her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



1.03.2010

BU ROLLER BU KADIN İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN!

Bu kadına Bu roller çok yakışıyor. Kimden mi bahsediyorum Tabi ki Demet Akbağ 'dan.

Mutlaka bilirsiniz. Demet Akbağ yıllar önce Bir demet Tiyatro adlı bir sitkom ile Tv de bir çok rollerde oynamıştı. Biraz zihnimi kurcaladım. Ve şunları harıladım. Bir demet Tiyatro' da Lütfiye karakterini oynamış, zeki bir ev hanımı canlandırmıştı. Yine aynı yapımda şuh bir kadın olan Feriştah'ı ve bir gazino solisti olan Züleyha'yı canlandırmıştı.
Bu rollerle ünlenen Demet Akbağ daha sonra ''Neredesin Firuze'' adlı arabesk bir komedi filminde oynamıştı. Burada da yine gazino ve sanat camiasında olan eski bir şarkıcıyı canlandırmıştı.
Demet Akbağ son olarak, Ata Demierer ile baş rollerini paylaştığı, Eyvah eyvah adlı bir komedi filminde, gece klüplerinde assolistilik yapan Firuzan adlı bir şarkıcıyı canlandırıyor. Filme henüz gitmiş değilim. Gitmeyi çok istiyorum.
Filmin frağmanlarını izledim ve şöyle dedim. Bu kadına bu roller çok yakışyor. Yani şarkıcı tiplemeleri feci yakışıyo bu kadına. Mesela Züleyha karakteri de çok komikti. Biraz argo, racon kesen, harbi delikanlı bir sahne solistini oynamıştı. Yeni filmide ki oynadığı firuzan karakteride öyle. Şimdi aşağıda yayınladığım linkleriz tıklayın ve sizde biraz hatırlayın sizce de bu kadında bu roller yakışmıyor mu?

ZÜLEYHA

komik - bir demet tiyatro - züleyha - bırak gitsin izlesene.com



LÜTFİYE

FERİŞTAH




EYVAH EYVAH/ FİRUZAN



Eyvah Eyvah Film fragmanı (Yüksek Kalite)
Yükleyen xorify. - Film ve TV kanalındaki diğer videolara göz atın

5 yorum:

cesetizleri dedi ki...

o değil de bu kadının yüzüne nolmuş bilen var mı acaba.? botoks falan yaptırmaz gibi geldi ama bir değişik çirkin hatta.

Ece dedi ki...

leriii leri leri leriii...harıka bır kadındır Demek Akbağ çok begenırım...yenı fılmını çok merak edıyorum sımdılerde EYVAH EYVAH Ata Demirerle bakalı nasıl bır sey:)))sınema sansım olmadıgından ınternetten ızleyecegım:)))
sevgılerımle

mutfakcini dedi ki...

Geçek bir sanatçı bence de.Büründüğü her rolle bütünleşiyor.TUrkmax' da sen harikasın ası dizisi muhteşem.Eyvah eyvah filminde de gitmeyi çok istiyorum.Yüzünün çirkinliğyse estetik oluşundan.Bir dizi operasyon geçirmiş.Doktor bir haftada iner şişlikler demiş,ama sonucu gördük.Teşekkürler tatlım ;)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Cesetizleri: Haklısın mazlesef o da estetikler kervanına katıldı :))

Ece: Emin ol ki güzel bir fil. Sizin oarlarda çekildi film topraam :))) trakya da :))

Ebruli: Sana katılıyorum gerçek bir sanatçı ama keşke estetik yaptırmasaydı. :)) BLog toplantısına gitmeyi istiyorum. Planlarım yolunda giderse ordayımmmmmmmm sende gel. Sana bir hediyem olabilir. :))

f.ferdi durusulu(günesinoğlu) dedi ki...

demet akbağ çok büyük kaliteli bir insan ,
aklıma demet diyence bırak gitsindeki leriiii leriii leriii repliği gelmekte nedendir bilmiyorum ama onu görünce gülümseme eksik olmuyor
ve bu ben için çok önemli insanların aklında güzel bir tebessüm ile yer edebilmek ne de güzel(:

sağlıcakla kelebek dostum