her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



30.08.2009

30 Ağustos Zafer Bayramı mız Kutlu olsun..



30 Ağustos 2009 Pazar


Mavi gözlü dev'im Sana nekadar teşekkür etsek azdır..Bu Vatanı bu toprakları kazanmak düşman ellerinden kurtarmak için canla başla savaşan Yüce Türk Askerlerine ve sen Baş Komutan,Baş öğretmen,VE hala kalbimizin İlk ve tek Cumhurbaşkanı sevgili atamız size Minnet borçluyuz..

Bu toprakları bize güvendin emanet ettin..Biz Milliyetçi ruhlar emanetine ihanet etmedik etmeyeceğiz..İhanet edenler,Bu vatanı ,bu toprakları satmak isteyenler elbet senin Yüce kalbin ve ruhun,Şehitlerimizin akan kanları,ve Yüce Allah'ın sayesinde asla bölünmeyecek ve asla devrilmeyecektir..

Bize Türk ecdadına nice güzzel ve anlamlı bayramlar bıraktın en anlamlısı da 30 ağustos zafer bayramıdır..Çünkü bu bayram Savaşlar'ın bittiği,Düşmanların devrildiği,bu topraklara sonsuza kadar sahip olduğumuzu anlatıyor..Mavi Gözlü dev..Önün de birkez daha Saygı,Sevgi,ve kucak dolusu Özlemlerle eğiliyoruz..Gözün arkada kalsada hala aklın ruhun bu Topraklar da olsada Sen merak etme Çok güzel, çok zeki,Kalplerin de ölümüne TÜrk lük aşkı yanan evlatlar yetişiyo ..
Bu topraklar asla bölünemez,bu Vatana ihanet edenler elbet birgün cezasını bulur..Bu ülke de daha asırlar boyu,Zafer bayramları kutlanacak,şanlı Bayrağımız hep dalgalanacak Bayramımız kutlu olsun..
30 Ağustos Zafer Bayramı mız kutlu ve mutlu olsun nice mutlu bayramlara



3 yorum:

Pabuc dedi ki...

1_Bu Zaferi Bize yaşatanlardan Rabbim razı olsun onlara çok şey borçluyuz...

2-Blog teman çok hoş olmuş:)

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Canım maalesef coşkumuz bozağımızda bir düğüm gibi oturdu şehit haberlerinden. yine de gururlu günümüz kutlu olsun canım sevgiler

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

DVP: 1- Amin amin amin yorumuna teşekkrüler
2- beendiğine sevindim saol cnm


EVcimen: Asırlar boyu yüce türk milleti kan dsökmüştür bu vatan uğruna yine dökecektir..ŞEhitler ölmez vatan bölünmez..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ..