her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



19.08.2009

O GELİYOR..


Üzülme bu da geçer arkadaş..Yollar uzun kısaltmak için uğraşma..Hayat bu kimine felek,kimine kelek..Kader; kimine sever,kimini döver..Bir bardak çayın yanında bir dostun varmı derteleşecek sen ona bak..
Varsa bir tabak çorban bir dilim ekmeğin işte yaşama sebebin'dir unutma..küsme hayata kapama gözlerini güneşe çekme perdelerini kalbinin..Her zaman hazır ol hayatın çelmelerine..Plan yapma ki hayat gülmesin arkandan oynanacak oyunlara..


Bıkma yaşamaktan bıktırma kimseyi küskün bakışlarınla..Gülmeye çalış her daim..Senden de beteri var..
Sakin olmaya çalış her zaman..skunetini hiç bozma..Terbiye sınırlarını aşma..Durma durduğun yerde unutma.Dünya dönmeye devam ediyor..
Düşün düşündüklerini dışa dök kalbinde biriken sıkıntıları..Anlat, yaz,söyle oku..Bir çocuğun gözlerine bak mesela,bir kediye su ver olmazmı?..Dert dinle yoldaş ol eşine dostuna..Kibirlenme ne perisin ne de padişah..


İnsan oğlusun doğrunla yanlışınla.. 2 metre beyaz kefen giyeceksin göçünce sende sırtına..Sabırlı ol beklentilerin olmaya çalışsın mükafatların artsın..en sevdiğine sarıl öp yargılama,hatasız kul olmazki..Sende ne hatalar yaptın zamanın da kaç tane kalp kırdın..Kınama kimseyi ki kınanmayasın...Doğru sözlerinle ört ayıpları,Boş laf etme ki dinlesin padişah bile seni..Herşeyin çok olanı değil az ama doğru dürüst olanı makbuldur..

Çok edinmek için yanlışa sapma kendin olmaktan çıkma..Sevilmek için yalan söyleme,kurtul kibirin den nefterinden,Aç kucaklarını bak yeni bir şans veriyor sana yaradan..11 aydır yaşadığın yalancı cennetin üstünü örtemeye geliyor..Yeniden güzele iyiye doğruya sevgiye şefkate çağırıyor..
Az kaldı kapıyı çalmak üzere..Tertemiz karşıla misafirin,kirini at bedenin den,Kötü düşünceni at beyninden Şeytanı kovda aç kalp'inin kapısını bakk


Şehr-i Ramazan geliyo..



4 yorum:

ramazan dedi ki...

son yazımda size bir ödül var.bloga beklerim.sevgiler.

MAVİ UMUT dedi ki...

Harika bir yazı olmuşş.sanki bana yazılmış varya. of ki of. Hayat işte, hak etmeyene gülüyor bazen.
Ramazan mübarek olsun, geldi hoşgeldi..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ramazan: hemen geliyorum hemde koşa koşa saygılar..

Ufuk çizgisi: Beğendiğine sevindim allah ilhamımızı almasın daha çok versin ki güzel yazılar yazabilelim sevgiler..

SiL BaştaN dedi ki...

Kalbimin kapısını sonuna kadar açtım bekliyorum mübarek olan Ramazan ayını...Ve inanıyorum ki daha da bereketli ve şans dolu olacak herkes için (inananlar için)...

Sevgiler en kocamanından...