her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



9.07.2009

ÇİN'E LANET OLSUNNNN ,YAZIKLAR OLSUNNNN

Ucuz deyip aldık, kesemize kar sandık ,kısa zaman sonra elimizde parçalandı..Bir bakalım evimize,üstümüze başımıza..Birtek yerli malı varmı diye..Azcık tasarruf edelim diye,lanet olası çin'i tepemize çıkardık..
Çin'den gelen har malın her maddenin zararlı ve kanserojen madde içerdiğini bile bile, aldık..

Evimize soktuk, giyindik,kullandık..Aslın da ne kadar düşük kalite malzemeden yağıldığını bildiğimz halde kullanmaya devam ettik..Şimdi nereye giderseniz gidin.. türk etiketi altında çin malı kulanıyoruz..

Bu nereye kadar devam edecek..Neye inanıp neye güveneceğimizi şaşırdık..Hep boşverdik..Ne alırsan 1 lira dükkanlarında neye elinizi atsanız hep çin malı üzerinde türk etiketine aldanmayın..Kullanılan ham maddeler tamamen çin'e ait..

Çocuk oyuncakları, kırtasitesiye malzemeleri,ayakkabı, çanta..Cep telefonları ve elektronik eşyalar..Bu yazdıklarım en çok kulanılan en çok elimizin, cildimizin temaz ettiği ürüler..Çocuklarımız tehlikede..

Üretici fabrika sahipleri, iş adamları,Devlet büyükleri artık buna bir dur demeliyiz..biz vatandaş olarak artık nereden ne alacağımızı şaşırmış durumdayız.. Bize çin malı almayın diyorlar ama..Bu ürünleri üstü kapalı bir şekilde satıyorlar.. Resmen kandırılıyoruz.. Aldatılıyoruz..Devlet deyip sırtımızda taşıdıklarımız bize ihanet ediyor..Hala Çin ürünleri satılmaya devam ederken bizde alıyoruz..Çin zengin bir ülkeydi,Daha'da zenginleşti..
Bunu bizler yaptık bizler derken, Türk üretici firmalar fabrikalar..üretimde kulandıkları tüm ham madde ler Çin'den temin ediliyor..Ucuza alıp, bize satıp zehirleyerek, kaleşlik ediyorlar..

Kedi,köpek,fare,böcek yiyen bir ülkeden ne bekliyoruz.. Uygur türklerine yapılan vahşice katlimı,lanetle kınıyoruz..Ekonomik olarak zenginleştirdiğimiz çin hükümetini artık yerle bir etmemin zamanı geldi de geçiyor bile..Tüm bu yaşanan kötü vahşetten sonra aklımız başımıza geldiği için kendimide lanetle kınıyorum..Bu olaylar yaşandıktan sonramı, bazı şeyleri anladık..Duyarlı olmak için çok geç kaldık.Artık daha dikkatli olmalıyız..İyice araştırıp Çin malı olmadığına inandıktan sonra.. almalıyız ne alacaksak.. Ama bunu nasıl anlayacaz..Nasıl çin malı olmadığına inanacaz?..Amerika'dan sonra en büyük tehlike ÇİN..artık buna inanmamazı gerekiyor..

Evimizde ve bedenimizde, hiç bir şekilde çin malı kulanmayalım.. Bu büyük katliamı lanetleyelim..



BU SAVAŞ BU KATLİAM BİTTİNE KADAR DEĞİL, HAYATIMIZ BOYUNCA ÇİN MALINA HAYIRRRRRRRR..
UYGUR TÜRKLERİNE YAPILAN BU VAHŞETİ LANETLE KINIYORUM..DUALARLA SELAMETE ÇIKMALARINI DİLİYORUMM..



4 yorum:

çin seddini yaptırtan korku dedi ki...

lanetler Çin e .....

Adsız dedi ki...

tam destek bende de canım.

SiL BaştaN dedi ki...

BİR TAM DESTEK TE BENDEN,

Her memlekette Müslümanlara kıyım var, bi gün ilahi adalet yerini bulacaktır.

Sevgilerimle...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..HEM TÜRK HEM DE MÜSLÜMAN OLARAK KENETLENMEK GEREKİYOR..ÇİN'İ, İSRAİLİ,VE BU GİBİ KATİLLERİ BOYKOT EDELİM..LANETLE KINAYALIM.. SEVGİ VE SAYGILARIMLA..