her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



18.02.2010

ÇOKK ŞÜKÜR.


Yaklaşık 1 ay önce eşim bir iş kazası geçirmişti bir çogunuz biliyorsunuz. Baş parmağı tırnak hizasından kesilmiş Doktorlar 3 hafta sonra bir operasyon geçireceğini söylemişlerdi.


15 Şubat günü Hastahaneye yatışı yapıldı ve 16 Şubat salı günü de Ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat içeride kaldı. Canım biricik Babamla birlikte Ameliyathane kapısında merak ve heyecanla eşimin çıkmasını bekledik. Ameliyattan çıktığında yorgun, ağrılı ve narkozluydu.

Doktorlarla görüştük ve başarılı bir operasyonla parmağı olabildiğince toparladıklarını söylediler. İçimiz çok rahatlamıştı.


Allah ne düşürsün ne de eksik etsin. Arkadaşlar, Ameliyathane bekleme salonu adeta ateş altında gibiydi. Hasta yakınları gözyaşları içinde hastalarını o Ameliyathaneye uğurlarken ki görüntüleri halâ hafızamdan gitmiyor. Neler var neler. Halimize bin şükür ettim.


Eşim bir gece daha kaldı ve dün nihayet taburcu edildi. Evimizin babası babamız artık evde. Daha iyi ve mutluyuz. kabus dolu günlerimiz bir nebze olsun sona erdi. Şimdi sargısının açılacağı günü ve yeniden normal iş hayatına dönüşünü bekliyoruz.


Bu arada Sevgili canım kardeşim Okuluna gitmeyip yeğenlerine yani çocuklarıma baktı. Onlara benim yokluğumda bir anne gibi kol kanat gerdi. Canım kardeşim Cennetime Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum.


Beni Ameliyathane kapısında eşimi beklerken yalnız bırakmayan, her an yanımda olan damadına oğlu gibi evladı gibi kol kanat geren, Hasta kalbiyle, hasta bacağıyla koşuşturan Canım Babama çok teşekkür ediyorum. Onun mübarek ellerinden öpüyorum. Canım babam Allah senden de razı olsun. Allah seni başımızdan eksik etmesin.


Canım Annem; işten izin alıp gelemedi ama o akşam işten çıkıp koşa koşa damadının yattığı hastaneye geldi. Kucakladı şefkat gösterip gözyaşları döktü. Bizim eve gelip, torunlarına sahip çıktı ve o gece bizde kaldı bizi yalnız bırakmadı. Canım Anneme de çok teşekkür ediyorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin canım annem ben size kurban olurum.


Komşularım geldiler. Hep yanımdaydılar. Kız kardeşim canım Avşarım geldi eniştesine moral verdi. Her zaman ki gibi yine birbirlerine sataştılar şakalaşıp güşüştüler. Ailem Dostlarım hepinize zor günlerimde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim

Bir önceki şiirime yorum yapan, Değerli blog dostlarım:

Ali

Zeuğma

Ebruli

Fotoğraf Penceresinden

Celebi74

Ramazan bey


Yorumlarıyla destek oldular merak ettiler. Çok teşekkür ediyorum Sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Eşimin rahatsızlığıyla ilgilinen daha önce ki yazılarıma yorum yazan tüm blogcanlara, özel e-mail atıp, meraklarını bildirip geçmiş olsun diyen tüm eş,dost ve akrabalarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Sizi sevgiyle kucaklıyorum.


İYİ Kİ VARSINIZ. Bu çiçekler sizlere yanımda olanlara.
Yazan: Siyah Kelebek

24 yorum:

mutfakcini dedi ki...

Çok sevindim canım.çok geçmiş olsun.Atlattınız çok şükür.Allah şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun.Hastahane koridorları hayatın bambaşka bir yönü..O psikoloji bambaşka..Hayat durdu bi daha da ilerlemeyecek gibi,hiç geçmeyecek gibi gelmişti bana geçen günlerde,babamın rahatsızlığında..Dediğin gibi canım,Allah ne düşürsün,ne eksik etsin..Güzel günler temennisyle öpüyorum seni..Gözün aydın..

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Çok çok çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin böyle kazalar.Tüm ailenle sevdiklerinle sağlıklı huzurlu günler diliyorum.

Sevgiler

cemo dedi ki...

Geçmiş olsun :) Gözünüz aydın

MAVİ TUTKU dedi ki...

Çok geçmiş olsun, çok sevindim. Sizin gibi güzel bir ailenin hep mutlu huzurlu olmasını diliyorum. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer, işinin başına geçer eşiniz. Kötü günler geride kalsın..

Ece dedi ki...

MERHABA...
BUYUK GECMIS OLSUN ALLAH ESINIZI SIZE ÇOCUKLARINA SEVDIKLERINE BAGISLASIN.AMİN.

Ece dedi ki...

