her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



18.06.2010

OĞLUM GERÇEK HAYAT'A HOŞGELDİN.


O kadar değişik duygular içindeyim ki, ağlamalarım gülmelere karışıyor. Hem gururlu hem endişeliyim. Sorumluluklarımın daha da arttığını hissediyorum. Bu beni hem sevindirirken hemde korkutuyor.

Oğlumu yıllar önce dünyaya getirdiğim de o zaman sadece bebekti.Ve o'nu büyütürken o kadar korkmuyordum. Hatta geçen yıl Ana sınıfına başladığımız zaman bile bu kadar endişe ve korku duymamıştım. Yorucu ve bir o kadar da deneyim dolu anasınıfı eğitim yılı bir çırpıda nasıl da geçti hiç anlamadım. Oğlum için ve benim için inanılmaz bir deneyim oldu.
Oğlum bu 9 ay içinde daha çok büyüdüdaha anlayışlı, paylaşımcı, sorumluluk sahibi bir çocuk oldu. İlk başlarda tüm anneler ve ben endişeliydik, zaman zaman gerginlikler yaşadık; bazen onlarla ağlayıp onlarla güldük. Ve zaman ilerledi artık çocuklarımızın ana sınıfından mezun olma zamanı geldi. Ben bu sürecin bu kadar heyecan vereceğini hiç tahmin etmemiştim ama o kadar güzel organizasyonlar hazılandı ki, ve çocuklarımız öyle güzel gösteriler yaptılar ki bizlere, İnsanın daha dün bebek olan evladını sahnede gösteri yaparken izlemesi bizleri çok gururlandırdı.






O küçücük elleri yakları ve bedenleriyle boylarından büyük, birden fazla sahne gösterisi sundular bizlere. Türkmen kızında, efe gösterisine, kelebek, paptaya, arı gösterisine. kolbastıdan, kafkas oyununa ve en sonunda da hayata merhaba haydi kepler havaya dediler. Ve kep attılar. Hayata merhaba dedi çocuklarımız. Artık Önümüzde ki yıl ilköğretim 1. sınıftan başlayarak, hayatlarına yön verecek eğitimlerini almaya başlayacaklar.
Gerçekten çok heyecanlı ve gururluyum. Sizinle bu heyecanımı paylaşırken izin verirsenin oğlumada bir kaç söz söylemek istiyorum.
CANIM OĞLUM BERKAY'A

Birtanecik yakışıklı oğlum. Sen bu satıları seneye bu günlerde okumayı yazmayı öğrendiğin zaman okuyacaksın. Bu satıırları sen anasınıfından mezun olduğun zaman yazmış bulunuyorum canım oğlum. İyi ki Allah seni bana emanet etti. İyi ki seni benim oğlum olman için gönderdi. Allah sana, anne olmam için beni layık gördü ve görevlendirdi.
Sana doğduğun dan beri elimden geldiğince iyi bakmaya ve iyi yetiştirmeye çalışıyorum.

Umarım sende Ailene, kendine, Milletine, Vatanına, seni yetiştirip eğiten Öğretmenlerine layık bir evlat olursun. Ben daha şimdiden seninle gurur duymaya başladım. Kalp ağrım gönül sızım gözümde ki yaşım.
Seni çok seviyorum. Her anne evladını sever ama seni daha başka mı seviyorum bilmiyorum. Sana resimler topluyorum Ana sınıfı görüntülerini saklıyorum. İleride büyüdüğünde izle ve sende çocuklarına izlet diye.
Nice güzel ve gururlu başarıların olsun İnşallah yavrum. Ana sınıfında havaya attığın kep ileride Ünüversite mezuniyet kep'in olur inşallah.

HAYATA MERHABA HAYDİ KEPLER HAVAYA.!


GERÇEK HAYAT'A HOŞGELDİN OĞLUM...

Seni seviyorum

Annen.

4 yorum:

nehircce dedi ki...

Maşallah Allah üniv.bitirdiği günleri de göstersin annesi,okusun hayırlı bir evlat olsun sana milletine inş.sevgiler canımm

Deliler Teknesi dedi ki...

Allah bağışlasın... Bahtı hep açık olur inşallah...

mutfakcini dedi ki...

Yerim ben onuuu,diplomasını sevsinler :)Kep atma anını unutamam ben de,göz yaşlarımdan izleyememiştim gösteriyi.Allah korusun,Allah'a emanet olsunlar,doğru yoldan ayrılmasınlar,kötülerle karşılaşmasınlar dilerim.Öpüyorum yakışıklıyı da annesini de;)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Nehircce: Canım çokteşekkür ederim
Amin canım efeciğe de ailesile sağlıklı mutlu bir ömür dilerim canım sağ ol.

Deliler teknesi: Çok teşekkür ederim amin Bütün evlatlarımızın bahtı açık olsun.

Ebruli: Çok ağladım bende canım ya çok başka bir duyguymuş Allah bana da yaşattı. İnşallah üniv. yıllarında mezuniyetinide görürüz inşallah. Teşekkür ederim güzel yorumun için.