her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



15.03.2010

KAHRAMANLARIM.

Hafta sonu cuma akşamı taksimdeydik. Annemlerde kaldık o gece. Ama oğlumun hastalanmasıyla tatsız bir hafta sonu geçireceğimiz belli olmuştu. Akabimde zincirleme tatsızlıklar yaşadık. Ama pazar günü Kız kardeşimle bir taksim turu attık ve bir nargile cafeye gittik. Tavla eşliğinde nargile keyfi yaptık. Biraz tadım yerine gelmeye başlamıştı. Eşimin son anda katılımıyla birlikte. Sinemaya gittik. Görmeyi çok istediğim Eyvah Eyvah filmine gittik. Beyoğlu Atlas sineması öyle kalabalıktı ki. Anlatamam. yıllar önce sinek avlayan sinemalar, şimdi tıklım tıkıştı. Oğlumun ilk sinema deneyimiydi. Patlamış mısırmızı aldık ve kurulduk koltuklara.
Film başlamadan önce, yeni vizyona girecek filmlerin tanıtımı yapıldı. Önümüzdeki günlerde çok güzel filmler girecek vizyona. Türk Sineması gerçten harika filmler çıkarıyor artık. Bilet fiyatlarıda aslında uygun. Haftalık ufak birikimlerle, 15 günde bir sinama keyfi yapılabilir. Eyvah eyvah filmine gelince. Çok güzel buldum filmi. Hani doya doya güldüm dersiniz ya, biz gülmeye doyamadık bu filmde. Espriler o kadar dozunda ve kararındaydı ki, gülmeye doyamassınız.


Türk Sineması bence Recep İvedik'ten sonra 2. kahramınını da yarattı gibi geliyor bana. Ata Demirer Klarnetçi Hüseyin Badem karakteriyle çok başarılıydı. Filmde nerdeyse hiç küfür yoktu. Tam Aile ile izlenecek bir filmdi. Trakya insanının saflığı, temizliği, çıkarsız sevgisi, yardım severliği bu filmde o kadar güzel anlatılmış ki, İzlemenizi tavsiye ederim.
Kötü başlayan bir hafta sonu iyi bitti diyebilirim. Aslında bu haftasonumun iyi geçmesini sağlayan. Bunu başlangıcını sağlayan canım kardeşim Avşar'a çok teşekkür ederim. Hak ettiği teşekkürü henüz kendisine sunamadım ama, Yeniden birlikte bir nargile keyfi çok iyi gelecek. Size birşey söyleyimmi. Valla kardeş olsunda çamurdan olsun beyaa :)
Ve işte!!! Siyah Kelebek Bu hafta sonunun kahramanlarını açıklıyor, Avşarım, Cennetim, Annem, Babam, Ve tabiki Eyvah eyvah Filmi, Hüseyin Badem.


Varya, benim okadar güzel bir ailem var ki. Anlatmaya kelimelerim yetmez. Ailem benim KAHRAMANLARIM.


Bu arada 19 Mart'da Sinemalarda gösterime girecek yeni bir film tanıtmak istiyorum size,
Ben izlemeyi çok istiyorum. frağmanı çok ilgimi çekti. Ve frağman müziği beni çok etkiledi.
19 mart'da vizyona girecek olan BÜŞRA adlı film'in frağmanıyla başbaşa bırakıyorum sizi
İyi seyirler.

Şimdilik hoşçakalın.



14 yorum:

đerkenαя dedi ki...

Siyah Kelebek, oğlışuna çok geçmiş olsun. Umarım şimdi daha iyidir :)

İzlediğiniz filmde çok kaliteli, güzel tepkiler alıyor, henüz izlemedim ama mutlaka izlemek istiyorum ilk fırsatta! Büşra filmide çok güzel görünüyor, önyargıları yıkmak için yapılan başarılı bir yapım..

Sevgiyle kal :)

mutfakcini dedi ki...

Ne güzel bir hafta sonu geçirmişsinnn,enerji depolamışsındır ;)Ay eyvah eyvah muhteşemmmmmdii.Aynennn, doyamadım gülmeye,hep böyle gülsek beyaa;)Ve kesinlikle devamı gelmeli.Köyde hemşire bekliyo,evlenicekler mi acaba di mi ;)Oğluşuna geçmiş olsun kelebeğim,öpüyorum seni.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Şöyle güzel Aile ortamı duyuyorum ya yeminle öylesine yüreğimle seviniyorumki. Aman 41kere maşallah nazar değmesin.:)
Hafta sonu çocuklarımla Kırklarelinde gittik bu filme..filmin ve geçen hafta seyrettiğim diğer 2filmin kendimce yorumunu yapacağı bende blogumda.:)

mutfakcini dedi ki...

