her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



1.06.2010

ÇILGIN TÜRK CESARETİNİN GÖLGESİ BİLE YETTİ.


Susamıyorum. Susmak ne kadar iyi ne kadar kötü şuan bunu idrak edemiyorum. Makale okumaktan ve Tv'deki haberleri takip etmekten helak olmuş durumdayım. Bir Türk vatandaşı olarak ve İslam Dini'ne mensup bir müslüman olarak yaşananlar miğdemi bulnadırıyor.
Bir taraftan Yüzyıllardır kanla canla kazandığımız topraklarımızı bölmek isteyen ve evlatlarımızı şehit eden adii terör, bir yandan Müslüman bir Türk ülkesi olduğumuz için insani vicdanımıza saldıran israil. Akıl almaz vicdana sığmaz vahşice, saldırganca ve haydutça yapılan bu tecavüz cinayetle sonuçlandı.

Birlik olma zamanı dedikçe bizde kendi içimizde ayrıma düşmeye başladık. Bu hain saldırıyı sinsice onaylayanların olduğunu bilmek,görmek hissetmek daha çok canımı yakıyor.
Dağda şehit olan askerlerimizle, gemide bir amaca hizmet eden masum insanlara yapılan bu saldırının mukayase edilmesi çok ama çok canımı sıkıyor. Dağda vatanı koruyan da, o gemideki saldırıya uğrayan insanlarda Türk ve Müslüman. Biri vatandaşlık görevini yapıp vatanı, bayragı korumak için canını feda ederken, diğeride adii bir ülkenin esir aldığı öldürdüğü, aç bıraktığı insanlara yardım götürmeye çalışırken öldürülüyor.

Dağda ki askerimiz silahlı ve mühümatlı olarak görev yaparken, gemide ki yardım etmek için yola çıkmış silahsız sivillere ateş açılıyor. İkisi de terör.. iki taraftan da bakıldığından Millet olarak, Devlet olarak, İnsan olarak içimiz yanmakta. Ama bunun yanında, sinsice için için gülen, müslüman vatandaşlarımızın durumunu aptallık ve tedbirsizlik olarak ifade edilmesi çok çirkin ve insanlık dışıdır.

Bir ülkeye yardım götürmek, aç ve muhtaç insanlara yardımda bulunmanın neresi aptallık. O gemide olan tüm gönüllüler tedbirsiz davranmadı. tamamen büyük bir cesaret örneği gösterdi ve bütün risklere rağmen hemde silahsız olarak iç hesap yapmadan, vicdani görevlerini yapmaya çalıştılar. Ve bu olayla artık anlaşılmıştır ki, Türkiye'nin gücü, korkusuzluğu ve cesareti artık ıspatlanmıştır. Amerika'nın köpeği israil bir avuç Türk'ten korkmuştur. Gemide bulunan 600 silahsız insanın gölgesi bile israil'i korkutmaya yetmiştir. Daha uluslararası sulardayken ilerleyen Türk bayraklı gemimizin asaleti İsrai'i endişelendirmiş ve dereyi görmeden paçaları sıvamıştır.
Bu olayla Türkiye'nin çılgınca cesareti tüm dünya tarafından ibretle izlenmiştir. Sonuç bizim için kötü olmuş gibi görünsede, İsrail'in ve israil yandaşlarının aleyhine olmuştur.
Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Ne olursa olsun sakin ve metanetli olmalıyız. Ama savaş ise de savaş. Bu ülke hiç bir zaman Savaştan korkmamıştır. gereken ne ise yapılması gerekiyor bana kalırsa.
Biz büyük bir ülkeyiz ve tüm dünya bunun farkında.
Suçlu en ağır şekilde cesasını görecek ben buna inanıyorum.
Ülkemizde yaşayan,bu hain olaya içinden sinsice gülenler bizden değildir. Onları şiddetle kınıyorum.
Öncelikle, İskenderun'da şehit olan Şehit Askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum.
Mavi marmara gemisinde hayatı kaybeden kardeşlerimize de Allahtan rahmet ve yine ailelerine sabır diliyorum.
Yüce Türk Milleti evlatları olarak ve Peygamber torunları olarak bu menfi olayların üstesinden geleceğimize inanıyorum.

6 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

Yazdıklarına tüm yüreğimle katılıyorum sevgili kardeşim. Artık yetsin.. Yıllardan beri pısırık kaldıkça kimlerin soytarısı haline geldik. Onurumuzla var olacaksak olalım!
Biz ecdadımızla, atalarımızla herşeyimizle gurur duyacak bir milletiz.

NoEngel dedi ki...

Merhaba Siyah Kelebek,
İsraile karşı birlik olmak ve tepkiyi en şiddetli şekilde koyma zamanı geldi. Bu anlamlı yazındaki duyguları seninle paylaşıyor, israile karşı tüm blog kardeşlerimizi tepkiye çağırıyorum.
Kahrolsun İsrail ve yandaşları...

zühra dedi ki...

İsrail'in yaptıkları affedilemez ve kabul edilebilir bir durum değil. Yardım götüren bir gemiye hem de sivillerden oluşan bir gemiye, saldırmalareı, insanları öldürmeleri vahşet.
Ancak ben Doğu da yada dün İskenderun'da şehit olan askerlerimize daha çok üzüldüm. Hatta İsrail'in Mavi Bandıralı Gemiye yapmış olduğu saldırının gölgesinde kaldığını düşünüyorum. Acaba millet olarak şehit haberlerine alıştık mı, o yüzden mi bu kadar çok ses getirmedi?
Ama ne olursa olsun birlik olmalı ve millet olarak kenetlenmeliyiz.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sevgili zühra öncelikle sana cevap vermek istedim. Yanlış anlama ama bizi iç ayrıma düşüren kardeşi kardeşe düşman eden işte bu tip sözler. Ne demek gölgesinde kaldı.

olurmu hiç öyle şey ya. Bizim askerimiz orada ne için var vatanı korumak için. gerekirse şehit olmak için. ( keşke hiç olmasa)

Ama bu durum çok farklı adamlar resmen savaş ilan ediyorlar. masum silahsız insanları yabancı sularda öldürüyorlar. nasıl olurda biz bu durumu ikinci plana atarız. Evet haklısın biz bu ülkede gerçekten alıştık artık şehit vermeye. çünkü buna mecbur bırakılıyoruz. sen vatanımı verirsin yoksa canını mı?


Mesut abicim. güzel yorumuna teşekkür ederim. tamamiyle tüm kalbimle sana katılıyorum.


NoEngel: Biz türk insanı zaten çok duyarlı insanlarız. ne olursa olsun konu bayrak vatan ülke, kitap dua ezan ise gerekirse ölünür. laf olsun diye demiyorum namus ve şefrim üzerine yemin ediyorum.

Neşetuana dedi ki...

Çok üzgünüm.Yazarken bile gözlerim doluyor.:(

Elimizden geldiğince boykot etmeliyiz İsraili..

mutfakcini dedi ki...

Ateş düştü yüreklere.Masum insanlar katledildi.Elele verip tek bilek,tek yürek olma zamanı.Her kelimene katılıyorum.Yüreğine sağlık canım.