her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



24.11.2009

SİZ CANSINIZ BİZİM BAŞ TACIMIZ ÖĞRETMENLİRİMİZSİNİZ.



Bu gün bizi yetiştiren eğiten,Öğretmenlerimizin günü..
İlk öğretmenimiz olan Mustafa Kemal Atatürk 'ün izinde yürümüş tüm öğretmenlerimizin Bu güzel ve anlamlı günü'nü kutluyorum .Yıllar önce İlk okul yıllarımda ilk Öğretmenim olan Sayın Tansel Çanak Öğretmenimin de ellerinden öperim..Uzun yıllar oldu kendisini hiç görmedim.Burada kendsini anmak istedim..
Öğretmenlerimiz bizim gelecek neslimizin daha iyi daha sağlam,daha Atatürkçü bir düşüncede yetişmesine vesile olan Önden yürüyenlerimizdir..
Bizde herzaman Aile, birey ve vatandaş olarak çocuklarımızı Öğretmenlerinmizin bilgi ve gölgesi altında yetiştirmeye çalışacağız.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
Bu gün oğlumun da öğretmenler gününü ilk kutlayışı hediyemizi aldık ve okul saatimizi heyecanla bekliyoruruz.
Oğlumun ilk okul yılında öğretmenini ilk kutlayacağı yıl olacak.oğlumda tıpkı ben gibi İlk öğretmenini asla unutmayacak.TÜm öğretmenilirimizin,tek bir harf ve faydalı bir bilgi öğreten tüm Bilgi hazinelerinin öğretmenler günü kutlu olsun..

Tüm öğretmenlirimize sevgiler saygılar.

Yazan Siyah Kelebek

1 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

İnşallah oğlunuzu öğremenide sizin ve benim öğretmenim gibi çok iyi bir insan, çok eğitici, yapıcı, unutulmaz biri olur..