her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



1.08.2009

YAĞMURA TESLİM ETTİM KENDİMİ DÜN GECE


Dün gece İstanbul'a öyle bir yağmur yağdıki 20 dakika bardaktan boşalırcasına yağdı..
Balkona çıktım..Kendimi yağmura teslim ettim..Başımdan aşağı döküldü bardak bakdak..yağmur beni ıslattıkça yüzümde kocaman gülümseme oluştu..


Yüzüme yağan yağmurları elimle sildim..Başımı gökyüzüne kaldırdım, gözlerimi kappatım..alabildiğince ıslandım..Ellerimi uzattım,avuçlarıma dolan yağmuru yüzüme sürdüm ve defalarca şükür ettim bu rahmeti bize nasip edene..Yüzümden süzülen yağmur bedenimi ıslattı üşüdüm ürperdim,ama huzura erdim..


Mutluluk biraz dokundu bana,sevdi beni..Kafamdaki kötü düşünceler,kuruntular,sıkıntılar gitti..Negatif elektrik uçtu pozitif bir enerji sardı benliğimi..Sevindim..Dün gece beni ıslatan yağmuru silmedim yüzümden ve bedenim den öylece yatağıma girdim..Başımı yastığıma koyduğum gibi uykuya daldım..


Rüyamda çok kalabalık bir plaj da gördüm kendimi..Yeşil ve mavinin birleştği bir deniz kenarındaydım ama denizin içine girmedim..Yüzemedim rüyam da gördüğüm denizde..Hayatım da hiç görmediğim bir yerdi neresi olduğunu bilmiyorum..Belkide dünya da böyle bir yer yoktur..Yağmurla gelen mutluluğa rüyam da devam ettim..
Sabah uynadığım da Güneş açmıştı..Çocuklarım ve eşim başım da beni cilvelerle uyandırmaya çalışıyorlardı..''Hadi kalk biz acıktıııkkkk'' diye seslenirken açtım gözlerimi..Dün gece'ki beni ıslatan yağmur çoktan kurumuştu yüzümde..Ama bu defa sevgililerimin öpücükleriyle ıslanmıştı yanaklarım..


Bugün Ağustos ayı'nın 1. günü..Yazın son ayı bu ay..İyi ve mutlu geçer umarım ki..Hepinize Mutlu neşeli bol kazanç ve bereketli bir Ağustos ayı diliyorum sevgili dostlar.. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın..

11 yorum:

Ateş Böceği dedi ki...

yaaaaa :( buraya da yağsa o yağmur keşke burası çok sıcak yanıyor resmen çukurova..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Ne çok bekledik bir bilsen böceğim..

inşallah yağar sizin oralarada sevgiler :)

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

da hava o kadar dengesiz ki hasta olduk öyle böyle değil hala iyileşebilmiş değiliz 1 haftadır. keşke bende yağmur latında sırılsıklam olsaydım ve öyle hasta olsaydım :) sevgiler canım

Adsız dedi ki...

yagmur cok guzeldı...bu ay herkese ugurlu gelsın canım.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

EVCİMEN: ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA HAVALAR ÇOK DENGESİZ DEDİĞİN GİBİ..
DİKKATLİ OLMAK LAZIM SEVGİLER..

DOLUNAY: HEMDE ÇOK GÜZELDİ CANIM ALLAH YAĞMURSUZ BIRAKMASIN KİMSEYİ
SEVGİLER..

fikir işçisi dedi ki...

hayatım bu ne güzel yazı ya :)ah bide ben becerebilsem duygularımı yazıya dökebilmeyi
Sevgiler...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

FİKİR İŞÇİ: Yaa beğendiğine çok sevindim..el emeği göz nuru yazılarımın yavaş yavaş sevildiğini,okunduğunu ve sevildiğini görmek okadar sevindiriyor'ki beni anlatamam..:)

Yazdıkça açılıyo insan yavaş yavaş kedini daha iyi ifade edebiliyor..Ama her boş kaldığın da yaz ben öyle yapıyorum..yavaş yavaş oturuyo yazılar daha alışıyosun yazmaya..Belkide zamanla daha okunur hale geliyo beni çok motive etti bu güzel yorumun çok teşekkürler..

MAVİ UMUT dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim.Mutluluklar diliyorum.

alp dedi ki...

Ne kadar harika bir çalışma bu böyle. arayıpta bulamadıgım mutluluk kare kare bu yazıda vardı.
Her zaman böyle neşeli ve mutlu olmanı dilerim...
Eh darısıda benim başıma olsun diyim bari...
saygılar sevgiler...

erkan bal dedi ki...

Rüyanız hayrolsun. insanoğlu nankördür. yağmuru özler, sıcağı özler, karı, kışı özler oysa yaşadığı her mevsimin tadını bilse ne güzel olurdu. şimdi yanmak zamanı durun bakalım bir kemiklerimiz ısınsın:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Alp: inşallah canım arkadaşım mutluluk hepimize dokunsun sevgiler..

İbrahim ortaç: Özlemek güzel şey yaw..yazı da özleriz kışıda özleriz..özlemek değerlerimizi hatırlatır bize bu arada,kemiklerimiz ısındı da artık erime noktasına geldi.. artık yavaş yavaş soğumaya geçme vaktidir.:)