her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



2.06.2010

SİYAHLARIMI ÇIKARDIM RENGİM BELLİ BEN TÜRK'ÜM


Şimdi şaşııracaksınız daha önce böyle bir bloğu izlemeye almamıştım diyecek siniz.
Ama hayır burası her zaman izlediğini blog. Sİyah Kelebeğin bloğu. Artık hepimizin rengini belli etme zamanı. Siyahlarımı çıkarttım üstümden ve Al kırmızı bayrağımı giydim.

Çünkü zaman uyanma zamanı. Üzgün olabiliriz ama çaresiz değiliz. Biz Türk'üz ve bu çirkinlikleri aşacak güçteyiz. Biz Atatürk'ün çocuklarıyız unutmayın.!!
Gözlerini hayata yummadan daha yıllar önce bu Vatanı, bu Bayrağı bize emanet etmedi mi?
Koruyun ve kimseye vermeyin demedi mi?

Değerlerinize, inançlarınıza sahip çıkın, korkmayın, gerekirse ölümüde göze alın demedi mi?
Biz Atatürk evlatları isek, onun sözünden çıkmamalıyız. Nasıl bir evlat anasının babasının sözünü dinlerse bizde Atamızın sözünü dinleyecek ve bu vatanı hiç bir soysuza bırakmayacağız.

Şuan ülkemiz maalesef gizli bir savaşın içinde. Biz buna inanmasakta inanmak istemesekte bir savaşın içindeyiz. Hem psikolojik, hemde fiziksel olarak bir savaştayız.
Her gün yeni bir şehit haberi alıyoruz. Ama yinede tükenmiyoruz. Acımız ne kadar büyük olursa olsun bu savaştan biz galip geleceğiz.

Blogum bir süre için belkide daha uzun bir süre bilemiyorum bu şekilde eylemde olacak. Tepkimi bu şekilde göstereceğim. Ülkeme, Bayrağıma, Vatanıma düşmanca davranan bölmeye çalışan hain ve barbarları işte böyle Bayrağımla protesto edeceğim.

Tükiyemizi kimseye vermeyeceğiz. kimseyle paylaşmayacağız... Bu böyle bilene

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

3 yorum:

Deliler Teknesi dedi ki...

Süpersin... Duygularıma tercüman oldun, teşekkürler...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Deliler teknesi : Çok teşekkür ederim canım

GünCeraN dedi ki...

Aylardır internette pek takılmadığım için, dediğin gibi, ben de şaşırdım bir an. (Ben takip etmiyor muydum bu sayfayı? Başka günceyle mi karıştırıyorum?)

Biraz geç farketmiş oldum ama gerçekten güzel bir tasarım olmuş, güle güle kullan. Ben de yeni bir tasarım arayışına girmiştim fakat karar veremiyordum. Sunduğun sebepler ilham kaynağı oldu. Teşekkürler..

Ne Mutlu Türküm diyene!