Büşra'yı da izleyelim.Senden ötürü bea :)

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin sevgili siyah kelebek,Oğluş hariç tabi.çok geçmiş olsun.
Türk sineması son yıllarda büyük atakta bence.Sinemada öncelikle yerli filmleri izlemeye apırlık veriyorum bende.Fırsat bulur bulmaz eyvah eyvaha bende gitmek istiyorum.
sevgiler

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

öncelikle geçmiş olsun kelebek dostum,
yarın bir aksilik olmaz ise bende
eyvah eyvah diyeceğim (:

sağlıcakla...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Derkenar: Oğlum iyi maşallahı var. :) Sinemayı duyunca hemen iyileşti. Bu gün okulan bile gitti. Bencede kaçırma bu filmi sinemada izle çok lezzzetli inan ki :).

Ebruli: İnşşalh ikinciside çekilir filmin. Tadına doyulmayacak bir filmdi. :)Bende seni öpüyorum tatlım.

Onuncu köyün adamı: Ayyy mesut bey yaaa demeyin yaaa biliyorsunuz belki benim eşimde trakyalı, Lüleburgazlı Bu filme gitme sebebin eşimdri aslında onların şiveleri çok hoş değilmi:) Ne gezel etmişsiniz. Evlatlarınızla sizde bu filme gitmekle. Güzel samimi içten sözlerinize çok teşekkür ederim. :)

Ebrulim: Ben cevap yazana kadar izlemişsindir. Büşra'nın frağmanını. Ben etkilendim. Gitmeyi düşünüyorum. :)

Dalgaları aşmak, Oğlum daha iyi merak edilecek bişey yok. Çok teşekkür ederim. Evet hakikatten de öyle. Türk sineması destan yazıyor vallahi :) Git hemde ilk fırsatta.

Güneşimin oğlu, Aman eyvah eyvah deme ama bu filme gittt :))

mutfakcini dedi ki...

Hızımı alamadım dur :))Düğün sahnesi de çok güzeldi,müziğe dayanamayıp çıkıcaktım ben de perdenin önüne :)) Gardrop da güzeldi.Hem de benim pijamalarımmmm.Verim pijamaları diyo ya :)))

Newbahar dedi ki...

Faaliyetsiz, ruhsuz geçen bir hafta sonundan sonra birilerinin doya doya bir gün geçirmesi ne güzel.
Türk filimleri için sinemaya gitmem. Recep İvedik en nefret ettiğim filmlerin başında geliyor. Ama Veda'ya gitmek istiyorum. Mustafa'ya gitmiştim, yarıyı zor ettim. Öyle bir uykum geldi ki:)

Neyse, oğluna geçmiş olsun, umarım daha iyidir.
Sevgiler

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ebruli: Bende hızımı alamamadım valla. :))

Bikere naksa dişimi kırcam beya
çok namuslu kız beyaa :))

Newbahar: Eskiden olsa sana hak veriridim ama Şimdi Türk sineması gerçekten farklı. Bence Türk sinemasına katkıda bulunmalıyız. tabiki seçici olmakta fayda var. Ben REcep İvedik konusunda senle aynı fikirde değilim. Bence ülkemizde bulunan var olan tipler. Aslında biraz yumuşatılmış kıvamda. Ben seviyorum onu izlemeyi. :)) Tabi yanlış anlama herkezin düşüncesi farklı saygı duymak lazım. Senin düşüncende sonsuz saygım var.

Adsız dedi ki...

Hastalanan çocukların bünyeleri, hastalıkları tanıyıp bedenleri ona göre hazırlık yapıp direnç kazandıkları için, bir daha ki hastalığında mukavemetli oluyorlarmış. Oğlunuza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Nargile keyfi, sinema keyfi derken, yine de güzel bir hafta sonu geçirmişiniz.

Size bu güzel hafta sonu keyfini yaşatan Kahramanlarınızı tebrik ederim.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

nehircce dedi ki...

Ben de çok beğendim canım filmi,çok güldük biz de eşimle..Oğluna çok geçmiş olsun..öpüyorumm

Zeugma dedi ki...

Hafta sonu yaşadığın enfes saatler ve mutluluk satırlarına ne güzel de yansımış böyle...
O pozitif enerjiyi elimle tutacaktım neredeyse :)
İnsanın ailesi ve özellikle de kardeşleri gibi yoktur gerçekten..
Günlerin hep böyle mutluluk ve neşe içinde geçsin sevgili kelebeğim..

Sevgiyle kal....

ramazan dedi ki...

İnsanın,kendisini mutlu hissetmesi,bulunduğu ortamlardan mutluluk duyup,mutluluk yayması,çevresindekilerden kahramanlar yaratıp,onlara paye vermesi,ne kadar güzel birşey.Bu,yürek zengini olduğunuzu,yaşam belirtisini,çevreye olumlu elektrik verdiğinizi gösterir.
Mutluluk yazılarını okurken,okuyucular da mutlu oluyor,içlerinde bende.
Gönlünüze sağlık.
Sevgiler.