her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



22.02.2010

HAYKIRIYORUM GERİ DÖNNNNNN!!!


Bu aralar herkes gidiyor. Her kesde bir iştahsızlık var. Bende de var ne yalan söyleyim. Kalem ve kağıtlarım çekmecede beni bekliyor. Bende de son zamanda yaşadığım sıkıntılardan dolayı biraz isteksizlik oluştu yazmaya karşı. Havalarında iyi gitmesi bizi biraz etkilyor. Zaman zaman Blogger'inde bize çektirdiği sıkıntılar oluyor.

Ama bu bizi etkilememeli. Acımızı sevincimizi biz burada paylaşıyoruz. Burada çok dostluklar kazandık. Hiç yazı yazmasak bile yazan arkadaşlarımıza yorum yazmak bile keyif verici. Benim yazmaya başladığım ilk bilgisayarım O kadar yavaştı ki dostlarım anlatamam. Bazen bir sitenin açılmasını 10 dakika beklediğim oluyordu.
Ama insan yeterki yazmak istesin bağzen gece uykumdan kalkıp yarım kalan yazılarımı yazdığım oluyordu. Hiç gitmedim buralardan. Gitmeyi düşünmedim. Yaşımız ne olursa olsun yazmak ve paylaşmak güzel. Bu yazıyı neden yazıyorum?
Çünkü Çok değer verdiğim bir ağabeyim blog dünyasını ve bizleri aniden terketti gitti. Geçen haftalarda kendi ile bir söyleşimiz olmuştu. Kendisine bir soru sormuştum.''Sizi yazmaktan bezdiren, blog yazmayı bırakmayı düşündüren bir olay oldu mu? Olduysa bizimle paylaşır mısınız?'' diye. Blogunun yavaş açıldığını, bu yüzden blogunu kapatmatı düşündüğünü yazmıştı cevap olar
ak.

Bu ağebeyim. Sayın Haykırış Ağebeyimdir. Malesef, Bir kaç gün önce blogunu kapatıp gitti. Tema seçimlerinde ve ayarlarında sıkıntı yaşadığını söyledi ve vedalaştı bizlerle. Çok üzüldüm doğrusu. Böyle değerli insanların bizi bırakıp gitmesine çok üzülüyorum. Değerli yazılarından ve güzel paylaşımlarından uzak kalacağım için mutsuzum.
Eminim ki, benim gibi bir çok arkadaşımız üzüldü bu gidişe. Ama ben inanıyorum birlikten kuvvet doğar ve el, ele verip Haykırış ağabeyimizi yeniden geri döndüreceğiz. Gidene güle güle demeyelim ve onu geri getimek için elimizden ne geliyorsa yapalım. Blogumuzda bir yazı yazıp, ona olan sevgimizi bildirelim. Geri dön çağsırında bulunalım. Böyle değerleri kaybetmeye göz yummayalım. Bloguna uğrayıp bir yorum yazalım. Onu geri döndürelim. Blog dünyasının vefalı olduğunu gösterelim.

Haykırış Abi. Lütfen bizi kırma. Yeniden aramıza dön. Güzel yazılarınla, paylaşımlarınla bizleri sevindir. Mutlu et. Tamam anlıyorum seni, sıkıldın belki bunaldın. Biraz dinlen ve düşün ama GERİ DÖN. SENİ ÇOK SEVİYORUZ. Bu alemde sen bizim Ağabeyimiz artık bir Babamız oldun. Bir baba Evlatlarını bırakıp bir yere gitmez. sende en kısa zamanda aramıza dön. Saygıyla ellerinden öpüyorum Canım değerli Ağabeyim.
HAYKIRIYORUM LÜTFEN GERİ DÖN.!!!


Yazan: Siyah Kelebek

14 yorum:

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Siz yazdıktan sonra bloğunu gezdim.Değerli bir
kardeşimiz,desteklerimiz sizinle!

Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Bence Haykırış beyin asıl sıkıntısı başkadır. Tema seçimi ve bloğun yavaş açılması sebep olamaz. Çünkü ben de çok Haykırış bey gibi zaman zaman kilit vurdum bloglara, aslında onu kızdıran ya da etkileyen şey başkadır. Çünkü ben de gerçekten temayı, yavaş açılmasını ve blogcunun koyduğu reklamları bahane ederek çektim, gittim. Milliyet Blog'dan da böyle ayrıldım. Orada da sizin gibi çok iyi dostlar edinmiştim. Ama ben orada bir Milliyet Blogcunun davranışından etkilenerek kapatmıştım. Şimdi bu benim tahminim, tahminler ezbere olan düşüncelerdir. İnşallah Haykırış beye haksızlık etmiyoruz da, gerçekten sebebi tema ve bloglarının yavaş açılma sorunudur.
Elbette ben de değerli blogcu arkadaşlarımızın bloglarına kilit vurarak gitmesi taraftarı değilim. Ama başka sebepler de olabilir. Geçenler de ben de nerde var, nerde yok hepsini kilitleyip gidecektim. Her an gidebiliriz de. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Belki biraz ayrı kalınca insan rahatlıyor ve özleyip geri dönebiliyorlar. Ben blogcuda iken, belki üç defa blog kilitleyip gidip ve geri dönmüştüm.

