her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



31.08.2009

Allah'ın 99 ismin den biri olan YA VEDUT 'un Fazileti ve ÖNEMLİ BİR DUYURU..


En güzel isimler Allahı'ındır..o halde siz de bu güzel simler ile Allah'a Dua ediniz..(Araf suresi-180)

Yüce Allah'ın isimleri ne güzeldir..Hepsi ayrı ayrı şifadır okuyana..99 İsim den 1 tanesini bile okumayı alışkanlı haline getirmek hayatınızda gözle görülür değişiklikler olması demektir..


Evet yanlış okumadın okuyucu..Sadece bir tanesini bile okumayı zikir etmeyi alışkanlık haline getirmek hayatınızda olumlu şeylerin olmasını sağlayacak..Ben bunu yaşamış bir insanım şöyle ki; Benim Annem bir banka da çay servisi yapıyor..Yaşı 45 bu yaştan sonra gerçekten de insanların ağız kokusunu çekmek zordur heleki bir kadın olarak..

Zaman zaman banka müdürlerin den, Şeflerin den Banka memurların dan azar işitir ve buna çok üzülür ve bazen ağlardı..
Dertleştiği arkadaşların dan biri Annem'e bir şey tavsiye etti Allah'ın bu 99 ismin den bir'ini zikir etmesini o'na kim kötü davranıyorsa içinden bu ismi zikir etmesini tavsiye etti..Bu isim Allah'ın 99 ismin den biri olan ''YA VEDUT''idi..Annem bu ismi iş yerinde ona kötü davranan kişileri niyet ederek zikir etmeye başladı..

(ÖRNEK: Ya Vedut-Ya Allah,Falanca kişi bana iyi davransın..) Evet bu şekilde zikir etmeye devam etti ve iş ortamında ki hemen hemen herkez Anneme iyi davranmaya ve sevmeye başladılar..Annem iş ortamında daha sevilen bir eleman oldu çok şükür..
Bende bu ismi şerif-i sürekli zikir edenlerden biriyim..ve gerçekten başım hiç darda kalmadı bugüne kadar..

Ne zaman başım sıkışsa bir konu hakkın da çaresiz kalsam veya bir kişiden beklediğim haber'in hayırlı olmasını isteğimin zaman her zaman Ya Vedut,Ya Allah diye içimden defalar ca okurum ve niyet ettiğim şeyi aklım dan geçiririm..Allah'a Hamd olsunki,bu İsmi Şerif-i okuduğum dan beri başım dardan kurtuldu ve beklediğim haberler hep hayırla geldi..Allah'ın 99 ismin de şifa vardır biraz araştırıp Allah'ın 99 ismi'nin faziketlerini ve nelere şifa verdiğini öğrenebilirsiniz..Umarım faydalı bir bilgi olmuştur..

YA Vedut ismi şerif'in fazileti:
Vedud; allah-u tealanın ismi şerifidir inanarak okunursa sevgiyi celbeder ve karşısındaki kişinin öfkesini yener..

ÖNEMLİ DUYURU:

Sevgili bloğ arkadaşım ENGELSİZ DÜNYAM bloğunda bir duyuru yaptı Lösemili çocuklara yardım amaçlı bende bu duyuruyu yayınlamak istedim umarım faydalı olur herkez bloğun da yayınlayabilir..Bu gibi sosyal ve bir kişiye bile faydalı olabilecek projelere destek vermeliyiz..

6 Eylül Pazar günü Cam Piramit’te, binlerce lösemili çocuğumuz ve ailesinin gıdadan temizliğe, beyaz eşyadan mobilyaya, kıyafetten kırtasiyeye kadar pek çok ihtiyacını karşılayabileceği ‘LÖSEV İYİLİKLER ÇARŞISI’ için acilen 1.el OYUNCAK, KÜÇÜK EV ALETLERİ, HALI ve HER YAŞTA HER CİNSTE AYAKKABI ihtiyacımız vardır.vakıf için buraya lösev lösemili çocuklar vakfıiletişim için esen ergörün 0312-447-06-60 dahili 210sadece 1hatfa kaldı sesimizi duyuralım...





NOT: Bağış yaparak destek olan firmalara bağışları karşılığında LÖSEV Bağış Makbuzu iletilmektedir. Bu sayede bağışçı firmalar, bağışlarının % 100’ünü vergilerinden düşebilmektedirler.DİPNOT:herkes yayınlayabilir blogunda ne kadar çok kitleye ne kadar çok insana ulaşırsak okadar iyi arkadaşlar haydi herkes pc başınaa.


7 yorum:

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

eski ramazanlarda bu güzel isimleri iftardan hemen önce stw de teker teker ilahi eşliğinde verirlerdi her gün izlerdik.. simdi var mı bilmiyorum aklıma geldi..

huzur..

huzur..

huzur..

tesekkürler paylasımına

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

kupa kızı: valla bende bilmiyorum ama hatırlıyorum çok güzeldi tv lerde bile eski ramazanlar yok..sevgiler canım

SiL BaştaN dedi ki...

Kesinlikle denemeliyim, en tezinden. Ya Vedut tüm insanlar birbirini sevsin....

Sevgilerimle....

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sil baştan: harikasın canım inşallah devamını getirirsin

NoEngel dedi ki...

Merhabalar,
İlk önce Allah'ın 99 isminden biri olan Vedut'un fazileti hakkında yaptığını zanlamlı duyuru için Allah razı olsun dilerim.

Son olarak Lösev İyilikler çÇrşısı kampanyasına desteğiniz için sonsuz teşekkürler.

Sağlıcakla ve mutlulukla kalın...

sihirlisepet dedi ki...

Allah ın isimlerinin faydalarını ben de biliyorum.peki bu ismi kaç kere tekrarlamak gerekiyor.ya da bir sayı var mı?paylaşımın için teşekkürler.sevgiler...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

NoEngel: Teşekküre gerek yok nedemek bu bir insani görevdir..sevnde sevgi ve mutlulukla kal..

sihirlisepet: canım öncelikle hoşgeldin ne iyi ettinde geldin ..içinden nekadar geliyosa tekrarla ama 7 den az olmasın..Genelde tekli rakkamlarda bitir..Yani: 3-7-9-11-13-15-17 gibi nekadar çok söylersen o kadar faydası vardır..zor bişey değil aklına geldiğinde söyle sevgiler cnm yine beklerim :)