her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



10.09.2009

BENİM CANIM DA BURNUM DA

10 Eylül 2009 Perşembe





Herkez kendi bildiği işi yapmalı bence..Anlamadığı bir işi çok anlarmış gibi görünmekte izleyici için komik oluyo..Yani bir kişi'nin çok üstüne vasife olmayan bir işi çok iyi biliyormuş gibi yapması dışar dan komik görünüyo diyorum..Ama malesef para için herşey mübah..Eğlence dünyasın da olan bir kişi,sonradan avukat olsa ne olur..Yada komedyen olan Cem yılmaz'ı hayal edin..Bir anda ciddi bir Hukukçu yada buna benzer ciddi bir mesleğe geçtiğini hayal edin..Ben hayal ettim çok kötü duruyo..Şimdi sanmayın ki blog alemin den birilerine çemkirecem sakın beklemeyin daha çokkk beklersiniz..


Üstü kapalı çemkiresim yok bu günlerde.. televizyon dünyasından bahsedecem..Ben 7 gün 24 saat kendi evimde çalışan bir ev hanımı olaraktan, tv de olup bitenleri de kaçırmıyorum..Mesela,Seda Sayan'ı tanımayan kimse yoktur..Seda sayan'ı nasıl tanırsınız desem size herkez eğlendiren,coşturan biraz maço,ama oldukça güzel ve alımlı,Şarkılı türkülü bir sanatçı..

Bol eğlenceli,bol şarkılı ve konuklu Sabah proğramını bırakmış,Öğle kuşagın da gayet ciddi bir tartışma proğramı'nın sunucusu olmuş.. Olmuşmu? hayır efenim hiç olmamış..Sanki eski TRT sunucu gibi olmuş..Gayet ciddi bir haber spikeri sanki..Elinde proğram metinleri,yüzünde ''Ben neden burdayım yaa offf '' diye bakan bakışlar ve bir yüz ifadesi.. Sanki silah zoruyla sunuyo proğramı..Bence en kısa zaman da bu yanlış yoldan çıkması ve doğru olan esas kimliğine geri dönmeli..Bu tür ciddi ve sosyal içerikli proğramlar, Serap ezgü,İnci Ertuğrul ve Müge anlı ya yakışıyo şimdi bu gibi kökü haber spikerliği ve TRT olmuş kişiler dururken Seda Sayan'a mı kaldı Ciddi Proğram sunmak..

Amacım Seda sayan gibi bir Ses sanatçısını yermek değil yanlış anlaşılmasın..Seda sayan çok iyi bir proğram sunucusu ayını zaman da..Güzel proğram sunuyo en benim diyen sunucuya taş çıkarırı Alim Allah ona lafımız yok..Sadece yeni sunmaya başladığı proğram formatı ona yakışmamış..Seda sayan daha çok içeriği eğlence olan ama arada yine ciddi konulara deyinebilen sağlık konularını da içeren Sabah kuşağı proğramlar yapmalıdır..Benim kendi görüşümdür..Valla canım çok sıkkın keyfim hiç yokkkk..Böyle abuk bir konuyla da canınızı sıkmak ta istemem ama napalım yazalım rahatlayalım..

Kimisi Tuvalette kaç litre idrar çıkardığını yazar..Kimi kaçıncı sevgilisin den ayrıldığını..İşte bizde böle yazarız..Yok yok yanlış anlamayın kimseye laf attığım yada çemkirdiğim yok hee evet uzaktan öyle görünebilir ama yok valla içim sıkkın şu sel olayı ve kendini bilmez dağ ayıları'nın insan haklarına nasıl tecvüz ettikleri geliyo gözümün önüne ve deli oluyorum..O yüzden verdim kendimi yazıya böylel bişey çıktı idare edin..Bu arada yarın dan itibaren yine oldukça şiddetli sağnak yağmur bekliyor İstanbul'u aman kurban olayım yine aynı görüntülere yer verecek şeyler olmasın Sizde bolca dua edin ..Kalın Sağlıcakla..

Skamu.com - The only place for Myspace icons, Orkut avatars, and profile codes

7 yorum:

Unknown dedi ki...

sevgili ipek bende katılıyorum bu görüşlerine çok haklısın.evet gelelim asıl meseleye.küzel kardeşim artık bunlara dikkat etsen diyorum.kelimelerin yazılışından bahsediyorum.örnek:GELİYO, yerine geliyor gibi lütfen R nin de hakkını yemeyelim diimi ama.sevgiyle kal arkadaşım.:))

nehircce dedi ki...

Seda Sayandan haberim yoktu valla :) ne ilginç olmuştur kim bilir..Dediğin gibi herkes üzerine yakışanı yapmalı bencede.sevgiler

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Off offf yine bir türkçe hocası çıktı karşıma..Emredersiniz hocam..Daha çok dikkat edecem :)Sende nokta dan sonra bütük harf kulanmıyosun o ne olcak :) Sende bundan böyle yorum yazarken noktadan sonra büyük harf kullan bide ben küzel kardeşin olamam dimi Olsam olsam güzel kardeşin olurum ..:)).Hadi kal sağlıcakla..

Nehircce: İşte bende bunu anlatmaya çalıştım herkez işine bakmalı..Kendi işini yapmalı sevgiler cnm

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum. Seda Sayan biizm gözümüzde Biraz daha nasıl denir yaa neyse söyleyemedim :)) Canım en geç 10 gün sonra kımsetse aranızdayım öptüm

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

evcimen: aynen katılıyorum :) bekliyoruz canım..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

evcimen: aynen katılıyorum :) bekliyoruz canım..

SiL BaştaN dedi ki...

Felaket olayları için dualarımız yeterlimi bilmiyorum, çünkü işimiz Allaha kaldı ne devlet var ne yerel yönetimler....???? nerdeler kendileri, demokratik açılım yapıyorlar meşgüller...

Selamlar...