her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



18.08.2009

Çocuklar Ölmesin! Lütfen Destek !


Bu yazı nın tamamı ENGELSİZ DÜNYAM dan alınmıştır..Beninde 2 evladım var aynı duruma düşmemek için biraz destek vermek adına bu yazıyı bloğumda yayınlamak istedim.. Bu yazının üstüne veya yerine yazacak birşey olmadığı için yaznını tamamını ENGELSİZ DÜNYAM sitesinden kopyalamış bulunmaktayım hepimiz bir defa bu yazıyı sitemizde yayınlayalım ve gerekli TIKLA bölümünü tıklayıp bizde destekte bulunalım bir kişi bile tıklasa bir hayat kurtarabilir..


Arkadaslar aynen okuduklarımı aktarıyorum.'[Losemi hastasi] Volkan Dundar 13 yasindaydi. Hastanede ilik nakli icin yillarca sira bekledi. Bir gun Dundar ailesinin telefonu caldi.Nakil icin sira geldigini soylediler..


Ancak Volkan bu telefondan 4 gun once olmustu. Son 10 ayda 15 losemili cocuk, uygun ilik bulunduguhalde hastanede yatak bulunamadigi icin yasamini yitirdi.'Kampanyamiz hizla ilerliyor. Ama zamanimiz cok az. Bugun de losemili bir cocuk basvurdu. 6/6 tam uyumlu verici kardesi olmasina ve hastanin yasamasi kemik iligi nakline bagli olmasina ragmen nakil yaptiracak hastane bulamiyor. En yakin 3 ay sonrasina randevu veriliyor. Yani bir anlamda beklerken ol deniliyor. Bunun icin zamanimiz yok. Ben utaniyorum. Ama ne yapacagimi da sasirdim. Gercekten bu insanlar bu kadar duyarsiz mi? Ya da bir tek biz mi telaslaniyoruz? Acaba biz de mi 3 maymun olmaliyiz ki aksam rahat uyuyalim?Hayir , olamaz.Insanlik henuz olmedi. Ya gercekten bizim cok yakinimiz birisi yasayacakken goz gore gore olse biz ne yapardik? Insanlar katil olur yahu.Haydi tuslara daha fazla dokunalim ve bu sayiyi kisa zamanda 1 MILYONA cikaralim, sonra da 5 milyona. Sesimizi basin bile duymuyor, siyasiler nasil duysun?Elinize saglik. Kolay gelsin.Dr. Ustun EZERYonetim Kurulu BaskaniLOSEV Losemili Cocuklar Vakfidestek için sadece bir TIK TIKDİP NOT: arkadaşlar duyan duymayana duyursun kendi blogunda yayınlasın hatta ne olur..farzedinki o çocuklardan biri sizin çocuğunuz bizim çocuklarımız onlar haydi arkadaşlar.


Not:Bu yazı İçimdeki Yolculuk Bloğundan Esinlenerek yayınlanmıştır.Değerli arkadaşımıza buradan teşekkür ediyorum.

7 yorum:

NoEngel dedi ki...

Sevgili Siyah kelebek,
Bu duyarlı davranışından dolayı seni tebrik ediyorum. Lösemili çocuklarımıza verdiğin bu destek yerine ulaşacaktır.Bu konuya duyarsız kalmadığını gösterip, bloğunda yayınladığın için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Sağlıcakla ve mutlulukla kal...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

NoEngel: elimizzden geleni yapmak insani ve vicdani bir görevdir teşşekür ediyorum ..

icimdeki yolculuk dedi ki...

duyarlılığın için teşekkür ediyorum kelebeğim..

nehircce dedi ki...

Canım sayfama taşıdım alakan için tşk.ederim.daha nice güzel ve anlamlı paylaşımlara :))

Adsız dedi ki...

duyarlılıgın ıcın tesekkurler kelebekcım.

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Canım çocuklar biizm geleceğimiz onlara sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu siteyi çok önceden beri biliyorum. Kaç kez ziyaret ettim bilmiyorum. Duyarlılığına teşekkür ederim.. sevgiler

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

İÇİMDEKKİ YOLCULUK:
DOLUNAY:
NEHİRCCE
EVCİMEN:

hEPİNİZE YORUMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BU AÇTIĞIMIZI BLOĞLAR BOŞ MUHABETLER İÇERMESİN DOLU DOLU PAYLAŞIMLAR DA OLSUN İSTİYORUM İNŞALLAH DEVAMI GELİR EĞER BU ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLURSA NE MUTLU BİZE HEPİNİZE SEVGİLER GÖNDERİYORUM..