her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



9.03.2010

SİYAH KADININ BEYAZ KIZI CEMRE SUYUM İYİ Kİ DOĞDUN. ANNESİNİN BEBEĞİ.

Aslında üzgününüm. Elazığda olan depreme çok sıkıldım. 51 Vatandaşımızı kaybetttik. kerpiçten yapılan evler, yıkıldı gitti. Bir çok köylü vatandaşımız sokakta kaldı çadırlara sığındırlar. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ama deprem gerçeğini hala anlamış değiliz ya ben en çok ona üzülüyorum. İnşallah bir daha yaşanmaz bu acılar.
Evet üzgünüm ama, her acının içinde bir çiçek açarmış ya. İşte tam 3 yıl önce bu gün 9 Mart sabahı Kızım Cemre su dünyaya geldi. Bu gün benim prensesimin, su perimin, cemokam'ın yaş günü. 3 yaşına bastı benim çok bilmiş cadı kızım. 3 yıl önce Allah bana bir çocuğun daha olacak müjdesini verdiği gün, çok ağlamış ve çok üzülmüştüm. Hiç hesapta yoktu. Oğlum daha 2 yaşındaydı daha anne olmaya çalışırken 2. çocuğumun olacagını öğrendiğim gün şok olmuştum.
Ama 9 mart 2007 günü onu kucağıma alınca Allahım'a binlerce kez şükür ettim. İyi
ki dünyaya gelmiş ve iyi ki doğmuş dedim.
Zaman hızla akıp giderken, çocuklarıma sevgim bağlılığım daha bir artıyor. Büyüdükçe daha bilgili ve anlayışlı çocuklar olmaya başladılar. yoktan anlayan, ''Hayır'' dediğimde kabul eden kanaatkar çocuklar olmaya başladılar. Şansılıyım. Çünkü Allah bana bir erkek, bir de kız evlat verdi.

Canım kızım cemokam Cemre suyum. Su perim, İyi ki doğdun be annesini bebeği. İyi ki doğdun bebemmmm.
3. yaş günü kutlu olsun. Allah, senin ve Ağabeyinin hep güzel günlerini görmeyi bize nasip etsin bize. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Siyah kadının Beyaz kızı
İYİ Kİ DOĞDUN.

Bu arada birinin daha doğum günü bu gün. onun içinde başka bir post yacazam. mutlaka okuyun.



12 yorum:

Deliler Teknesi dedi ki...

Sevgili kızının doğum gününü kutluyorum... Allah analı babalı büyütsün... Bahtı açık olur inşallah...

Nilgün Komar dedi ki...

nice yıllar sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim kızına şekerim...........

ikinizide muck..

MAVİ TUTKU dedi ki...

Yazınızı okurken ve dünyalar güzeli kızınıza bakarken yüzümde bir gülümseme belirdi, ne kadar güzel bir cemre düşmüş hayatınıza. Allah sağlık mutluluk huzur içinde hep birlikte yaşamayı nasip etsin sizlere. Saygı dolu sevgi dolu olsun yuvanız.. Eşinize çok selamlar..

leithygurumi dedi ki...

doğum günü kutlu olsun bu fıstığın :)

Adsız dedi ki...

Maşallah çok tatlı ve şeker bir Cemre Suyu'nuz var. Allah sizlere bağışlasın! Allah; akıl, fikir, sağlık ve sıhhat ihsan eylesin inşallah! Bahtı açık olsun efendim. Bu arada Cemre'nin doğum gününü de kutlarım. Daha nice güzel senelere mutluluk içinde kavuşmasını diliyorum.

Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

mutfakcini dedi ki...

Ah tatlım benimm ya.Cimcime.Yerim ben O'nu :)Tipik bir balık tır,çok duygusal,çok kırılgandır,ağlayıverir hemen di mi.İşin çok zor,kendimden biliyorum ben.Annem bana hep deli mart der.Bir esersin bir durulursun der.Orda ağlar,orda gülerim.Bu gün olduğu gibi,hem ağladım hem güldüm postunu görünce :)
Canım..Prensesinin doğum günü kutlu olsun.Allah uzun,sağlıklı,hayırlı ömürler versin.Bahtı açık olsun..Allah hep aydınlık günlerini yaşatsın.Her şeyin en güzeli onunla olsun..Öpüyorum fıstığımı.Fıstığımın annesini de :)

NiLaY dedi ki...

Allah nazarlardan saklasin... saglikli, mutlu nice yaslara eristirsin :)) mutlu yillar..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

@ dELİLER TEKNESİ: çOKKK TEŞEKKÜRLERRR :)

@CELEBİ74: CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.:)

@cAT: çOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZIM ADINAÇ:)

@oNUNCU KÖYÜN ADAMI: çOK TEŞEKKÜR EDERİM BU GÜZEL ANLAMLI SÖZLERİN İÇİN. dU VE
TEMENNİLERİNİZE AMİN DİYORUM. :)

@RECEP ALTUN ABİM: çOK TEŞEKKÜR EDERİM. DUA VE TEMENNİLERİNE CANİ GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM KIZIM ADINADA TEŞEKKÜR EDERİM. :)

@EBRULİ: vALLA DAHA NE OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİM. CADININ TEKİ İŞTE. ÇOK BİLMİŞ. ÇOK AĞLAMAAZ AMA AĞLADIMI ZİNDAN EDER DÜNYAYI BANA :) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM KIZIM ADINA VE KENDİ ADIMA SAĞ OL GÜZEL SÖZLERİN İÇİN. :)

SİBEL - engüzeltatlar dedi ki...

Güleryüzlü güzel kızının yüzü hiç solmasın inşaallah canım. Allah sizlerle beraber hayırlı ömürler versin....

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Nice mutlu sağlıklı yaşlara olsun canım.Rabbim hepbirlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin size.Tatlı kızının yanaklarında öpüyorum.Sevgi ve tebessümle kalın.. SLN

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

aman da aman ben bunu neden görmedim atlamışım iki doğum günü olunca unuttum galiba (:
siyah kelebeğin beyaz kızı;
iyi ki doğdun
sevdiklerin ile mutlu yarınlar
senin olsun küçüğüm (:
cemreler düşerken sular içinde var ol her zaman

sağlıcakla anne dostum

Zeugma dedi ki...

Canım,şimdi farkettim, kusura bakma..

Dünyalar şekeri kızının, beyaz kelebeğinin doğum gününü tüm içtenliğimle kutlar,ona ailesiyle, sizlerle birlikte sağlık, mutluluk ve güzelliklerle dolu upuzun bir yaşam dilerim...

İkinizi de sevgiyle öpüyorum...
Sevgilerimle....