her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



16.10.2009

GAP GÖRME ENGELLİLER İ.Ö.O YARDIM ETKİNLİĞİ


Çok sevdiğim blog arkadaşı EVCİMEN. çok önemli bir Sosyal Sorumluluk Projesine önderlik etmiş ve bizden den destek olmamızı istemiş..


Nedemek sevgili arkadaşım Senin önderliğin üstlendiğin bu duyarlı davranışa bizde sonuna kadar destek veririz..Ve seni gerçekten tebrik ediyorum..Canım arkadaşım..


Fazla söze gerek bırakmadan Evcimen arkadaşımın blogunu aynen sizlere aktarıyorum..Ve desteklerinizi bekliyoruz..

Ziyaretçilerim bilir.,Yeni bir Örgü Forumu Açtık. ÖRGÜ DÜNYASI ilk yardım etkinliğini yapmak üzere üyeler kollarını sıvadı. Gaziantep Görme Engelliler İlköğretim okulu öğrencilerine yardım amaçlı örgü örüyoruz. Yelek, süveter, atkı-bere takımı aklınıza ne gelirse.. Maddi durumu çok kötü olanlar var ve Onlara Bayram Hediyesi olsun istiyoruz. Eşim o okulda görev yapmakta ve gerçekten çocukların ihtiyacı olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Lütfen sizde forumumuza üye olun ve etkinliğimize sizlerde katılın. Bu etkinliği bloglarınızda duyurun daha çok çocuğu mutlu edelim. Etkinliğimiz 20 Ekimde başlayıp 15 Kasım'da son bulacaktır ve 16 Kasım'da çocuklara hediyeler ulaştırılacaktır. Destek olmak için foruma üye olup şartları öğrenebilirsiniz. Lütfen sizlerde Bloglarınızda bu etkinliğe yer verin..
Dipnot: Kesinlikle MADDİ(parasal) Yardım kabul etmiyoruz. Sadece örgü olacaktır.
Ben örgü öremiyorum başka şekilde destek olabilir miyim diye soran arkadaşlar para ve kırtasiye malzemesi dışında hazır kazak süveter vs. de kabuldür. Lütfen ualşamak ve katıldığınızı belli etmek için foruma üye olun!!! KESİNLİKLE PARA KABUL EDİLMİYOR!!!

2 yorum:

mutfakcini dedi ki...

Aracı olup paylaştığın için çok teşekkürler Kelebekcim.Ben de seve seve katılırım bu anlamlı etkinliğe..

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

mimlendiniz.

ziyaretime bekliyorum :)