her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



9.03.2010

İYİKİ DOĞDUN EBRULİMM!


Bu gün bir arkadaşımın daha doğum günü. O benim gibi çirkef değil. o çok mütavazi, asla kendi doğumgünün yazmaz diye düşünüyorum. Ben çirkef Siyah Kelebek herşeyini yazar burayada Arkadaşım ebrulimin doğum günü olduğunu yazmaz mı.

Canım Arkadaşım değerli dostum EBRULİ, Doğum günün kutlu olsun canım. Allah seni Ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın. Yeni yaşın sana uğur getirsin. Tüm mucizeler, tüm sevinçler yeni yaşında sana kavuşsun. kocaman öpüyorum. ve de sarılıyorum DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İYİ Kİ DOĞDUN VE BEN SENİ İYİ Kİ TANIMIŞIM. :)

16 yorum:

Deliler Teknesi dedi ki...

Hatırlattığın için teşekkürler... Ebruli arkadaşımızın doğum gününü kutluyorum... Allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin... Selam ve sevgiler.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Sizmi çirkefsiniz? Asla aslaa, siz içi dışı gibi olan duruşu sağlam bir bayansınız. Öyle hissediyorumki içinde çelişkiler barındırmayan doğruyu yanlışı ayırabilen birisiniz. Blogda her ne yapıyorsanız samimiyetinizden sadece.

Ebruli arkadaşınızın doğum gününü kutluyorum,
yuvasında eşi ve çocukları ile güzel bir hayat diliyorum....

mutfakcini dedi ki...

:))))) ahh ne desem ben şimdiiii.Gözlerim dolu dolu,gözyaşlarım aktı akıcak,ama gülüyorum da bi yandan :)Nasıl sevindim,nasıl heyecanlandım bilemezsin.Nasıl hatırladınnnnnn :)Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.Çok büyük sürpriz oldu.Çok mutlu oldum ben yaaa :)Öhöm öhöm yazıcaktım doğumgünümü ya,napıcam şimdi yazmaz filan,mütevazi demişsin :))Gerçek yüzüm çıkıcak ortaya :)Ve est çirkef filan değilsin asla,paylaşmayı seven temiz kalpli kelebeğimsin sen benim.Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum bitanem.Hepimiz için olsun inşallah .Ben de iyi ki seni tanıdım,iyi ki..Kocaman öpüyorum kocaman da sarılıyorum sanaaa :)Bak gidemiyorum yazasım var daha,yanımda olsan yüzümden anlardın hislerimi ;)Çok teşekkür ederim çokkkk..

ramazan dedi ki...

Böyle bir arkadaşlığa ve dostluğa imrenmez mi insan.
Çok güzel.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

@Deliler tektesi: Ebruli adına çok teşekkür ederim :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

@Onuncu köyün adamı: Bu güzel sözler için çok teşekkür ederim. İçi dışı bir bir insanım. Zaman zaman çekilkilerimde olur ama kendi içimde onlarıda hallederim Sağ olun O sizin kendi samimiyetinizdir. Ebruli adınada çok teşekkür ederim sağ olunuz.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

@Ebruli:Ben zeki bir kadınım nasıl unuturm :)))
Canım ne demek. Arkadaşlık dosluk böyle günde belli olur. bak benden kuvvet al ve sende yaz bu güzel gününle alakalı bir kaç şey. bu günler bir daha geri gelmez yıllar sonra bloguna baktığında vay be o zamanlar ne gzel ne çıtır bir kadındım dersin :PPP haha :D:D:D:D Canım tekrar bu güzel günün kutlu olsun öpüyorum seni

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

@Ramazan bey: Dimi ama. Herkeze nasip etsin Allah böyle güzel dostlukları.

Puzzle. dedi ki...

Dostluk bu olmalı,bu güzel dostlugunuzun ömür boyu dostluklar adına örnek teşkil etmesi dilegi ile saglıklı mutlu yarınlar sizinle olsun.Ebruli arkadaşın dogum gününü kutlar ailesiyle huzurlu saglıklı günler diler herşey gönlünce olsun diyorum.Ne güzel dostlukne güzel arkadaşlık hiç bozulmasın bu siyah kelebek.seninde o güzel gönlün dert görmesin.saygılar.

haykırış dedi ki...

Bak şimdi "çirkef" diyor hemde kime kendisine ha bizde biliyorduk ya inandık..
Sevgili kardeşim o kelimeyi lütfen çekip alın ve bir torbaya koyun torbanında ağzını sıkıca bağlayın atın taaaa uzaklara çünkü sizi o kelimeyle tanımıyoruz biz..
Her yaş yaşlılığın bir yaş daha yaklaşmasıdır demişler. Rabbim Ebruli kardeşime sağlıklı yaşamayı nasip etsin huzur, mutluluk ve başarılar yoldaşı olsun Rabbim acı keder tattırmasın.
Dur birde sayfasına gidip not bırakayım saklamış bizden yaşını.:-))
Sevgi ve saygılarımla

mutfakcini dedi ki...

Canımm ona ne şüphe ;) Ama nerden biliyodun da unutmadın :)Aldım senden kuvveti,öyle bi aldım ki aldım başımı gittim :))Çıtır kadınmışımd erim di mi,80 yaşımda filan mesela :)Gözüm görürse girerim nete,ay nasıl olucam acaba çok merak ediyorum.Torunlara açtırırım olmazsa,ay belki de huzur evinde olurummm,şimdi böyleysem o zaman hiç susmam,çok konuşa yaşlı bi kadını hiç çekmezler :)Ben bu yaşımın tadına varmalıyım hemenn,öptüm canım arkadaşım ;)

Adsız dedi ki...

Bloğunuz nezdinde, aziz dostumuz Ebruli'nin doğum gününü kutlarım!

Esen kalın.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Abilerin abisi haykırış abim benim ne güze yorum yazmışsın öyle sağ ol. :)) Ebruli arkadaşım adınada çok teşekkür ederiç ellerinden hürmetle öperim abim.

Puzzle: Dosrluğu çok güzel ifade etmişsin güzel yorumun içn çok teşekkür ederim

Ebrulim.: AAAaaaa kızıcam ama neler düşünüyosun ya. Allah seni emi . kızım bak gün bitiyo bak. günnnnnn 9 mart bitiyo yarın 10 mart yaş günün değil bence bu günü güzel geçir ve güzel düşün bebeğim.. :DDD

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

nice yıllara dostumun arkadaşı (:
boncuktan kuş yapıp pencere önüne koyan sevdikleriniz yarınlarınızda daima sizinle olsun,

sağlıcakla dostum kelebek,

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar: Ebruli Hanımın bloğundan doğum gününü kutlamakla birlikte, hazırlamış olduğunu bu doğum günü kutlama bloğunuz da sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren takdire şayan bir sosyal aktivitedir. Sizi tebrik ederim. Ebruli Hanımın da doğum günü kutlarım.

Bloğuma yaptığınız ziyarete ve yazdıklarımızı daha bir anlamlı kılan o güzel, içten ve samimi yorumlarınıza çok teşekkür ederim.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

mutfakcini dedi ki...

Yorum yazan herkese buradan bir kez daha teşekkür etmek istedim :)Kelebeğim sana kaç teşekkür etsem azdırr azzzz :)Allah da seni mutlu etsin.Öpüyorum canım.sevgilerimle..