her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



8.08.2009

BU TAŞIN ALTINA BİZDE ELİMİZİ KOYALIM..



Herkezin bu çorbada tuzu olmalı,okuma ateşiyle yanan ama imkanı olmayan çocuklarımıza bizde bir kalem bir defter alalım gelin hep beraber, Birmilyonkalem 'in kampanyasına bizde destek verelim..


33 KÖY 3003 ÖĞRENCİ İÇİN EL ELE KAMPANYASI 'na katkıda bulunalım,Kimbilir belki yarın da bizim ihtiyacımız olur bir defter bir de kaleme geleceğimize bir yatırım da biz yapalım ..


Benim oğlum da ilk defa okulla tanışacak, ona kalem, defter ve masal kitabı almaya imkanım var ama, olmayabilirdi de.. Kendi yavrumuzu yada kardeşimizi kardelenlerin yerine koyalım ve elimizden ne geliyosa ama az ama çok yapmaya çalışalım..


Özel okullara milyarlarca para veriliyor bu paranın bir kısmıda o köylerde imkan bulamayan evlatlarımıza verelim kimbilir belki bizim çocularımızın yapamayacağını onlar yapar ve bizim aldığımız bir kalemle nice başarılara imza atar hadi.. Bu iş gönül işi para işi değil..Sende katkıda bulun ve bu yardım logosu'nu sende sitende yayınla milyonlara ulaşsın.. Yukadıki logoda yazan banka hesap adresine sende bir küçük destek vermek istemezmisin ??AYRINTILI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLA..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Editörü olduğum 1MK Sitesi yazarlarına adına kampanyamıza verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Dilerim sayfanıza gelen okurlardan bir kaç çocuklarımız için bir şeyler yapar.

Selam ve dostlukla

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Uzağa giden kadın: eminim ki destekler çoğalacaktır.. limizden ne geliyosa yapmak vatandaşlık görevidir

sevgiler..

alp dedi ki...

Siyah kelebek arkadaşım senin sayfanı keyifle izliyorum. Gene çok güzel bir konuya değinmişsin. Hemen verdiğin link e gidip bakıyorum neler yapabilirim...Saygılar sevgiler arkadaşıma...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

ALP: teşekkür ederim efenim saol her zaman beklerim ..::)