her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



11.02.2010

SANAL RÖPÖRTAJ


Siyah Kelebek yeni bir proje ile karşınıza çıkmaya hazılanıyor.
Blog yazarlarını daha yakından tanımak ve tanıtmak amacı ile E-mail yolu ile ''SANAL RÖPÖRTAJ'' yapmayı düşünüyorum.
Eğer her şey istediğim gibi olursa her hafta bir yazarımızın röpörtajını okuma imkanı bulacak, blog yazarlarını ve bloglarını daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

Sanal Röpöraj'ın amacı Blog yazarlarını ve bloglarını daha yakından tanımak ve tanıtmaktır. röpörtaj da belli başlı klasik soruların yanında, röpöraj yaptığım blog yazarına özel, blog sayfalarını daha yakından tanımızı sağlayacak sorular da olacak.

Bu röpörtajın tek şartı Profillerinde e-posta adresinizin olmasıdır.İlk etapta, Röpörtaj yapmak istediğim yazarımızın iletşim adresine bir röpörtaj daveti yollayacağım. Kendisinden onay aldıktan sonra sorularımın bulunduğu 2. bir e- mail yollayacağım.

Soruların en geç 3 gün içinde cevaplanması ve benim iletişim adresime yollanması gerekiyor. 3 gün içinde sorularıma yanıt alamassam röpörtaj iptal edilecek ve bir daha aynı yazara röpörtaj daveti gönderilmeyecektir.

Bu proje bloglar arası ''Mim' özelliğini taşımıyor. Çünkü, Her blog yazarına klasik soruların yanına kendisini daha iyi ifade etmesi açısından özel sorular sorulacak. Şu an ilk 3 blog yazarı ile iletişime geçmeye hazılanıyorum hatta bir yazarımıza bir davet gönderildi. soruları hazır ve onay bekliyor.

Sizin de kapınızı her an çalabilirim. Size daha kolay ulaşabilmem için e- mail adresinize profil bilgilerinize ekleyin. Sizinle bir ekip çalışması yapacak ve sanal röpörtaj ile Sanki karşılıklı konuşur gibi sohbet edecek sizi daha yakından tanıyacağız.

En yakın zamanda ilk konuğum ile karşınıza çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Şimdilik hoşçakalın efendim.

Siyah Kelebek.

10 yorum:

haykırış dedi ki...

"Vira Bismillah"
Hayırlı ve Uğurlu olsun kardeşim..
Sevgi ve Saygıyla

ceydabural dedi ki...

süper düşünmüşsün kesinlikle yap merakla bekliyorum :))

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar; İnşallah amacınıza ulaşırsınız.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

ramazan dedi ki...

Çok güzel bir düşünce.Başarılar dilerim.
Yalnız şu üç gün konusuna takıldım.Malum dünyamız meşgale dünyası.İnsanlar e-mailllerine bazan üç günden fazla bakamayabilirler.Bu durum sizin tarafınızdan, cevap alamıyorum şeklinde algılanırsa yazık olur.Sebep başka algı başka olur.Bence o süreyi uzatabilirsiniz.
Saygılar.

Adsız dedi ki...

Ay çok heyecanlı :)Havaya girdim :))Görüntülü filan olucaksa bakımlı olalım,fön filan :)Nerden buluyosun bu orjinal fikirleri,çok hoş gerçekten.Harika bir fikir.Canım benim kolaylıklar diliyorum sana,öpüyorum :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Haykırış: Çok teşekkür ederim efendim sağ olunuz.

Ftgrf penceresinden: İnşallah canım bakalım umarım başarabilirim.

Recep Altun: Çok teşekkür ederim .Sizde Allah'a emanet olunuz.

Ramazan bey: Siz merak etmeyin efendim kapıları zorlayacağız hemen öyle pes etmek yok.İlk önce bir davet yollayacağım onay aldıktan sonra soruları yollayacağım yani kişiye ilk önce bildireceğim yorumlarımla bir e mail yollandığını. Zaten 3 gün yeterli olur soruları cevaplamaya ek süre talebi kabul edllir. Keyifli bir paylaşım olmasını umud ediyorum. Her nekadar iletişim zor olsada azmettim başarıcam :) Saygılar.

Ebruli: Senin eve baskın yapmayı düşünüyorum aslında :) kapıda yatacam senin sabah o makyajsız yüzünü çekebilmek için hehehe :))) ayy allahım ya alemsin güldürdün beni. Yok canım bu görüntüsüz röpörtaj olacak ses yok görüntü yok sadece yzılar var Bende seni öpüyorum HAzır ol sanada gelicem :)

mutfakcini dedi ki...

Ay ne güzel olur,kahvaltı ederiz önce beraber :))Sen çayını bitirirken ben birden bire makyaj yaparım :))Eve gel bana ama,dökülürüm tüm hayatımı seni bulmuşken ;)

Zeugma dedi ki...

:))
Sevgili Kelebeğim,
Yazarlık ve şairlikten sonra gazeteciliğe de soyunmuşsun bakıyorum.
Allah'ın izniyle onu da başaracaksın.
Çok güzel düşünmüşsün.

Sevgiler sana ...

Beyaz Kkelebek dedi ki...

ay çok iyi bir fikir seni destekliyorummmm:)

nehircce dedi ki...

Bende yanındayım canım ne zaman istersen..sevgiler