kutluyor ve bu çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Zeugma dedi ki...

Aracı olan güzel yüreğine sağlık kelebeğim..
Ve tebrik ederim..

Sevgilerimle...

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Bence bir tane çocuğun bile yüzünde gülümseme yaratabilirsek ne mutlu bize.
Kutluyorum canım...

Adsız dedi ki...

Merhablar sizi kutlarım. İnsan arkasına dönüp baktığında güzellikler bırakmışsa ne mutluluk.
Selam sevgilerimle..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

yorumlarını esirgemeyen güzel sözleriyle beni sevindiren tüm blog dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Sağ olunuz efendim.

sufi dedi ki...

Öyle ya da böyle hizmeti zevk edinmiş olan tüm dostları kutluyoruz.Sevgilerimizle.

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

dostum güzel yüreğine çok iyi bak ve hep böyle güzel teşekkürler ile kal olur mu (:

sağlıcakla kelebek dostum..