Ben de size katılarak, Haykırış beyin sevdiği ve sevildiği insanların hatırına tekrar bloğuna dönmesini arzu ediyorum.

Esen kalın.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Samimiyetinize inanarak size recep abi demek istiyorum. Sayın abim Hepimiz bazen eleştiri alıyoruz. Sıkıcı üzücü olaylar yaşıyoruz. bunlar olabilecek şeyler. Tabi daha özel sebebler olabilir bilemem. Ama yılmamalıyız. Ben onunda bir evladı olarak görev edindim bu çağrıyı. Onu sevmeyenlerden daha çok sevenleri var bunu göstrmek istedim. Hepimizn vardır sevmeyeni olabilir normaldir. Eleştiri alıyoruz çok kez. Başarılarımızı kıskananlar oluyor. Onlara herşeye inatla evam etmesinden yanayım.

Bu güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim değerli Recep Abi Sağ ol var ol.
Saygılar sunarım.

Jivago: Çok teşekkür ederm değerli takından dolayı.

mutfakcini dedi ki...

Ben de yorum yazıp geri dön çağrısı yaptım Haykırış Bey'e.İnşallah yatışmıştır biraz,geri döner.

haykırış dedi ki...

Sayın Siyah Kelebek,
Geldim geldim. Yok artık gitmem sayfam güzel oldu hemde öyle hızlı açılıyor ki bana inat sanki..
Sevgi ve saygıyla

Newbahar dedi ki...

önce üzüldüm, yorumlarda sayın haykırışın ''döndüm'' notunu görünce sevindim.

Yinede insan üzülüyor gidenlere. Heleki kalemi kuvvetli, saygıdeğer kişilerse.
Neyse, hadi bakalım gözün aydın sevgili siyah kelebek:)

Adsız dedi ki...

Haykırış'ın bizzat sayfasına uğradım. Yazısını okuyunca gerçekten sıkıntısının bloğunun açılması ile ilgili olduğunu öğrendim. Kendisine yazdığım yorumda, sizin sayfanıza yazdığım yorumdan da bahsederek durumu izah ettim.

Esen kalın.

Ece dedi ki...

OYYY PRENSESIM SENDE MI HAYKIRDIN HAYKIRIS ABIYEE WALLA BENDE HAYKIRDIM AMA GRİP OLDUM:)))))TABII KIDE ABININ YUZUNDEN DEGIL CANIM DUN ISTANBULA ÇOK İŞTAHLI GITTIM ORADA SIFAYI KAPTIM GELDIM :)))BAK SENIN VE BENIM ICIN SUAN KAYFE ICIYOM:))) SANADA BARDAK HAZIRLADIM BAKTIM KI ICMIYORSUN ONUDA BEN ICIYORUM :)))) SUAN BITAP BITKIN VEDE GARIBAN BAKISLARIMLA ACAYIP TİP VE KOMIGIM ALLAH KIMSEYE VERMESIN SUA LANET GIRIBI:)))OPTUM CANIMI AKŞAMA GENE UGRAYACAM EVDE OL EMİİİ
SEVGILERIMLE

Adsız dedi ki...

Gönlü engin, yüreği güzel kardeşim SiyahKelebek. Bizler gerçekten iyi insanlar isek, emin olun sizlerin sayesinde iyi insanlarız. Aksi halde, tek başına bizim bir halt olacağımız yoktur. Bu böyle biline...

Ziyaretin ve o güzel yorumların için çok teşekkür ederim. tecveccühünüz. Layık olmaya gayret edeceğim.

Esen kalın.

Ece dedi ki...

SELAMMMM:))))) BU AKŞAM GELDIM EVDE YOKTUN BENDE KAPIDAN DONDUM SANA HEDIYEDE GETIRMISTIM LOKUMLARI BEN YEDIM :))) AMA SABAH KAHVEYE GELICEM CEZA OLARAKTAN HEM FAL BAKICAN(ASLA INANMAM VE DE SEVMEM)LAF OLSUN ISTE,BIRDE KAYFE YAPCEN:))) OPULDUN CANIM BENIM
SEVGILER

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım bende yorumumu paylaşacağım kimsein blogu kapanmasın...

buarada buluşmaya eşinle birlikte katılımınıda bekleris:)

ayrıca blogunda paylaşırsanda seviniriz canım postu :)

Zeugma dedi ki...

Bence de dönsün hemen..
Değerli yorumlarını her yerde görüyor ve okuyordum.çok saygıdeğer bir insan.
Zaten senin yaptığın röportajdan da daha iyi tanımış ve sevmiştik onu..
böyle bir görev üstlendiğin için de seni kutluyor, yüreğinden öpüyorum sevgili kelebeğim..
Sevgilerimle...

Zeugma dedi ki...

Aaaaa???

:))))
Şöyle bir yorumlara baktım da dönmüş bile..
Ne güzel..
Hadi hayırlı olsun diyorum..
bir daha da öyle şeyler düşünmesin Haykırış Bey..
Blog yazmış biri asla kopamaz, mutlaka arar blogunu, yazmayı özler. Bu yüzde yüz gerçektir..

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

tam üzüldüm diyecektim haykırış ağabey geri dönmüş sevindim yeniden , arada gitmek lazım ama geri dönüşü olan gitmeler güzeldir bu şekilde gitmek güzel oluyor...

sağlıcakla kelebek dostum...