her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.10.2009

HADİİ ! İŞ BAŞINA..

26 Ekim 2009 Pazartesi


Şu son bir hafta içinde gerçekten sinir dolu günler yaşadık..Dağdan inen bir avuç çapulsuzun zafer coşkusu ile karşılanmasına üzüldük ve çok sinirlendik..
Şehitlerimiz adına,Dağda çatışan Mehmetçik adına,Gazilerimiz adına ve Atamız'ın adına gerçekten tüm Türkiye ayağa kalktık ve tepkimizi gösterdik..

Yaklaşan Cumhuriyet Bayramı Etkinleri ise bu üzünütümüzü gurur'a ve onur'a çevirdi..Benim oğlum Berkay'da bu yıl ilk defa ana sınıfına başladı ve Cumhuriyet bayramı törenlerin de şiir okuyacak..Geçtiğimiz cuma günü ana sınıfı öğretmenimiz bütün velilere birer dosya kağıdı uzattı ve içinde Cumhuriyet bayramın da okunacak şiir'i bize verdi..Çocuklarımıza bu şiir'i ezberletmemiz ve Atatürk'ü tanıtmamızı, Cumhuriyet bayramı'nın anlam ve önemini çocuklarımıza öğretmemiz gerektiğini bize bir ödev gibi verdi ..

Son 3 gün boyunca iki çocuğuma da Atatürkten,bize verilen armağan olan bayramlarımız dan bahsedip sürekli anlatıyorum..Zaten benim ikibuçuk yaşındaki kızım Cemre Su bile nerde Atatürk resmini görse hemen ''Anne baakk Atatüüükkk'' diyerek heyecanlanıyor..Nerede bir Türk Bayrağı görse..''Tüüükkk bayaaaa'' deyip alkış çırpıyor..

Ve bu beni çook onurlandırıyor..Gelecek neslimize hayırlı Türk evlatları yetişiyor.. Dediğim gibi son 3 gündür,bizim evde bir heyecan yaşanıyor..Hem oğlumun törende şiir okuyacak olması ve Bayram coşkusuyla birlikte evde birlik beraberlik havası esiyor..Her fırsatta Ne mutlu Türk'üm diyene diye bağırıyor ve çocuklarımla bu sözü sürekli tekrarlıyoruz..

Ve şimdi size de iş başına diyorum..Bayramı beklemeden evimizin pencerelerine birer Türk bayrağını şimdiden asalım..
Bayramın gelişini bekleyemelim..
Ve Büyük küçük demeden çocuklarımıza,kardeşlerimize her an Türklüğümüzü hatırlatalım..

Her zaman gönülden,kalpten nice Cumhuriyet bayramlarına.. Daha nice yıllar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demek dileğiyle

Sevgiler..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

selamünaleyküm kardeşim öncelikle ALLAHIN selamını sunar saygı ve hürmetler sunarım.Senin gibi milli ve manevi değerlere bu derece onem veren bir kardeşiminle tanışmış olmak benim için onur vesilesidir.söylediğin tüm konular için gözü kapalı altına imza atabilirim,Kendine iyi bak ve Allaha emanet ol kardeşim,sevgi saygı ve dua ile kal

Adsız dedi ki...

selamünaleyküm kardeşim öncelikle ALLAHIN selamını sunar saygı ve hürmetler sunarım.Senin gibi milli ve manevi değerlere bu derece onem veren bir kardeşiminle tanışmış olmak benim için onur vesilesidir.söylediğin tüm konular için gözü kapalı altına imza atabilirim,Kendine iyi bak ve Allaha emanet ol kardeşim,sevgi saygı ve dua ile kal DİNÇER ÇALIŞKAN

nehircce dedi ki...

Nice 29 Ekimlere,coşkuyla, evet bayraklar camlara..sevgiler cnm.

mutfakcini dedi ki...

Ah ben yerim Cemre Su'yuuu.Ne tatlıdırr kimbilir yaaa.Kız çocuğu hastalığım var benim,ölüyorum bitiyorum :)Güzel annesi de neler öğretirmişşşşş :) Tebrik ederim canım.Vatana millete hayırlı evlatlar böyle yetişiyo işte.Ben de bu gün astım bayrağımı.Ama daha camlar süslenicek.Alp'le birlikte camlara da balonlar,Türk bayrakları asıyoruz.O coşkuyu hissedebilmek ne büyük zevk di mi.Nice 29 Ekim'lere canımmm.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Dinçer çalışkan: Çokk teşekkür ediyorum bu güzel gurur verici yorumunuzdan dolayı bende sizi tanıdığıma çok memnun oldum herzaman beklerim..saygı ve hürmet bizden..

Nehircce: inşallah canım saol :)

Ebruli: İnşallah yaa hepbirlikte her zaman nice 29 ekimlere..Sorma cemrem çok tatlıdır teyzesi çokta akılıdır.. Anesine mi çekti acaba :) Fizik ve yüz oalrak aynı baba kopyası ama huyları ve zekası bana benziyo galiba :PPP haha:DD ne kada kendini beğenmişim yaaa şaka tabiki yorum için çookk tşk ederim çok şekersin biliyormusun ??

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

Değerlerimizi her geçen gün yitirmeyi sindirirken içimize , sizin gibi velileri okumak gurur verici..

Zeugma dedi ki...

Cok güzeldi yazın.Zaten yüreğindeki bu Türklük coşkusunu çocuklarına da fazlasıyla aşılamışsın Kelebekcim, ne güzel..
Bayraklar asıldı tabii..
Senin bunu buradan hatırlatman çok güzel..
Sonsuza kadar ''Ne mutlu Türküm diyene'' !!!
Sevgiler..

MAVİ TUTKU dedi ki...

Harika ve allah bağışlasın, hep iyi, yürekli, adaletli bir insan ve türk olsun.:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Batuhan Doğu Alkaya: çok incesiniz çok teşekkürler..

zeuğma: canım çok teşekkürler..Elimden geleni yapıyorum bir türk kadını ve bir türk annesi olatak sevgiler..

onuncu köyün adamı: inşallah amin diyorum bu güzel dileklerine yorumuna çok teşekkür ederim.

mutfakcini dedi ki...

Cemre annesine çekmiş tabiii ona ne şüpheee :) En güzel huyları da annesine çekmişşş :)ay öyle gördüğün için teşekkür ederim :)