AAA BAK NE GORDUM YORUM KISMINDA

(Yorum Gönder
her sözünüz benim için çok değerli..Buyrun efenim çekinmeden yazın ..)BU ÇOK HOŞ BIR SEY:) ÇOK SEVINDIM BEN YORUM YAZMAYI ÇOK SEVDIM:)DAHA YENIYIM BLOG İŞİNDE :)
SEVGILERIMLE

Adsız dedi ki...

Eşinizin geçirdiği operasyon dolayısıyla, geçmiş olsun dileklerimi sunar, Yüce Allah'tan acil şifalar dilerim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve normal hayatına döner.

En güzele emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Newbahar dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Dostlar böylesi zor günlerde yanımızda olur. Aile ise her daim.
Ne mutlu ki size hem sizi seven, merak eden hemde zor günlerinizde yanınızda olan pek çok insanla kuşatılmışsınız.

Tekrar geçmiş olsun.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ebruli
Dalgaları aşmak
Cemo
Onuncu köyün adamı
Ece
Newbahar
Recep altun

Hepinize çok teşekkür ederim. Güzel dilek ve yorumlarınız için hepiniz ayrı değersiniz. Allah sırtınızı hiç bir zaman yere değdirmesin. Çok teşekkür ederim hemde çokk.

NiLaY dedi ki...

cok gecmis olsun, ameliyatin basarili gecmesine cok sevindim.. allah bir daha kotu gun gostermesin..

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Allah sevdiklerimizi yanımızdan eksik etmesin

Ece dedi ki...

ALLAH SENINDE SIRTINI YERE GETIRMESIN ALLAH SENI SEVDIKLERINE SEVDIKLERINIDE SANA BAGISLASIN AGZININ TADI BOZULMASIN.AMİN.
AYRICA BLOGUMA SEREF VERDIN IZLEMEYE ALMISSIN SENIN GUZEL YAZILARINI SEVIYORUM HARIKA YAZILAR BENDE SENI YENI KESVETTIM:)
SEVGILERIMLE

sünter dedi ki...

Insanin ailesi böyle günlerde yakininda olmasi kadar güc verici baska bir sey yoktur sanirim.
Size ve esinize gecmis olsun. Cok sevindim ameliyatin basarili gecmesine.
Allah birdaha göstermesin böyle kazalari insallah

sevgiler

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

şifalar diliyorum..
gözünüz aydın
GEÇMİŞLER OLSUN SİYAH KELEBEK

đerkenαя dedi ki...

Siyah Kelebek, ne güzel teşekkür etmişsin herkese :)
Çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi hem çok rahatsız edici hemde muhtaç olunan yerler, ameliyathane ve hastahaneler..

Şifa rabbimden..
Hayırla huzurla hoşça bakın zatınıza..

Deliler Teknesi dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun eşinize... Allah bir daha kaza bela göstermesin sevdiklerinize... Şiirde her şeyi bir güzel anlatmışsınız aslında ama ben nedense seyahat diye algılamışım... Bu nedenle gecikmiş oldu geçmiş olsun dileklerim...

nehircce dedi ki...

Canım çok geçmiş olsunn Allah bir daha göstermesin..Sağlıkla işinin başına geçsin inş.
Böyle günlerde insan çok arıyor sevdiklerini yanında ne mutlu sana..Sende kendine dikkat et..Eşine selamlar.Acil şifalar.

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim güzel haberleri aldım şimdi daha da çok mutlu oldum...
güzel günler sizinle olsun..
allah şifayı eksik etmesin evinizden..
sofranızda bereket gönlünüzde huzur eksin olmasın ...
muck..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için. Ne güzel sözler bunlar bir kez daha iyi ki varsınız. Sizin gibi insanlar dostlar bulmak okadar zor ki artık. biz zoru başardık El ele verdik kenetlendik. hepinize kucak dolusu sevgiler. :)

Beyaz Kkelebek dedi ki...

gelmiş geçmiş olsun canım.daha güzel günlerde birlikte olmanız dileğiyle sevgiler...

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Tekrar çok geçmiş olsun...

Bildiğiniz gibi ben yeni bir blogcuyum.Sizin bloğunuzu beğendiğim gibi,sizinle "blog arkadaşı"
olmak istiyorum..tabi bir sakıncası yoksa??

Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Bloğuma yaptığınız ziyaret ile engelli kardeşimiz Ömer'in hikayesini paylaştığınız için size çok teşekkür ederim.

En güzele emanet olun ve sağlıcakla kalın.

ramazan dedi ki...

Çok mutlu oldum, yazıyı okuyunca.On gündür evden uzaktaydım.Gelişmeleri takip edemedim.Gözünüz aydın.Tekrar geçmiş olsun.Eşinize sevgi ve selamlar.

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

ohhh be dostum yüreğime su serptin ben de giderken duymuştum bu elem olayı dualarımı sunmuştum sizler için , güzel haberlerinizi bekliyordum ve o haberi görünce çok sevindim
allah anne babanı ve sevdiğin eşini başından eksik etmesin allah kötü olaylardan korusun sizleri,sağlıcakla yarınlar diliyorum...

sağlıcakla kelebek dostum...