her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



29.03.2010

BİR ÇİNGENE KIZI // YENİ BLOG TANITIM

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic



Dün ki makalemde paylaşmıştım sizlere. Yeni açtığım blogumu sizlere tanıtacaktım.
Ve işte o gün bugün. Biliyorsunuz ben düz yazılarımın yanında şiirde yazabiliyorum. Ve uzun zamandır çok fazla şiir ekleyemedim bloguma. Yeni bloğum tamamen şiir üzerine olacak. Siyah Kelebek blogum daha çok kişisel ve düz yazı şeklinde devam edecek aynı zamanda Röportajlarım da devam edecek. Yeni blogumda tamamen şiir ağırlıklı olacak. Şiirlerimin, yazılarımın arasında kaybomasını istemiyorum. Onlar benim için çok özel. Yeni doğan bebeklerim gibi onlar. Şiirerimi hiç bir yazımın önüne yada arkasına koyamıyorum. O yüzden bu blogu açtım. Umarım beğenirsiniz.
Bu blog Siyah Kelebeğin kanatlarından inmiş Bir Çinge kızı'nın Çadırıdır aslında. Bu çadırda şiirlerimi yazıp etrafa saçacağım.
Kendi iç dünyamı, Bir çingene kızın ellerinden şiir olarak okuyacaksınız. Kırmızı güllerin arasında, darbukaların kemanların, teflerin tam ortasında hüznü yaşayacaksınız. Hadi hepinizi Çingene kızın çadırına bekliyorum.

9 yorum:

NiLaY dedi ki...

yazılarını, roportajlarını keyifle okurken, şiielerini de yeni blogdan takip edicez artık desene :) hayırlı olsun :))

mutfakcini dedi ki...

Hayırlı olsun canım :)Çok güzel,renkli olmuş.Kırmızı,ateşşş süpperr.Şiirlerini, keyifle okumak üzere bekliyorum.Zillere de ayrıca bayıldım ;)Elim boş geldim hayırlı olsuna, izleyicin olmaya,buluştuğumuzda telafi ederiz artık ;)sevgiler canım.

Dalgaları Aşmak dedi ki...

hayırlı olsuuuun :)Hemen baktım ve zevkle okudum kıpkırmızı ve çok güzel:)

Sevgilerimle

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sevgili Nilay: ever yeni blog şiir ağırlıkı ve video klip ağırlıklı olcak. Şimdilik planım bunun üzerinde. Belki baka süprizlerde olur kim bilir :)

Ebtuli: Canım çok tşeekkür ederim. Evet kırmızı oldu bu defa. Eh kanımızda biraz roman kanı var ya. Biraz kendim için etnik bir blog olsun istedim. Sanada alalım karşılılı çıkı çıkı yaparız. :) Öpyorum seni sen canımsın ya.elin boş gel ama kalbim dolu olsun tmmmııııı :))

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Dalgaları aşmak: Teşekkür ederimmm Evet kırmızı olsun istedim. Bir çingene kızına yakışır olsun istedm. Beğenmene çok sevndim. Çok teşekkrüler.:)

mutfakcini dedi ki...

Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun :) Çıkı çıkılarım var benim kelebeğim,irili ufaklı :)Bele takılan zilli kemerim bile var :)Geriye buluşmamız kalıyo ;) Kalbim dolu sana tatlım,biliyosun ;)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

EVET EVET 3 KURUŞ FAZLA OLSUN KIRMIZI OLSUN VALLA. OYY OYY SEN BİZİDE GEÇTİN KIZ VALLA HELAL OLSUN. EH GERİYE SENİN KEYFİNİN GELMESİNİ BEKLİYORUZ ARTIK. :)) ANLADIN SEN ONU :)) tEŞEKKÜR EDERİM TATLIM BENİM KALBİM DOLDUDA TAŞIYO CANIM BENİM. ;)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Hay Allah buraya yorum yaptım diye hatırlıyorum yapmamışmıyım yoksa.
Yeni blogun hayırlı olsun sevgili Siyah Kelebek.:)
Oy oy kırmızınlar almış başını gidiyor Trakyalılarmı basmış burayı.:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

O.K.A: yok Bu yazıya yorum yapmadınız :(
Ama şimdi geldi bende sevindim. Ya insan alışyo sürekli aynı yorumcuları görmek istiyor.

Eh Olsun o kadar mesut abi. Biraz romanlık var ya :)) Benim eşimde trakyalı biliyosun. Kırmızı biraz renk katsın siyaha dimi ama :) Saol yorumun için ;)