her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



16.09.2009

YEPYENİ BİR HEYECAN

Tatlı bir heyecan var içimizde hayatımız da köklü bir değişiklik yaşandı..Allah ömür verirse de bunu yaşamaya devam edeceğiz..Belki zamanla alışacağız bu duruma..Belki zaman zaman zorlanacağız..Ama millete hayırli bir evlat yetiştireceğiz..

Evet 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılı başladı..Ana sınıfı ve ilköğretim 1. sınıflar 14 eylül pazartesi günü başladı.. benim oğlum berkay da ana sınıfı öğrencisi oldu..Okadar heyecanlı ve hevesli ki anlatamam..
Onunla birlikte bizde çok heyecanlıyız..Ana sınıfı öğlenci grubundayız ama sabah tan öğleye kadar sürekli başımda biran önce okula gitmek istiyor..

Şimdiden bürsürü arkadaşı oldu..Çok mutlu ve çok heyecanlı..Daha tam oturmadı ana sınıfı sistemi 2 saat egitim alıyorlar ama Bayram dan sonra daha düzenli olacak ..Çocukların bazıları korkuyo okul fobisi var..
Daha sınıfa girere girmez ağlamaya başlıyorlar..Ama benim oğlum çok akıllı hiç ağlamadı,hiç yaramazlık yapmadı..Okulda çok akıllı çok uyumlu ama eve gelince yine eski berkay :) değişen bişey yok..Yani anlayacağınız çok heyecanlıyız..

Zaman nekadar çabuk geçiyor..Daha dün bebekken şimdi okula gidiyor..İnanılması güç bir mucize çocuklar..
Tüm okula başlayan çocuklarımıza başarılar ve zihin açıklığı diliyorum..umarım devletimize,Milletimize,Atamıza hayırlı bir Türk evladı olurlar..

Bu arada bir kaç gün bloguma giremedim sorun vardı sanırım.. Ne okuyabildim nede yazabildim ama Bloxxo daki forum dan yardım alarak yeniden bloguma kavuştum..Eğer blogunuza girmekte sorun yaşıyorsanız,Bloxxo daki forum da bu konuyla ilgili çözümlere ulaşabilirsiniz..herkeze sevgiler selamlar..(Bloggere Girme Yöntemleri Kesin Çözümler !)

1 yorum:

nehircce dedi ki...

Tekrar hayırlı olsun canım,üniversite kayıtlarını başlangıçlarını da görelim inş.sevgiler..