her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.08.2009

kanal 7 ile sahur'un tadı bir başka..


Ramazan ayları'nın en vazgeçilmezi,olmazssa olmazlarından birisi de Sahur saatleridir..Bu saatler Oruç saatlerinden daha da büyük sevap taşır..Sahur saatlerini hiç kaçırmayanlardanım..Aslında amacım Yemek yiyip karnımı doldurmak değildir..Esas amacım Sahur da Tv 'de yayınlanan sahur programlarını izlemektir..Sahur proğramlarını izlerken kalbim adeta manevi bir okyanusun içinde yüzüyormuş gibi oluyor..

sahur da özellikle Tasavvuf müziği dinlemek beni çok rahatlatıyor..Güzel faydalı Din'i bilgilerle ve,Peygamberimiz (S.A.V) hayatını ve Ashabı' nın anlatıldığı hikayeler çok ilgimi çekiyor ve izlemekten büyük bir haz alıyorum doğrusu..Kanal 7 Televiyonun da Sayın Ömer Dönmgeloğlu'nun sunuculuğunu yapmış olduğu sahur proğramı da pek lezetli geliyor bana..Ömer Döngeloğlu'nun Peygamber efendimi (S.A.V),Ailesi,ve yol arkadaşları ile iglili anlattığı hikayaleri dinlerken,insanın gözleri'nin dolmaması imkansız ..

Size şunu büyük bir samimiyetle söylemek isterim ki Allah şahidimdir,göz yaşı dökmediğim bir sahur olmadı daha..Ömer Döngeloğlu anlatırken ağlıyor..Biz izlerken gözyaşlarımıza mani olamıyoruz..
Sahur'un sonunda yaptığı güzel Dua lar ise,görevemize başlamadan önce büyük bir manevi güç veriyor..İmsak vaktinde okunan Ezan-ı şerif ile Sahur bitmiş oluyo ama tadı damağınızda kalıyor bana inanın..


Eğer izlemeyenleriniz varsa şiddetle tavsiye ediyorum..Sahur vakitleriniz daha güzel ve faydalı geçecektir..
Bu arada çok şükür ki bilgisayarım servisten geldi..Sevgili eşim üzüntüme dayanamadı ''Yaptırmayacağım Kalsın'' dedi ama Saolsun yine beni utandırdı,ve bilgisayarımı yaptırdı..Yİne aranıza döndüm.. İnşallah Allah birdaha ayırmasın efenim..Yorumlarınıza sonsuz kere teşekkür ediyorum..İnsanın sevildiğini bilmesi ve bunu hissetmesi çok güzel bir duyguymuş.. Bunu bana hissetiren tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum Hayırlı bol bereketli iftarlar diliyorum herkeze Selamlar..

6 yorum:

Pabuc dedi ki...

O zaman tekrar hoşgeldin aramıza:)
yazında anlattığın programı ben de izliyorum ara sıra..Ömer hoca samimi bir insan Allah onunda gönlünün gzelliklerini hayatı boyunca karşısına çıkarsın inşaallah...Bir de Allah sevgisinden gözyaşı akıtan gözleri cehennem yakmazmış:)SEvgiye kal inşaallah...

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Canım öyle bir anlatmışsın ki tülerim diken diken oldu :) bizdede trt 1 in iftar ve sahuru izlenir. Aslında hangi kanal oduğu önemli değil. Önemli olan izlememeiz ve faydalanabilmemizdir değil mi :)

Adsız dedi ki...

hayırlı sahurlar arkadaşım.

nehircce dedi ki...

Canım hoşgeldinn sevgilerr

MAVİ UMUT dedi ki...

Ne güzel bir yüreğin varmış. YAzdıkların çok güzel şeyler.
Her insanın maneviyatı olmalı ve çelişmemeli bunlarla. Çok güzel paylaşım.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

D.v.p : öncelikle sende benim sayfama hoşgldin şefer verdin değerli arkadaşım..Dİleklerine amin diyorum yorumuna teşekkür ediyorum..

Evcimen: Tabiki sana katılıyorum..Bende sabit bir kanalda kalmıyorum devamlı dolaşırım..Ama Bahsettiğim sahur proğramını beğenerek izliyorum paylaşmak istedim canım sevgiler..

Dolunay: cümlemize canım saol..

Nehircce: Hoşbulduk tatlım :))

Ufuk çizgisi: çok teşekkürler,Allah kimseyi duygularınla çelişecek eylemlerde bulundurtmasın yorumuna tşk ederim arkadaşım..