her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



17.03.2010

SİYAH KELEBEK MAL VARLIĞINI VE MİRASÇILARINI AÇIKLIYOR!!!

Evet yanlış okumadınız mal varlığımı ve mirasımı açıklıyorum. Bir blog arkadaşımın yazısını okudum az önce. Biz öldükten sonra İnternet dünyasında ki mal varlığımıza ne olacak? Kime kalacak? Hesaplarımızın şifrelerini kime devredeceğiz. Çok önemli devlete kalmasın valla ben istemem. Varislerim varken neden devlete kalsın ama değil mi.?

Gizlim saklım yok efendim. karar verdim açıklıyorum.
Bir çiftliğim var benim. Kendi ellerimnen yaptım. Çok emek harcadım. Koyun, kuzu, at inek ne ararsanız var.
Ama bunları tek bir kişiye vermem pay edeceğim. Şimdi Şu gördüğünüz 18*18'lik tarlamı Oğluma bırakıyorum. Eksin biçsin geçimini sağlasın. İsterse satsın . Çiftlik çok uzakta değil. Facebookta. Ulaşımı kolay. Efenim İnekleri ve tavukları barınaklarıyla birlikte, eşime bırakıyorum. Sütünden yumurtasından faydalanır. :)
Efendim atlarım var. Babam eskiden at yarışı oynardı. O yüzden atları sever. Baksın valla isterse satsın hipodromlarda iyi koşarlar belki :)

Kırmızı evimide erkek kardeşime bırakıyorum. Evlensin çoluk çocuğa karışsın bahçesindeki kazlarla, ördeklerle oynaşıp mutlu bir aile olsunlar. Kaba inşaat ev aldım ama malzeme yollamıyo komşularım.:) Ama en yakın zamanda olacak. O kaba inşaat evimide tamamiyle bitirdikten sonra aileme bırakıyorum. Annem babam 2 kız kardeşim mutlu mesut yaşasınlar rahat etsinler.


Yine facebbok'da Şık bir Restaurantım var. 8 personel çalışıyor. Müşterisi bol. Bahçeli, havuzlu Restaurantımı da kızıma bırakıyorum. İlerde daha da büyütür iyi kazanç sağlayıp zengin olur.


Çiftilikten biriktirdiğim paramda var bankada. :)) Eh hatrı sayılır şimdi miktarını söylemem akrabalar falan çıkmasın bide başıma :) Onuda cenaze masrafları ve mevlud için harcasınlar. Geri kalan parayıda, eşim çocuklarım aralarında paylaşır yada tatile çıkarlar aman ne biliyim işte yapsınlar bişeyler.


Haaa! unutmadan, Birde eski külüstür bir Samsung E-250 cep telefonum var. Eşimin telefonu bozuk yazık kriz var alamıyo kendine, gözü benim külüstürde eh telefonumu da eşime bırakıyorum . Ne kadar cömertim değil mi. Bakın sizde örnek alın beni. gizlemeyin saklamayın. Kefenin cebi yok valla. Aklım başıma geldi bir anda. Açıkladım rahatladım.


Darısı başınıza. Sizde yazın mal varlığınızı ve rahatlayın. Ölümlü dünya. Herşey ailem için. Çiftiliğimde evlerimde, paramda, Restaurantım da hatta cep telefonum bile feda olsun aileme. :)) Hadi kalın sağlıcakla.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Kutlarım sizi, güzel ve örnek bir paylaşımdı.

Esen kalın.

icimdeki yolculuk dedi ki...

süpermiş:)))

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

REcep Altun: Teşekkür ederim sizde eden kalınız efendim.

İçimdeki yolculuk: Bencede :))

Ece dedi ki...

ECE DEMİŞ ...Kİ HANİ BANA HANİ BANA:)))))

nehircce dedi ki...

Allah iyiliğini versin :))) süper olmuş.Efe de anne bu çittlikkk :)) benim dimi diyo..Gerçekleri olsun inş canım sevgiler..

Newbahar dedi ki...

siz çok yaşayın emi siyah kelebek:))

Biz blog arkadaşlarınıza hiçbişey bırakmamışsınız. E artık bizde beleşten yemek yiyip, çiftliğinizden az çok faydalanırız ha ne dersiniz:))
Nede olsa şurda bi samimiyetimiz var yemiş içmişliğimiz olmasa bile:))))

Hey Allahım siz varya siz..sabah sabah iyi geldiniz, hoşgeldiniz.

ramazan dedi ki...

Çok hoşsun.
Sanal,gerçeği geride bırakacak gibi görünüyor.
Acaba yaşadığımız dünya da böylesine sanal içinde sanal olmasın.
Güzeldi.
Sevgiler.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Hey allahım.:)) Çok iyiydi.:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ece: Dur daha ölmedik. Yaparız bir güzellik kardaşcağızımıza :))

Nehircce: Ahh yemim ben onu hepsi efemize feda olsun :))

Newbahar: ahh çok haklısınız.en kıza zamanda yeni mal varlıklarımıda size bırakacağım :) Güzen gülerek başlamınıza sebeb olduysam ne mutlu bana :)

Razamazan abi: Bu dünyada sanal. GErçek değil ki. Yalan Dünya boşuna dememişler dimi ama :)

onuncuı.k.a: Eh işte idare eder. :))

haykırış dedi ki...

Allah iyiliğini versin emi sevgili Karakız kardeşim bizde merak içerisindeydik nerde kaldı neden bloguna uğramıyor diye meğer servet peşindeymiş kardeşimiz de haberimiz yokmuş. Allah daim ve kalıcı olanını versin ne deyim.
Şimdi rahatladık en azından.
Sevgi ve saygılar sunuyorum.