her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



12.09.2009

EYY SKINTI GEL..

12 Eylül 2009 Cumartesi




Eyy sıkıntı..! gell,gell,Nasıl olsa gideceksin,nasıl olsa geçeceksin..Sevgili Peygamberimiz,(S.A.V) efendimiz ne güzel karşı koymuş sıkıntıya..Aynen böyle demiş,''Eyy sıkıntı..! gell,gell,Nasıl olsa gideceksin,nasıl olsa geçeceksin'' Yurdum insanı yaralarını sarmaya çalışıyor,Yeni gelecek olan sellere kendince tedbirler almaya çalışıyor, Devlet büyükleri birbilerini yiyor..Biri çıkmış ''dere intikamını aldı'' diyor..

Sanki bir bilim kurgu filmi'nin içindeyim..Yok yok..! korku filmi desek daha doğru olur..Dere'mi intikam aldı yoksa çarpık kentleşme mi? Yoksa çarpık devlet yönetimi mi milletten intikam aldı..Peki hiç düşünmezler'mi bu Millet'in intikamı daha ağır olur..Belki de İstanbul almıştır intikamını..Ne dersiniz?

Şu aziz istanbul da bir ağaç bırakmadılar..Yağmuru emecek tek bir toprak kırıntısı bile bırakmadılar..Her yerde koca binalar,Alışveriş merkezleri,Belediyelere verilmiş rüşvet karşılığı, doğu dan göç etmişlere gece kondu hizmetleri..

Koca Türk milleti'ni Küçücük böceklere yem ediyorlar..YÜce türk askerlerimizi,Topraklara gömüyorlar.Onlardan bir bizden 10 gidiyor..İçimiz yanıyor,Yüreğimiz kanıyor..Hİç bir çare bulunamıyor..

Bu çark böyle gelip gidiyor..Herşeyin düzeleceğine inanıp yine Allahımıza sarılıyoruz..Bİr an önce bu sınıntıların geçmesini ve gitmesini diliyoruz..Ve Eyy sıkıntı..! gell,gell,Nasıl olsa gideceksin,nasıl olsa geçeceksin direyek biraz olsun içimizdeki sıkıntı'nın gideceğine inanarak yaşamaya devam ediyoruz..

Skamu.com - The only place for Myspace icons, Orkut avatars, and profile codes

Hiç yorum yok: