her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



1.10.2009

KARA KARATALIM'A SEVGİLERLE..

15 EKİM PERŞEMBE


O bir Kartal,o bir kara kartal..Hırçın,sinirli,dik bakışlı,tuttuğunu koparmaya çalışan,O bir kara kartal tıpkı ismi gibi kara ve siyah..Adı gibi kartal ..İri cüsseli,yakıp yıkmaya hazır gibi herşeyi..
Kendine güvenen kendi bildiği'nin arkasındadır hep..Kendi doğruları vardır tekdir,söz söyletmez üstüne..İnatçıdır,dediğim dediktir,Kara gözleriyle söyler bazen herşeyi..

Karşısında durmak zordur bazen,iter gibi görünsede karşındakini,o bir candır,o bir kandır,o geçmiş,o gelecek,sevmeye,sevilmeye layık,mutluluğu sonuna kadar hak etmiş bir siyah adamdır..
O benim, o bizim siyah adamımız Kara Kartalımız dır..

O benim kartalım biricik kardeşimdir..

Babamız bir hasta Beşiktaşlıdır..o doğduğun da bu yüzden adını Kartal koydu..İsmiyle bütünleşen bir insan daha yoktur belkide..İnsan ismiyle bir bütündür..İsmi gibidir..İsmi o insanın üstüne giydiği bir eşi dahi olmayan elbisedir..Ve bu elbise'nin içine en çok yakışandır o..Adı kartal..Adı gibi de kartaldır..
Ablasın dan yani benden sonra,evine ailesine anasına babasına,sahip çıkan ,bizim yüzümüzü hiç bir zaman kara çıkarmayan,başımızı öne eğdirmeyen,bir kara kartaldır o..

Zorluklarla büyüdük,zorluklara savaştık..Hep birdik,hep kenetliydik..Mutluluk için savaştık..Mutluluk savaşında ilk galip ben oldum..Doğru insanla gözümü kırpmadan evlendim..Bayrağı kardeşime Kartalıma devrettim..Büyük bir başarıyla onurla gururla soy ağacımıza İşçi ailemize en yakışır şekilde tutuyor bu bayrağı..Tek dileğim ve arzum En yakın zamanda bu bayrağımızı kendi nesline,kendi evlatlarına teslim etmesidir..

Mutluluk kolay kazanılmıyor,tek başına mutluluk olmuyor ve o bunu çok iyi biliyor..Ağır ama emin adımlarla ilerliyor..

Sevgili kardeşim KARTAL Bu güzel günün,Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana uğur ve mutluluk getirsin..En iyisi en güzeli senin olsun..Hayat çok kısa ölüm çok yakınımızda,Zamanı iyi değerlendir bu yeni yaşın da..Sevdiklerinin yanına bir sevgi daha kat..O sevigiyle çoğalt,büyüt neslimizİ,ailemizi..Doğru zaman da doğru insanla sevgimize sevgi kat..Hayat zor bir yokuştur..hiç bir şeyin kolayı yoktur..Zor olan herşey daha kıymetli ve özeldir.. Sakın unutma ..

Seni sevgiyle kucaklıyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM KARA, KAPKARA KARTALIM CANIM KARDEŞİM..
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN İYİ DOĞDUN..

3 yorum:

Dalgaları Aşmak dedi ki...

bir kara kartallı olarak KARTAL'ın yeni yaşını kutluyor,herşeyin istediği gibi olmasını diliyorum...

nehircce dedi ki...

Bizde ailece kara kartallıyız :)) Nice senelere sağlıkla..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Dalgaları aşmak: Çok teşekkür ediyorum Amin diyorum bu güzel dileğine..