her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



19.09.2009

ELVEDA EYY ŞEHR-İ RAMAZAN


19 Eylül 2009 Cumartesi

Gidiyormusun? Şimdi elini salla ya sallaya bize vedamı ediyorsun? Gitme desem dinlemessin biliyorum..Bavulun hazır kapıda..Gelirken sevinçlerle geldin..Giderken yine bir sevinç bırakıyorsun..Gelirken berketi,Yardımlaşmayı getirdin yanında,giderken de Bayram sevincini bırakıyorsun..

Yine özelyeceğiz seni..Yine bekleyeceğiz gözlerimiz yolda..Daha dikkat edeceğiz yaşantımıza sana söz..Bize bu yıl da öğrettiklerini,Gözümüz gibi bakıp ibret alacağız..Umarım iyi karşıdık seni,Sana layık olmaya çalıştıkmı bilemem..Ama her günü'nü doya doya yaşamaya çalıştık buna emin ol..

Seni 30 gün boyunca misafir ettik,sana çok alıştık..Güzelliğine,Bilgilerine,bizi biraz daha yaklaştırdın Allah'a,ilme,İslama,Peygambere..Öyle hakkın var ki üzerimiz de nasıl öderiz bilmem..
Bavuluna sevaplarımızı doldurda git,Dualarımıza yer ver de dit,Bİrdaha seni tekrar görmeye söz ver de git..

Yeni den geleceğine sevinçler getireceğine,Fakir'i sevindireceğine söz verde git eyy ŞEHR-İ RAMAZAN

Doyamadık sana,Bekleyeceğiz seni gözümüz yolda,Bayram sevincini de getir yanın da Oruçlarımız,dualarımızı,İbradetlerimizin müjdesini getir yine..Bizi unutma,Selam söyle Rabbimize ve Resulune..

VEDA OLSUN SANA EYY ŞEHR-İ RAMAZAN.. SANA VEDA OLSUNN..SELAM OLSUN TÜM EHLİ BEYT'E MELEKLERE,ALLAH'IN RESULÜNE..GÖZÜMÜZ YAŞLI KALPLERDE SEVİNÇ BAYRAM KUTLAYACAĞIZ ARDIN DAN VEDA OLSUN SANA EYY ŞEHR-İ RAMAZAN..

3 yorum:

alp dedi ki...

KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA...

эїє*◆* alp эїє*◆* эїє*◆* эїє*◆* эїє*◆* эїє*◆* эїє*◆* эїє*◆* 

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

sevdiklerinle birlikte seker tadında bi bayram gecirmen diegi ile :)

Zeugma dedi ki...

Şehr-i Ramazan'ın ardından gelen bayramınız kutlu ve mutlu geçsin, tüm sevdiklerinizle..
Sevgilerimle..