her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



3.09.2009

CAAAAAANNIIIMMMMM BEENNİİİMMMMMM...

Ayyy anacımm bakın şunun güzelliğine kaşına gözüne ifadesine..Çok seviyorum onu yaaa..
Yüzü,İfadesi kadar sesi ve ilahileri de bir okadar güzel..Dün akşam ATV ana haberde çıktı Sami Yusuf..

Tamda iftar hazırlıyorum 5 dakika falan var..Elimde tabaklar içeri girdim..Eşimde kolktukta elinde kumanda tv ye bakıyo..Bir baktım atv haber de Sami Yusuf konuk..Yemin ederim koca bir çığlık attımm..

Eşim döndü bana baktı bende ona baktımm..''Neolur kusura bakma ama Ben onun büyük hayranıyım,kıskanma sakın dedim..Çok seviyorum onu napiimm'' dedim..Eşim elinde kumanda ile biraz kovaladı evin içinde ama tatlıya bağladık sonun da..:) Tertemiz bir yüzü var lekesiz..Bakışları ise şahibesiz, içten ve samimi..Şarkılarına,İlahilerine kattığı sevgiyle de birleşince bambaşka oluyor..Ben şahsen çok hayranım ona ..Her fırsatta dinliyor ve izliyorum..Bu resimleride Facebook tan aldım..Sizde bir göz atın derim..

Her yıl Ramazan ayın da İstanbul'a gelir..o güzel sesinden ve yüzünden bizi mahrum etmez..Çok değişik bir elektriği var Sami Yusuf'un..Bazı ilahilerini dinlerken gözyaşlarıma mani olamam ..Yüz ifadeSİ ve güzelliği ile sesi de birleşinde tam bir bütün oluyor onu görmeye ve dinlemeye doyamıyorum.. yarın ,yani 4 eylül cuma günü saat 21.00 'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Ramazan konseri verecek ne kadar isterdim gitmeyi onu daha yakında görmeyi ve sesini daha yakının dan dinlemeyi..Benim yerime gidin dinleyin ve izleyin..Bütün Sami Yusuf Hayranlarına Duyuru olsun burdan..
ALLAH ONU YARATIRKEN HİÇ İŞİ YOKMUŞ SANKİ ..öZENE BEZENE ÜZERİNE TİTREYEREK YARATMIŞ kALBİ'NİN GÜZELLİĞİNİ DE YÜZÜNE YANSITMIŞ..

7 yorum:

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

bende hayranıyım kendisininnn hep sesine hem yorumuna hemm endamına :D :D

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

kupa kızı: ahhh canımm hiç sorma hiççç:)) aynennnnnnnn

Ateş Böceği dedi ki...

İnsanın içi yüzüne yansırmış dedikleri şeyi doğruluyor sanki bende çok severim kendisini küçük bir çocuk gibi mahçup ve sanki tüm güzellikleri kalbine doldurmuş kadar asil....

Pabuc dedi ki...

Rabbim ona Hz.Yusuf'un güzelliğinden vermiş bu bir gerçek...ama onu asıl güzel kılan onun maneviyatı ben buna inanıyorum,yaptıkları ,sayesinde çok insan Hz.Muhammed(s.a.v)adını ilk defa duydu ve ezberledi...Rabbim yolunu açık etsin...

siyah kelebek eşin çok kovaladımı seni ,Sami Yusuf'u gördüğünde verdiğin tepki yüzünden merak ettim :)))çok komiksin yaaa..Allah da seni güldürsün inş.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ateş böceği: onu dedim ya kalp güzelliği tamamen yüzüne yansımışş..Canım o benim..


DVP:ya canım dilime terrcüman oldun çünki ben sami yusufun yüzüne bakarken sanki hak yuolunda ölen mübarek zatları görür gbi oluyorum ama bunu ifade etmekte çekindim eleştiri gelir diye..ama sen çok güzel ifade ettin canım

Bu ara eşim ezana son 30 saniye kala kovalamayı bıraktı beni:)) ama ben itiraf ettim içim rahat
Ben dedim çok hayranım bu sami yusuf'a çok seviyorum napimm deim.. eşimde bu deliyi kendi haline bıraktı be cnm :))

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

çekilin o benimdir o benim :)) şaka bir yana bende çoks eviyorum Sami yusuf'u dünya ahiret kardeşim olsun.. kızım yeni doğduğunda 40 gün Sami Yusuf ilahileri dinlettim odasında şimdi çıksın bizden önce o atlıyor. Tanıyor 4 yıldır hep dinleidği adam :) Ayrıca facede bende hayranı olarak eklendim çoooktan :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

EVCİMEN: NE GÜZEL BİRŞEY YAPMIŞSIN KIZINA BU GÜZEL SESİ DİNLETMEKLE..sENİ KUTLUYORUM CANIM..AYNEN DEDİĞN GİGİ DÜNYA AHİRET KARDEŞİM OLSUN AMA UZAYDA YAKALRSAM KARIŞMAM :))