her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



10.11.2009

KARIŞMAYINNNNNNNNNNN...!!


"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk..
*******************************************************************

Sayın Başbakan,Recep Tayip Erdoğan beyefendi,Yas tutma günü değildir bugün diyor..
Ağlamayın,yas tutmayın diyor..

10 Kasım Atamızın Ölüm yıldönümü artık,yas günü olarak geçmiyor..10 kasım artık Atatürk'ü anma günü olarak geçiyor..
Yavaş yavaş,üstü örtülmeye çalışılıyor en önemli değerlerimizin..

Benim bildiğim 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor bayramında Atamız'ı bir kez daha anarız..
Ama 10 kasım da artık, Anma günü olarak geçiyormuş..

10 kasım günü eğlenmemiz gülmemiz bekleniyor bizden anlaşılan..Bunu nasıl yaparız?..Nasıl ağlamayız Büyük Önder'İn ardından?..Nasıl üzülmeyiz nasıl bir kez daha yas tutmayız?..
Atamızın ölümünü ardın dan 71 yıl geçmiş..
Bu ülkede çok şeyler değişmiş ama, bir tek Ata'ya olan sevgi hiç değişmemiz..Hatta ve hatta çoğalarak büyümüş..

Bu gün Sabahtan beri Tv izledim..Haberleri daha büyük bir heyecanla izledim..Çünkü,bu gün daha farklıydı..O büyük kalabalık,ağlayan insanlar, çocuklar..90 yaşına gelmiş Atatürk'ü görmüş dedeler, nineler..Metrelerce uzunluktaki bayraklar ve Atatürk resimleri..Dolmabahçe sarayındaki ziyaretler ve o duygusal manzaralar..
Küçücük miniklerin ağzından çıkan şu 3 kelime..
''Onu çok özledim''

Bir çocuk hiç görmediği bir insan'ı nasıl özler nasıl yas tutar ardından..''Şimdi o olsaydı keşke'' der..Atatürk sevgisi ilahi bir aşk gibi..
Bu sevgi ve aşk Allahtan geliyor..''Sevin diyor,ağlayın,yas tutun bu Büyük insan'ın ardından''..''Çünkü'' diyor Yaradan..''Bir daha onun gibi bir lider yaratmayacağım.. Yeryüzüne onun gibi bir lider yollamayacağım''..diyor yüce yaratan..

Sevgi ve Aşk Allahtan..Öfke,kin ve nefret şeytandandır..
Bunu bilmeyen varsa öğrensin..Ve bizim tuttuğumuz yas'a dil uzatmasın..Atamız'a duyduğumuz aşk'a sevgiye,çamur atmasın..Biz onu sevdiğimiz gibi hiç bir Başkanı,hiç bir Başbakanı,Hiç bir CumhurBaşkanı'nı sevmeyeceğiz.. Sevemeyiz..


Buda kulaklarınıza küpe olsun..ve Asla aklınızdan çıkmasın..
Bugün yüzbinlerce insan,insan diyorum..Türk,kürt ayırmadan..herkez Ata'nın huzuruna çıktı..Türk'ü,kürt'ü ermenisi,yahudisi,yaşlısı genci,türbanlısı,açık saçlısı,rackçı gençlerden,entel gençlere..İnsanlar farklı olabilirdi..Modernleşmiş bir dil veya ırk farketmez..
Herkezin gözünde yaş vardı..

Atatürk'e aşk vardı,özlem vardı,hasret vardı..
Ve hep olacak..Kim ne derse desin..10 kasım bizim için yas günüdür..Atamızı yine yıllar önce olduğu gibi yıllar sonrada yasla,gözyaşıyla,özlemle anacağız..
Sizler, renkli süslerle bizim gözümüzü boyayamassınız..
Bugün anma günüdür yas günü değildir diyemessiniz..

Bir hem ağlar,hem yas tutar,sonuna ve sonsuza kadar da Atamızı anarız..Sizin gibi zorla saygı duruşunda durmayız..Seve seve,Atamıza tüm samimiyetimizle saygı duruşuna dururuz..Marşımızı okurkenn, yalanadan ağız oynatmayız..
Kalpten yürekten tüylerimiz diken diken olana kadar,ürperene kadar içten okuruz..

Siz yalancı fırsatçı içten pazarlıkçı,siyasetçi olabilirsiniz ama,
Biz sahte Türk olmayız..Biz,söz de değil özde Türk Milleti oluruz ancak..
Atamızı nerde ,nezaman anacığımızı,nerde, ne zaman yas tutacağımızı sizden çok daha iyi biliriz..
Herşeyimizi elimizden aldınız..Bari Atamızla aramızda olan, aramızda geçen bu manevi duyguları almayın..ve asla Atamızla olan iletişimimize KARIŞMAYIN..

Yazan :Siyah Kelebek..




4 yorum:

Unknown dedi ki...

yüreğine eline sağlık arkadaşım.sanki içimdem geçen düşüncelerimin tercümanı olmuşsun,sanki yüreğimi okumuşsun,ne bileyim işte sen bütün benim gibi düşünen nice insanların gönlünden geçenlerin tercümanı olmuşsun işte.ALLAH gönlünden sevgiyi yüzünden gülümsemeyi hayatında da mutluluğu eksik etmesin.sevgiyle,mutlulukla kalsevgili ipekciğim......

Pabuc dedi ki...

HERŞEYİMİZ....dediğimiz şeyler bizim gerçekten HERŞEYİMİZ ise asla ve kat'a onu elimizden hiç kimse alamaz kimse değil toplumlar toplansa alamaz...bişeyleri birilerinin aldığı şikayeti ediyorsak buna sahip çıkamadığımız için kendimizi suçlamalıyız başkalarını değil...Bu dünya da en kolay şey sahip çıkamadığımız değerler için başkalarını suçlamaktır(tıpkı siyaset yaptığını düşünen ama aslında sadece gündemde kalmak için her türlü saçmalığı muhalefet sanan siyasetçiler gibi)bu hem sizin yazınızda geçen GÜZEL İNSAN ATA'nın sahip çıkılması gereken değerleri ile ilgili hem de hayatımızda ki kaybettiğimiz tüm güzel değerler için geçerli...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Papuç: alamadılar zaten.. bizim herşeyimiz dediğimiz hiç bir şeyi alamdılar..

Almaya çalışıyorlar..Ama alamazlar..Alsalarda farketmez..Sadece bize karışmasınlar atamıza olan sevgimize karışmasınlar..Onlar ATatürk ile Peygamberleri aynı kefeye koyuyorla işte o yüzden atayı sevmiylar..Ama biz atayı da Peygamberleri farklı yere koyarız..Bİri Mİllet devlet savaşçısı diğeri ise,Dİn,islam,kurran savaşısı..

sonuçta ikiside savaşçı..Atayı bu kadar düşman görmelerinin sebebi nedir..anlamadım..Ata için 2 kelam eytmeye bile çekinip korkan insanlar var bu ülkede..yazıklar olsun diyorum..Ama ALlah kurran dedinmi herkez ahlak bekçisi kesiliyor..Kuran yazarı kesiliyor..

Nden özgürlüğümü bize bahşeden atamıza saygı duyulmuyor..??

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

lekadro: çok tşk ederim arkadaşım..
Ne mutlu bana aynı düşünceleri paylaştığımı arkadaşlarım var..