her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



8.08.2009

BEN GİDİYORUM.. NEREYEMİ?..

Ben gidiyorum arkadaşlar nereyemi?




İşte buraya



Lüleburga/pınarhisar/Sütlüce köyü..Burası eşimin doğduğu köy benim adam da üc beşlerden yani trakyalı ee napalım bizim çekilişte piyangoya burası çıktı..Denize gitmek hayal olsada 3 gün güzel bir köy hafası alacağız ve akrabalarla bahçede sıcak çay eşliğinde akşam serinliği'nin verdiği ferahlıkla tatlı sohbetler edeceğiz..



Şuan bize 3 gün yetecek şekilde küçük bir bavul hazırlıyorum ve dışardan yeni geldim..İstanbul dan küçük hediyeler aldım yakınlara akrabalara.. Anlıycanız perşembe günü yine blogda olcağım..



Sizi özleyeceğim dostlar..Bazen en sıkıntılı anlarımızı bazen,kimsenin görmesini istemediğimiz gözyaşlarımızı buraya akıtıyoruz..Evimizde yada işyerinde otururken içimizdeki sıkıntıyı ve kederi kimsenin görmesini bilmesini istemeyiz..''Dost var düşman var yerin kulağı var ''deyip kimseye anlatamayız bazen..En yakınımızdaki kişiye bile sarılıp ağlayamayız zayıf konuma düşmemek için..Ama burası varya evmizden sonra ikinci sığınağımız işte buraya döküyoruz içimizde ne var ne yoksa.. Buraya sarılıp ağlıyoruz,sıkıntımızı burda paylaşıp görünmez dostlardan bir kaç ferahlatıcı ''aman boş ver buda geçer '' Tesellilerini bulmak istiyoruz..Birkaç dost yorumu bizi kendimize getiriyor..


Bu zamana kadar,gerek sayfamı takib edenlere gerekse yorumlarıyla destek ve yazmaya daha çok teşvik eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..Döndüğümde yine hepinizi orda görmek istiyorum..File vermeden hatta yeni dostlarda görmekte istiyorum..Acılar paylaştıkça azalır,Mutluluk paylaştıkça çoğalır..3 günlük bir ayrırlık için çok uzun bir merasim oldu biliyorum:)) Affınıza sığınıyorum sizleri sevgiyle Allaha emanet ediyorum..Şimdilik hoşçakalın..

Ha unutmadan bu arada,Dönene kadar yorumlarınız denetlenme den direk yayınlanacaktır..


7 yorum:

lemanice dedi ki...

yeni dostlar istiyorum demişsin.işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:))))))))
canım ya sayfanı beğenerek gezdim.inşallah lüleburgazda keyfin yerine gelir.dönünce sen de bana gel.sevgiler.

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Canım Önceki yazımı okumamışsın dedin ama opkudum.. ama yorum yazmak istemedim çünkü sana moral evercek kelimeleri yazacak ruh hali iyimserlik bende de yok maalesef :( 3 Günlük tatil için bende neler vermezdim ki.. Tadını çıkar.. sevgiler

MAVİ UMUT dedi ki...

Vayy eşiniz hemşerimm hemde baya yakınn.. daha yeni kaynarcadan geldim..

SiL BaştaN dedi ki...

ben köy havası isterim ama... mis gibi en tazesinden...

sevgilerimle neşeniz bol olsun...

Cimcimelerin Annesi dedi ki...

selammm.ben de yeni dostlardanım....umarım bu üç günün çok güzel geçerr..bizim yerimize de gez eylenn..üç günlük tatil için neler vermezdim ama maaleseeff.sana ii gezmelerr...

Adsız dedi ki...

canım ıyı tatıller .gule gule gıt gel.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

TÜM YORUM YAZAN VE YENİ DOSTLARA TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNZE SELAM OLSUN SEVGİLER:)