her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



6.10.2009

HEDİYE'NİN EN GÜZELİNİ VERENE NACİZENE BİR TEŞEKKÜR..

06 Ekim 2009 Salı

Bu zamana kadar nasıl hediyeler aldınız? Ucuzmu yoksa çok pahalımı?..Elinizde tuttuğunuzda hacimce ağır bir hediyemi mutlu eder sizi? yoksaa Maddi değeri yüksek bir hediyemi? Gözünüzün gördüğü ama elinizin tutamadığı yüreğinizde hissetiğiniz bir hediye aldınızmı hiç ?

Alsaydınız ne kadar mutlu olurdunuz? Eğer böyle gözle görülüp elle tutulmayan bir hediye almadıysanız şimdiye kadar bunu bilmeniz yada bunun verdiği mutluluğu test etmeniz imkansız..
Ben bugün elle tutulmayan,ama gözle görülen,benim ruhumu okşayan,sevindiren,tebessüm etmeme sebeb olan ne mutlu bana dedirten Çok güzel bir hediye aldım kimden mii?

Sevgili bloğ arkaşım
ENGELSİZ DÜNYAM dan..O içi boş bir izleyici değildi..Sadece izlemek için izlemedi..Laf olsun diye, sadece yorum almak için, bir izleyici daha kazanmak iiçin takip etmedi beni..Gerçekten okudu,gerçekten takip etti..Gerçek samimi,Sadık bir izleyici ve yorumcu oldu..Ve işte şu kelimelerle beni bloğunda tanıttı..


Dokucuncu bloğumuz Siyah Kelebek Bloğudur. Blog ismi siyah kelebek olsa bile içeriğinde ki konular ruhu okşayan, içimizde ki değer yargılarını bir kez daha gözden geçirmemiz gerektiğini hissettiren bir blog.İçeriğinde birbirinden güzel şiirleri barındıran, hayata dair güzel hikayelerin, yazıların olduğu bu bloğu takip etmek bizlere mutluluk vermektedir.Yazılarında hayatın gerçekleri ile bizleri yüzleştiren, konuları akıcı bir dil ile anlatma becerisi beni Siyah Kelebeğin kanatlarındaki çırpınışlar gibi içimizinde kıpır kıpır olmasına yol açıyor.Bu güzel bloğunu alkışı hak edenler listesinde eklemekten mutluluk duymaktayım.

İşte beni gerçekten Mutlu eden,elle tutulmaz ama gözle görülür,kalp ile hissedilir paha biçilmez bir hediye..Beni okuyan,tanıyan,ve bu güzel sözlerle bloğunda tanıtan sevgili arkadaşım
ENGELSİZ DÜNYAM diğer bir adıyla NoEngel..Kendisine burdan sonsuz kere teşekkürlerimi sunuyorum..Bu blog dünyasını benim gibi ciddiye alan harika kara kalem portreler çizen arkadaşımı sevgi ile kucaklıyorum.. çookk teşekkür ediyorum..

4 yorum:

NoEngel dedi ki...

Sevgili Siyah Kelebek,
Çoğu kişi bana mutluluğun resmini yapabilirmisin diye sorardı,ben geçenlerde bir tane yapmış, bloğumda yayınlamıştım.Şimdi buna benzer bir durumu bu onure edici,duygulandıran sözlerinizde gördüm.Adeta benim için mutluluk vesilesi oldunuz. Ne mutlu ki insanlara mutluk verebilecek ince düşünceye sahipsiniz.
Hayatımda ilk kez blog tanıttım ama sizin gibi düşüncelerini ustalıkla yazıya döken,fikirlerinizle ruha hitap eden,mutluluk veren değerli blogcular sayesinde hiç zorlanmadım.Gerçekleri yazdım.Böyle oluncada herşey daha bir anlamlı oldu.
Son olarak benden ve bloğumdan böyle samimi düşüncelerle bahsetmenize çok sevindim.Çok teşekkür eder,Başarılarınızın devamını dilerim.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın...

Adsız dedi ki...

bende sayende yenı blog tanıdım canım.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

NoEngel: Bu iş alışverişe benzer.. alıp verme meselesi bizde doğruyu alıp güzellikler katarak vrmeye çalışıyoruz.. Mutluk aldım senden seni sana katarak mutluluk iadesiydi sen bunun daha fazlasını hak ediyosun.. başarı dilemiyorum sana sen zaten başarının doruğusundasın.. artarak devam etmesini diliyorum her zaman el ele yürek yürğe,gönül gönüle olmak dileğiyle sevgiler..

dolunay: sevindim canım takipinin devamını dilerim inanki pişman olmayacaksız..

nehircce dedi ki...

Senin adına çok sevindim canım daha nice güzel yazılara sevgiler..