her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



25.03.2010

KELEBEKÇE






3 yorum:

ramazan dedi ki...

Biz doğalı, sıfırlardan kaç tanesini hayatımıza ekleyeli kaç yıllar oldu. Ne mümkün yeniden sıfırdan başlamak. Biz başlamak istesek bile, alnımızdaki kırışıklıklar, saçlarımızdaki aklar ve en önemlisi,kocamaya başlayan gönlümüz (her ne kadar gönül kocamaz deseler de) ile, nasıl sıfırdan başlayacağız.
Aaah, ah dedirtmek için mi bu yazılar, şiirler...
Gene de, kaç sıfır yenik başladığımız hayattan şikayetçi değiliz. Daha kötüsü vardır, diyerek.
Sevgiler.

Zeugma dedi ki...

Hayatımızdaki sıfırların önüne '' 1 '' olarak güçlü bir şekilde dikilmeyi başarabiliyorsak sorun mükemmel bir şekilde çözümlenir..

1000 oluruz.. Hata 100.000

Ne dersin kelebeğim???
Sevgiler....

Adsız dedi ki...

Merhaba Siyahkelebek. Bu sefer de İnternet Explorer bir sorun çıkarıyor. Bir müddet teknik olarak uğraşmam gerekiyor. Ben yine eski hesabımı tümden sildim, çünkü bana rahat bir ortamda çalışma imaknı vermiyor. Ancak yine yeni bir e_posta hesabı açıp, yeniden işlemlere devam edeceğim. Görüşmek üzere. Çok teşekkür ederim, beni yokladığınız için. Tam üst üste üç tane mesajınızı aldım ve okudum. İ.E. sayfamı hep bembeyaz yapıyor ya, siz de göremeyince bu aksaklıklar oluyor. İnşallah üstesinden geleceğim.
Hoşçakalın, Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.