her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



5.10.2009

İTİRAF VE BİR VEDA

05 Ekim 2009 Pazartesi



Çok seviyorum seni.. Bağlandıp kopamıyorum..Gece tatlı uykumdan kalkıp sana koşuyorum..Yasaksın bana biliyorum..Gizlimsin,saklımsın kimseye söyleyemediğimsin..Gözlerim hep seni arıyor,Ellerim sana dokunmak istiyor..Beceremiyorum sensizliği,Her kaçış sana getiriyor bir kez daha beni..

Hayallerimi yıkıyorsun,beni benden alıyorsun..Beni hapis ediyorsun kendine..Aynalara bakamıyorum utanıyorum kendimden..Yeminler ediyorum hergün bu aşk bitecek diye..Aldatıyorum,aldanıyorum,Kendimi senle aldatıyorum..

Pişmanlık,vicdan azabı sarıyor tüm benliğimi bu suçluluk hissinden kurtulamıyorum..Sen beni asla bırakmayacaksın biliyorum..En çok gece arıyorum seni..Geceleri özlüyorum..Bir saat gibi çalıyorsun beynimde..Biliyorum ordasın ve beni bekliyorsun..Hep gecenin bir yarısı giriyorsun aklıma..En güzel rüyalarımdan kalkıyorum senin için. Sana bir kez daha kavuşmak için..

Herkezi uyutuyorum yalanlar söylüyorum tıpkı kendime söylediğim yalanlar gibi..Artık gitmem gerek seni bırakmam gerek..Güçlü olmam gerek yenmem gerek senli duyguları,sana olan bu tutukuyu,bu aşk'ı
Şimdi yapmam lazım.. Ertelemek olmaz,bu bana yakışmaz..

Gidiyorum,kendim içim,geleceğim için,Artık bekleme beni gecenin bir yarısı gelmeyeceğim..
Herkezin önünde söz veriyorum..Yemin ediyorum And içiyorum ..Ve seni artık terk ediyorum..

Sevgilim, tatlım, elveda, elveda NUTELLAM..

Bu gün benim için zor bir gün..Üzgünüm..Diyete başladım ve En sevdiğim, onun için uykularımı böldüğüm..Nutellamı terk ediyorum..Artık yeni umut dolu bir yaşam bekliyor beni.. o nu unutmak zor olacak onu yerini hiç bir meyve,hiç bir tatlı tutamayacak.. o hep benim kalbimde olacak..Ama sağlığım için Daha mutlu bir gelecek için bunu yapmam lazım..Ve bunu herkezin gözü önünde yapmam lazık ki..Verdiğim sözden dönmeyeyeyim..Hepiniz şahit olun..Ben o nu terk ediyorum..

11 yorum:

Pabuc dedi ki...

Rejim de ilk kural..Asla rejime başladığını kimseye söyleme:)) Hadi Allah yardımcın olsun

Adsız dedi ki...

Süppersin...Sevgiyle kal..Çok güzel olmuş yazın..

nehircce dedi ki...

:))))) Allah iyiliğini versin :) Bu illet için ölen 3-5 kiş var bizim ofistede..Vazgeçilmezleri.Ben doğuştan sevmiyorum fazla tatlı şeyleri :) Bırak muhakkak ilerleyen yaşlarımızda daha da sakıncalı.Öptüm seni ..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

d.v.p: daha önce kimseye söylemedim de neoldu kimseye söylemedim diye bozdum durdum.. :) şimdi ahali duysun ki vazgeçemeyim davamdan dimi ama

damdaki adam: öyleyim dimi :)) mersi arkadaşım eyvallah

nehirce: :)) ayy gülmene çok sevindim yaa.. bırakıcam valla bu illtti kızz ama bu gece uzun olcak onu söyleyim :))

haykırış dedi ki...

Allah iyiliğini versin. Bari resmi başlık altına atsaydın da rahat rahat okuyup gerilmeseydik, resmi görünce güzel kahkahalar atmamıza neden oldun Allah'ta sizleri kahkahayla güldürsün emi:-)) Sağlıklı yaşayın.. Saygılarımla

Fikir İşçisi dedi ki...

çok güldüm ya okurken ne diyim kolay gelsin:)zor bir dönem tabi benim içinde türk kahvesi aynı bağımlılıkta doktorum kesicek diye ödüm kopuyor inanki :)nehirccedeki yorumunu okudum durumu değerlendirişin çok güzeldi valla ben bile istifade ettim :)

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

İlahi canım yaa diyorum hayrıdrı nold :) Ahh ahhh ben o nutellayla vedalaşalı çok oluyor :)))

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

haykırış: sizleri bir parça güldürdüysem ne mutlu bana .. inşallah hep birlikte sonsuza kadar hep gülelim.. Resmi en alta almamım sebebi esprisi ordaydı zaten en başa resmi koysaydım bukadar heyecanla okuyuo ve sonunda bir süprizle karşılaşıp gülmeyecektiizi dimi ama :)

Türk kahvesi bence biraz da faydalı zihin için.. ama bana yaramıyo türk kahvesi hemen ellerim ayaklarım titremeye başlıyo çok içemiyorum sende abartma fazla kaçırma kahveyi.. nehircedek yoruma gelince. arkadaşımı biraz kendine getirmeye çalıştım.. umarım başarılı olmuşumdur..sevgiler.

evcimen: ahh canım ya kader arkadaşım benim.. sendemi veda ettin şu merete darısı başıma umarım onu untmak kolay olur..:)

mutfakcini dedi ki...

Ben de veda ettim kendisine :) ama çok mutsuzum :) ayrılık çok zorrrr :)

Adsız dedi ki...

:) hadı hayırlısı canım.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

dolunay: inşallah canım hayırlısı olsun bakalım:)

ebruli: dün gece çok zor geçtii inanki :((