her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



20.08.2009

BU YILDA NASİP OLDU GÖRMEK HOŞGELDİN NE İYİ ETTİNDE GELDİN..





İşte yine bir huzur dolu ay'a giriyoruz şimdiden hoşgeldin eyy şehr-i Ramazan seni ne çok özledik bir bilsen nasıl susadık sana seni beklerken sensizliğin orucunu da tuttuk özledik, bekledik..

Yine o huzur dolu sofraların bereketini aradık..bayramlara yaklaşmanın heyecanını aradık..Nice yazlar nice şaşalı tatiller 5 yıldızlı otellerde yaşanan yalancı mutlulular bile senin verdiğin huzuru veremedi bize inan..



Yemek yeme'nin su içmenin,nekadar değerli ve önemli olduğunu sen öğrettin bize yardımlaşmayı..Bizi açlıkla susuzlukla sınadığın vakitlerde bir dilim ekmeğe,bir yudum suya muhtaç insanları düşündük..Yardım etme hissimiz arttı..Sahur vaktin de davulun sesi yakından bukadar güzel gelmemişti..İftar vaktinde Akşam Ezanı'nı bu kadar içten candan hefesle Senin sayende dinledik..Ağzımıza damlattığımız tek damla suda bile nice şükürler etmemizi sağladın..



Şükürle açtığımız iftarımız dan sonra,incelli belli bardaktan içtiğimiz o tavşan kanı çaylar daha bir lezetli geldi bize..Aile sohbetleri sofra muhabetleri daha güzelleşti,''Mutluluk işte bu'' dedirttin ya bize Eyy Şehr-i Ramazan..



''Sahura kalkma tatlı uykundan uyu''diyen şeytana inat Davul sesleriyle kaldırdın bizi..Bİr parça ekmek bir yudum suyla saatlar boyu tuttuğumuz oruca sabırlar verdin Allah'ın sayesinde.. Günaha göz yumduk,kötü söze kulak tıkadık,Kötü lafa ağzımızı kilitledik..Bİr ay bile olsa 11 ay'ın sultanı başımıza taç oldun..


Hoş geldin hoşgeldin..Gönüllerin sultanı kalplerin ilacı,başımızın taacı hoşgeldinn eyy Şehr-i Ramazan..
Tüm İslam Alemi'nin ve tüm Blog arkdaşlarımın bu Mübarek Ramazan Ayı kutlu olsun..Bol bereketli bol muhabbetli,huzurlu bir razamazan ay'ı dilerim hepinize..



Gönülden gönüle bir yol iner Bekler kuytu köşede sevgiye açılmak için..Hepimizin kalp'i bu mübarek günlerde yardıma,sevgiye, şefkate,yaşlıya,çocuğa açık olsun dilerim sevgili can dostlarım..






2 yorum:

MAVİ UMUT dedi ki...

Ramazan mübarek olsun. Ailenle nice mutlu güzel ramazanlara..
Ödül için ve sözlerin için, düşüncen için çokk teşekkür ederim.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ufuk çizgizi: Çok teşekkür ederim nice mutlu ramazanlara